Arkadaşım iyi sonuçlar... Transferler başarılı.. Hadi bakalım!
Arkadaşım iyi sonuçlar... Transferler başarılı.. Hadi bakalım!
Sentugo.
coştur esesimi !!!
Süper transferler gelecek devre arasında merak etmeyin aralıktayım şu an![]()
Ne zaman geLecek bekLiyoruz![]()
Last edited by sanalkaos : 30.Ağustos.2008 at 22:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
3 tane Ankaraspor maçı eklemişsin![]()
Çok pardon gerçekten hemen düzeltiyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hata düzeltildi...
Last edited by sanalkaos : 30.Ağustos.2008 at 22:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yeni ss yokmu
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Last edited by sanalkaos : 31.Ağustos.2008 at 00:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
etkileyici bir kariyer ama zor kura cekmişsin...
Cok guzel ortak bnm kariyerrede beklerim hepinizi ...
You'll Never BeatThe Irish !
Sağolun arkadaşlar.Babam gece çalıştığı için biraz sonra işten gelecek ve zavallı adam mecburen uyuyacak burada.O yüzden öğleden sonra gelecek SS ler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 17.HAFTA
TSL 18.HAFTA
TSL 19.HAFTA
PUAN DURUMU
FTK 2.GRUP MAÇI
FTK 3.GRUP MAÇI
FTK 4.GRUP MAÇI
GRUP TABLOSU
FTK ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ
---ARA TRANSFER---
GELENLER
FREDRİK ODEGAARD
100.000 €
NİKON JETVİÇ
50.000 €
NURETTİN YÜKSEL
500.000 €
RAYMAEKERS
100.000 €
MARCELO CARRUSCA
1.900.000 €
-------------------------------------------------------------
GİDENLER
ALİ ÖZTÜRK
1.000.000 €
TAYFUN TÜKMEN
400.000 €
UĞUR BORAL
12.500.000 €
NURETTİN YÜKSEL
KİRA
RAYMAEKERS
KİRA
Last edited by sanalkaos : 31.Ağustos.2008 at 10:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kariyerini baştan sona kadar okudum gerçekten çok başarılısın devamını da merakla bekliyoruz.Başarılar!!
Sağolun, baştan sona okuduğunuza sevindim. Peki Carusca transferini nasıl buldunuz?
Çok iyi gidiyorsun ama Uefa'da Porto zor rakip umarım elersin.Bu arada Uğur'u kime sattın ?
Uğur boral'ın gitmesi etkileyebilir dicektim ama iyi para kardeşim.12,5 milyon euro ve onun yerine aldığın transferlerde genç yetenekler süper gidiyor başarılar
Uguru iyi paraya satmışsın süper gidiyorsun kura zor oLmuş ama sen üstesinden geLirsin![]()
Es Es süper gidiyor ligde ama UEFA'da şansa ihtiyacın olacak. Şimdiden başarılar.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Carrusca hakkında net bi bilgim yok ama gerekli olmasa niye alasınız diilmi?![]()
Arkadaşlar olay yaratacam maçlar birazdan...
süper gidiyorsun aynen devamm
Saygılar sevgiler...
UEFA bizi bekliyor........
Last edited by sanalkaos : 31.Ağustos.2008 at 21:29
berbat olmuş tam da uefayı almaya koşarken sen kaçıncı sınıfsın yaw okullar ayın 8inde açılıo
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Az Kaldı alacaz UEFA yı.........
Last edited by sanalkaos : 31.Ağustos.2008 at 21:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tüh vallahi yazık olmuş hocam,
Ama gerçektende harika bi' kariyerdi imrenerek baktım ben bi' amatör menajer olarak : )
imkan bulduğunda devam et sık kullanılanlara ekledim bu sayfayı : )
UEFA da Juventusla final oynacaz birazdan.....
Last edited by sanalkaos : 31.Ağustos.2008 at 21:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tam Fm ye girecektim hevesim kaçtı sen bırakacagım diyince..