1 Yorum olsa özlemişim kariyeri![]()
1 Yorum olsa özlemişim kariyeri![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Yorum yazan arkadaşlara teşekkürler...
Ama biraz daha ilgi bekliyorum...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EURO2008 Grup maçları sonunda durum:
B Grubuna DİKKAT!
Taraftarlarca Yılın Futbolcusu: BERBATOV!
Sezonun On Biri:
Piatti Tottenham'da!
Spurs, geçen sezon Lazio'ya kaptırdığı Piatti'yi, bir sezon gecikmeyle aldı.
4.000.000 $ bonservis bedeliyle transfer edilen Piatti şöyle konuştu:
Totnım gibi büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum. Ah... Eşşek kafam... Keşke geçen sene gelseydim de UEFA'yı kaldırmış olsaydım. Totnım Neşyınıl Zoo Antrenman Tesisleri'nde çalışmayı dört gözle bekliyorum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hazırlık Kampı:
Öncelikle kardeş kulübüm Cracovia ile hazırlık maçı yapmak için K.rakow'a gideceğiz.
Ardından İngiltere'ye dönüp diğer bir kardeş kulübümüz olan Leyton Orient deplasmanına gideceğiz.
Daha sonra İsveç'te kamp yapacağız. Bu kamp süresince 3 maç yapacağız.
Kamp için İsveç'i seçmemizin sebebi, oyuncuların yerel halkla tanışıp, kaynaşması ve zorlu sezon öncesi rahatlaması.
Son olarak da ligin başlamasına 10 gün kala Celta Vigo maçı için İspanya'ya gideceğiz.
EURO2008 İngiltere'nin!
Süper Kupa'da Rakip Valencia!
UEFA şampiyonu Tottenham ve Şampiyonla Ligi şampiyonu Valencia 29 Ağustosta karşı karşıya gelecek.
Collins John Tottenham'da!
Bonservisi elinde olan 22 yaşındaki Forvet, Tottenham ile anlaştı. Keane'in takımdan ayrlımasının ardından bu mevkide bir alternatif olacak.
Nazarith artık Spurs!
18 yaşındaki Kolombiyalı forvet 275.000 $ karşılığında Tottenham'a transfer edildi.
Banega Tottenham'da!
20 yaşındaki orta saha oyuncusu, Valencia'dan bir yıllığına kiralandı. Bu transferin neden yapıldığını kimse bilmiyor.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takip etmeye devam edin...