kimz ile başladım ama oda kısa pas isteyen bir taktik.Bizimkiler taca atsa topu seviniyorum rakip kapmadı diye
Sanırım transferleri oyuncuların mental gücüne göre yapmam gerekiyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Stimpson un sakatlanmasından sonra AMC bölgesindeki eksikliği gidermek için yaptığımız çalışmalar sona erdi.Bu bölgede ispanyol jacob mingorance yi renklerimize kattık
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6.Hafta
Kendi evimizde kontrollü oyunla bir galibiyete daha imza attık.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7.Hafta
Çok zor bir deplasmandan 3 paun çıkardık.Ve haftaya liderliği paylaştığımız St.Albans maçı için moral depolandı.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8.Hafta
Liderlik maçında 2 tarafda kontrollü oyunu seçti.Seyirci desteğini arkasına alan takımımız maçtan galip ayrılmayı bildi.
İlk 8 hafta sonunda puan durumu
Kötü bir başlangıcın ardından gelen ard arda galibiyetler sayesinde 3 puan farkla zirveye oturduk
Beni izlemeye devam edin..