Sayfa 141 / 142 İlkİlk ... 4191131139140141142 SonSon
4,201 ile 4,230 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Mahmut Uslu gerçekten komik konuşmuş.. hazırlık maçlarının kaptanını aldık

Emre ye katılıyorum bu seneki transfer politikası çok yanlıştı Fenerbahçe nin

Sadece hazırlık maçlarının değil;

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

josico kapalı kutu bakalım ne yapacak yaş sorunu var ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun. Transferler evlere şenlik oldu bu yıl.Yönetim mahvetti takımı açıkçası. Bir inat uğruna Aurelio'yu kaçırdılar,onun yerine anca yedeği olacak bir adamı aldılar. Yazık yazık !

Nesil
    2006

Formada baya yakıştı. Sanırım bu formanın en çok yakıştığı isim olacak. Sarı Lacivert ile yüzü iyi uyum sağlamış. Vücududa yapılı zaten.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Aurelio haberlerini ciddiye almıyorum, Fenerbahçe Aurelio'yu geri alarak ona muhtaçmış gibi görünecektir. Aziz Yıldırım klübün itibarının bu kadar düşmesine izin vermez heralde.
    Josico'ya gelince, açıkçası kapalı kutu. La Liga tecrübesi önemlidir, ama yıllardır ilk 11'de oynamayan bir oyuncu. FM'de de kesinlikle etkisiz yapılmış. Fenerbahçe'nin o mevkiide yapacağı bir yanlış bütün sezonun yanması anlamına gelir.
    İstediğin kadar ciddiye alma.
    Haber Gerçek

Yalan haber mi yazacağım burada?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

bir takımda kaptan olmak kolaymı??? josicoya haksızlık yapılmamalı maldonadoya yapıldığı gibi...adam adında sırf "mal" hecesi var die yorumcular adam daha sahaya çıkmadan yazıyı hazırladılar "mal"donado mantığıyla...lütfen aynı hataya düşmeyin...oyuncunun kalitesini bilmiorm hç bir şekildede savunmuyorm fakat oyununu izlemeden yorum yapılmasına karşıyım çünkü direk 1-0 yenik başlatıosunz adamı..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Haber Gerçek

Haşa.

Keşke Aurelio geri dönse varya param olsa parasını ben verirdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Haber Gerçek

Seninle ilgisi yok üstüne alınma. Bu sayfalar ne yalan haberler gördü. Bana inandırıcı gelmiyor. Nedenini de efendi gibi açıkladım. Anlayana...

Edit: Aurelio'nun geri dönme ihtimali varsa Josico'ya ne gerek vardı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Haşa.

Keşke Aurelio geri dönse varya param olsa parasını ben verirdim.
    Fenerbahçe taraftarını yüz üstü bırakan bir oyuncuyu nasıl istiyorsun Batuhan abi anlamıyorum.Bence Fenerbahçe adını ağzına bile almasın yazık vallahi.

10. Default

Josico çok kötü bir transfer oldu. Fenerbahçe'mizin parasına yazık oldu. Arogones tüm İspanyol'ları başımıza topluyor. Güiza 14.000.000 €uro etmezdi. Josico da öyle kalitesi bir transfer. Boşuna dolacak konteyjanımız.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sanalkaos View Post
    Josico çok kötü bir transfer oldu. Fenerbahçe'mizin parasına yazık oldu. Arogones tüm İspanyol'ları başımıza topluyor. Güiza 14.000.000 €uro etmezdi. Josico da öyle kalitesi bir transfer. Boşuna dolacak konteyjanımız.
    Gol kralını ucuza alamazsın ve yeteneği 14 de eder.
    Josico için bütün İspanyollar çok üzgün, Edmilson Josico'nun yedeğiymiş, kötü bir oyuncu aldığımızı düşünmüyorum.

Beklentilerimiz yüksekti, bu yüzden hayal kırıklığı oldu.
    World class oyuncu bekleniyordu.

Yine de Josico idare edecektir, kapatacaktır orayı.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

12. Default

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Mahmut Uslu gerçekten komik konuşmuş.. hazırlık maçlarının kaptanını aldık
    Mahmut uslunun dedeği çok doğru aslında Josico Villarreal in yıllardır kaptanı 6 yıldır villarrealde oynuyor ve son 10 yılda oynadığı tüm takımların rengi sarı-lacivert.Yani bizim formaya yabancılık çekmicek.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yönetim şaşırmış harbiden laflara bak ya Bonservisi ne kadar acaba
    Bonservisinin olduğunu zannetmiyorum.Ancak 250 Bin € dan fazla etmez.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Formada baya yakıştı. Sanırım bu formanın en çok yakıştığı isim olacak. Sarı Lacivert ile yüzü iyi uyum sağlamış. Vücududa yapılı zaten.
    Zaten son 10 yıldır oynadığı takımların renkleri sarı-lacivert.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gol kralını ucuza alamazsın ve yeteneği 14 de eder.
    Josico için bütün İspanyollar çok üzgün, Edmilson Josico'nun yedeğiymiş, kötü bir oyuncu aldığımızı düşünmüyorum.

Beklentilerimiz yüksekti, bu yüzden hayal kırıklığı oldu.
    World class oyuncu bekleniyordu.

Yine de Josico idare edecektir, kapatacaktır orayı.
    Ben bir Fenerbahçe'li olarak Josico nun transferini desteklemiyorum.Yedek olarak iyi bir transfer aancak As takımda oynayabileceğini sanmıyorum.Ama herşeyi zaman gösterir. Bu arada Güiza 14 MN € eder. Eder ama Kezman varken etmez.Kezman kötü döneminde bile Ligde 14 gol atmış bir oyuncu.Ayrıca son maçlarındada göz dolduruyordu.Çok hırslanmıştı.Ben Kezman'dan bu yıl patlama bekliyordum.Çok yazık oldu.
    Last edited by sanalkaos : 30.Ağustos.2008 at 19:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ya bırakın bu patlama yapıcak Kezman laflarını artık.3 yıldır bekliyoruz patlıycak diye noldu elimizde patladı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sanalkaos View Post
    Mahmut uslunun dedeği çok doğru aslında Josico Villarreal in yıllardır kaptanı 6 yıldır villarrealde oynuyor ve son 10 yılda oynadığı tüm takımların rengi sarı-lacivert.Yani bizim formaya yabancılık çekmicek.

Bonservisinin olduğunu zannetmiyorum.Ancak 250 Bin € dan fazla etmez.

Zaten son 10 yıldır oynadığı takımların renkleri sarı-lacivert.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Ben bir Fenerbahçe'li olarak Josico nun transferini desteklemiyorum.Yedek olarak iyi bir transfer aancak As takımda oynayabileceğini sanmıyorum.Ama herşeyi zaman gösterir. Bu arada Güiza 14 MN € eder. Eder ama Kezman varken etmez.Kezman kötü döneminde bile Ligde 14 gol atmış bir oyuncu.Ayrıca son maçlarındada göz dolduruyordu.Çok hırslanmıştı.Ben Kezman'dan bu yıl patlama bekliyordum.Çok yazık oldu.
    Kezman abuk sabuk konuşmuş, yönetime ve Alex'e laf atmış.
    Kezman dönmemesi yararına olur, bir zahmet gittiği yerde kalmayı becersin, geri dönmesin.

Güiza, Kezman ile karşılaştırılamaz ...

Türkiye'nin en iyi ileri ikilisi, en iyi santraforları Fenerbahçe'de, çok memnunum

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

15. Default

Yönetime laf atmış mı gerçekten? Vay Kezmana bak be tipinden belliydi zaten son zamanlarda saç sakal birbirine karışmıştı.Artık Makalele ile iyi bir ikili olurlar .

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Başkan zaten oyuncularla bire bir konuşmazki benim bildiğim.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hani derler ya cok konusandan bi sey bekleme diye Kezman da o.
    Konussun dursun Dünyanın en kompleksli adamlarından biri yau....Hollanda da gol kralı oldun,Chelsea de A.Madrid de oynadın da bu kadar da olmaz ki be....
    Josico hayal kırıklığı tam bir hayal kırıklığı..Ama biz her zaman olduğu gibi çubuklu formamızı giyen her oyuncuya destek vermisizdir ona da veririz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Hani derler ya cok konusandan bi sey bekleme diye Kezman da o.
    Konussun dursun Dünyanın en kompleksli adamlarından biri yau....Hollanda da gol kralı oldun,Chelsea de A.Madrid de oynadın da bu kadar da olmaz ki be....
    Josico hayal kırıklığı tam bir hayal kırıklığı..Ama biz her zaman olduğu gibi çubuklu formamızı giyen her oyuncuya destek vermisizdir ona da veririz.

Evet, Kezman'a verilen destek gibi. Ama hayal kırıklığı mı, değil mi ? Lig de devre olunca konuşuruz. Eğer hayal kırıklığı ise o zaman öyle diyebiliriz ama daha erken
    (/s)

Aragones, transferde Xabi Alonso, Senna ve Petit'i istediğini, ancak Josico'nun transferinden de memnun olduğunu kaydetti.

''Josico'nun buraya gelmesinden memnunum'' diyen İspanyol teknik adam, ''Xabi Alonso ve Senna üzerinde isteğimizi belirtmiştik. Porto'dan Petit de vardı, ama onunla temas kuramadık. Onlar olmadı ama Josico'da Villarreal'den tanıdığım çok yetenekli bir oyuncu. Bu takıma yararlı olacağını düşünüyorum'' diye konuştu. Aragones, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinin çok güçlü olduğunu, tüm rakipleri ciddiye aldıklarını sözlerine ekledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Josico hakkında yorum yapmak için çok erken adamı göremiz lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones 1. tercih alonso idi demiş. Fb de siteden yalanlamıştı. Kime inanalım Fb resmi siteden yalanlama olayını abartıyor bence... Alonso ile görüşüldüğünü sagır sultan bile biliyordu...

Sheriff Misafir

Kezman abuk sabuk konuşmuş, yönetime ve Alex'e laf atmış.
    Kezman dönmemesi yararına olur, bir zahmet gittiği yerde kalmayı becersin, geri dönmesin.

Güiza, Kezman ile karşılaştırılamaz ...

Türkiye'nin en iyi ileri ikilisi, en iyi santraforları Fenerbahçe'de, çok memnunum
    Kesin olarak anlaşılmış zaten.. Sezon sonunda kesin gidiyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Evet, Kezman'a verilen destek gibi. Ama hayal kırıklığı mı, değil mi ? Lig de devre olunca konuşuruz. Eğer hayal kırıklığı ise o zaman öyle diyebiliriz ama daha erken
    Ben büyük transfer konusunda büyük beklentilerdeyken Josico gibi hazırlık maclarının kaptanının alınmasına tepkiliyim.Yoksa ne oyunculuğuna ne de kişilliğine bişey demedim
    tabi ki erken daha bekleyip göreceğiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Aragones 1. tercih alonso idi demiş. Fb de siteden yalanlamıştı. Kime inanalım Fb resmi siteden yalanlama olayını abartıyor bence... Alonso ile görüşüldüğünü sagır sultan bile biliyordu...
    Resmi sitede Aragones'in o sözleri makaslanmış.

Aragones Josico hakkında ise, "Şimdi ben çok memnunum Josico'dan. 4'lü savunmanın önünde işe yarayacak" diye konuştu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Resmi sitede Aragones'in o sözleri makaslanmış.
    Yok Şemsi onu demiyorum. Daha önceden sitede xabi ile ilgilenmiyoruz denmişti. Aragones ilgilenildiğini acıkladı. O yüzden site yalanlama işini abartıyor dedim..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Yok Şemsi onu demiyorum. Daha önceden sitede xabi ile ilgilenmiyoruz denmişti. Aragones ilgilenildiğini acıkladı. O yüzden site yalanlama işini abartıyor dedim..
    Bende zaten abarttıklarını vurgulamak için senden alıntı yaparak söyledim.Dediğin gibi baya abarttılar.O değil millet resmi siteye göre senaryolar oluşturmaya başlamıştı.Sanırım bu tecrübe olmuştur Fenerbahçeli arkadaşlar için.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yalanlama olayı ne bir çözüm ne de güzel bir davranış..sonuçta kendi taraftarını kandırıyorsun..ilgilendik ama olmadı demek daha erdemlice..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Bilal Kutlualp gittiğinden beri Fenerbahçe'nin transferlerinde bir kalite düşüşü yaşandı..Kaliteli oyuncular gelse bile yarar sağlayamadı.Hooijdonk,Ortega,Alex onun zamanında gelmişti ve adeta damga vurdular..

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Hakan Bilal Kutlualp gittiğinden beri Fenerbahçe'nin transferlerinde bir kalite düşüşü yaşandı..Kaliteli oyuncular gelse bile yarar sağlayamadı.Hooijdonk,Ortega,Alex onun zamanında gelmişti ve adeta damga vurdular..
    ona ben de katılıyorum...başkanda zaten onun bu başarısından dolayı istifaya zorlamadı mı??? çünkü transferde 1.adamdı kendisi

Mesaj Yetkileri