Sayfa 206 / 367 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
6,151 ile 6,180 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sampdoria 1-1 İnter.2.yarısını seyrettim.Çekişmeli ve tempolu bir karşılaşma oldu.Gerideyken Sampdoria üstün olan taraftı.Beraberlik golünden sonra İnter atak oynamaya başladı ama başka gol olmadı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

İnter e gitmesine gerçekten üzüldüm. Ona yakışacak bir takım değil İnter.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Fenerbahçe için iyi oLdu.

Del Piero_10 Misafir

Henüz resmi olarak gerçekleşmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Inter, Quaresma'yı almıyor !

Massimo Moratti, Sampdoria maçından önce yaptığı açıklamada Quaresma'nın Inter'e gelmeyeceğini belirtti.

Inter Başkanı Massimo Moratti, süpriz bir u dönüşü yaparak Quaresma'yı almayacaklarını açıkladı.

Mourinho, dün Quaresma'nın 18 milyon avroya, artı orta saha oyuncusu Pele'ye mal olacağını belirtmişti.

Moratti bugün, Inter'in Sampdoria'yla oynadığı karşılaşmadan önce yaptığı açıklamada "Bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum" diye konuştu.

Inter'in Quaresma'dan vazgeçmesinin ardından, Portekizli yıldızın peşine Real Madrid'in düştüğü şimdiden konuşulmaya başlandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İnter aına süper bir trasfer olur kanatlar mancini ve quaresma of be

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    daha ilk maçta elle gol attılar
    nerde kalmıştık
    Süpersin Özgür Abi... Evet,Moratti ve Hakemleri yine iş başında...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk yarıyı seyredemedim ama 2.yarıda öyle hakemin maçı İnter'e kazandırma gibi bir çaba içerisinde olduğunu görmedim.Öyle olsaydı 1-1 bitmezdi herhalde..

Ama birde golü görmek lazım.Bariz göstere göstere elle mi atmış,yoksa çaktırmadan mı? Önemli bence..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İlk yarıyı seyredemedim ama 2.yarıda öyle hakemin maçı İnter'e kazandırma gibi bir çaba içerisinde olduğunu görmedim.Öyle olsaydı 1-1 bitmezdi herhalde..

Ama birde golü görmek lazım.Bariz göstere göstere elle mi atmış,yoksa çaktırmadan mı? Önemli bence..
    Şemsi Abi İlk yarıda Ibrahimovic'in golünde topu elle indirdi İbo ama hakem bunu görmemiş gibi golü yine verdi...

Bu arada bugün 16.00'da Milan-Bologna maçı var NtvSpor Canlı veriyor...Bilgine...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Alsın da kim alıyosa alsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Milan 1 1 Bologna ... dk 70.

R80 cok iyi oynuyor. Sheva kötü. Sonradan oyuna girdi. sahada mı degil mi belli degil.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Pato belki hareketlilik getirebilir oyuna ...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Attı Bologna 1-2 oldu

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"2-1 bitti...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Eee Atamayana Atarlar be Milan ! Geçen Yıl Kaldıkları yerden devam ediyorlar,R80 ne kadar çaba gösterdiyse de takım yaşlı olunca,pres yapamayınca böyle olur...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

mauro zarate lazionun yeni 9'u(yeni hernan crespo su) ilk maçında 2 tane birden salladı.süper ötesi bir forvet olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ah be İnzaghi diyorum ama bu takım bu sene farklı olacak onuda ekliyorum..Yeter ki Kaka,Gattuso,Nesta takıma dönsünler..Birde Senderos var tabii.Bu tür mağlubiyetlerin telafisi mümkündür her zaman..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 31.Ağustos.2008 at 19:56
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@garydelgadov

Mesajını sildim.Mesaj yazarken üslubuna dikkat et lütfen.Alaycı bir şekilde yazarak karşı tarafı rencide edicek mesajlar yazmazsan bir daha sevinirim.Bu uyarım sadece garydelgadov'a değil herkesedir.Lütfen yazarken 2 kere düşünün öyle yazın..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ronaldınho cok istekli başladı lige devamı gelmes umuduyla gelecek macları beklıyoruz.ah inzaghi ah macın kaybedılmesındekı en büyük sebep odur bence.

kaka,gattuso,nesta,senderos da bu takıma katılınca cok ıyı bı futbol ortaya cıkacak.

..........................abbiati.............
    zamburotta......nesta....senderos.......janklovski
    ...............gattuso.............pirlo.......... ....
    kaka....................seedorf...............rona ldınho
    .........................sevchenko................

bole bi ılk 11 guze cok iyi gelen futbol ortaya koyabılır

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ancelotti gidici ...

Nesil
    2006

Ancelotti, yaktığı sigara ile ne kadar efkarlı olduğu belli oldu. Artık Barlisconu ile Ancelotti yolları başkalarına bırakması gerekiyor. Milan'a yeni yüzler lazım. Ronaldinho takıma hareket veren isimdi. Oda olmasa ne olur merak ediyorum. Pato bireysel yetenek olarak iyidi. Ama İtalya Ligi zevk vermiyor. Sıkıcı maçlar geçiyor. Anlatan Spiker bile bu maçları anlattığına bin pişman oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Milan gayet üstün oynadı geçen seneki Milan'la alakası yok İnzaghi,Shevcenko bunlar her zaman kaçırmaz.Eksiklerinde takıma katılmasıyla çok iyi bir takım oluşturur bence Milan.Ronaldinho ise eski formuna dönüş sinyalleri verdi.

23. Default

Bologna'nin defansi evlere senlik. Tek topta aciliyorlar, Pippo'nun kotu gununde olmasina dua etmeliler. Zaten Pippo'nun artik misyonu tikanan maclarda son 10 dakikada girip kica basa carptirip gol atmaktan ote olmamali. CL finalinde attigi gollerden sonra artik yasin da getirisiyle bu takimda yapabilecegi bir sey kalmadi.

Milan ozelikle 45-60 arasi gayet iyi oynadi, macin genelinde de kotu degildi takim. Mudingayi'nin girmesiyle tempomuz dustu zira herif cidden cok guzel kapadi Dinho'nun onunu. Lazio niye yollamis onu anlamadim. Cok pozisyon bulduk, cok kacirdik. Sheva ve Pato'nun da Pippo'nun kotu oyununa ayak uydurmasiyla 5-6 olabilecek maci yenik kapadik.

Dinho ilk yari biraz siritti ama yaptigi asistten sonra acildi. 2 yil sonra ilk kez onu boyle istahli gordum. Flamini beklendigi gibiydi ama sagbekte elbette ki onliberodaki performansi gostermesi beklenemezdi. Sheva ise eski gunlerinden uzak bi' goruntu verdi ama yine de -yedek kalmazsa- 3 kulvarda toplam en az 20 gol atacagini dusunuyorum.

Ancelotti sezon bitmeden gitmez, rahat olun. Gitmemeli de zaten.

Yine de geri 4lu disinda takimi begendim. Kaladze'nin oynadigi defanstan adam olmaz, onu soyleyeyim son olarak. Yetis Nesta.

Nesil
    2006

Bologna'nın defansı iyiki evlere şenlik. İtalya'da keşke her takımın böyle olsa çok sert oynuyorlar. Çok fazla pas yapıyorlar. Tek tük pozsiyona girip gol arıyorlar. Eğer İtalyan takımları bunlardan vazgeçer iki üç topla pozisyon aralarsa zevkli bir lig olacak.

Bologna benim çocukluğumun takımı. Hayal mayal hatırlıyorum tekrar Seria A'dalar umarım kalıcı takım olurlar ama; bu defans ile çok zor. Bugün Milan'dan kurtuldular ama; yarın başka takımlar farklı galibiyete alabilirler.

25. Default

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bologna'nın defansı iyiki evlere şenlik. İtalya'da keşke her takımın böyle olsa çok sert oynuyorlar. Çok fazla pas yapıyorlar. Tek tük pozsiyona girip gol arıyorlar. Eğer İtalyan takımları bunlardan vazgeçer iki üç topla pozisyon aralarsa zevkli bir lig olacak.

Bologna benim çocukluğumun takımı. Hayal mayal hatırlıyorum tekrar Seria A'dalar umarım kalıcı takım olurlar ama; bu defans ile çok zor. Bugün Milan'dan kurtuldular ama; yarın başka takımlar farklı galibiyete alabilirler.

Valla bi' "iyi ki evlere senlik" demissin, bi' "bu defans ile zor" demissin. Anlamadim.

Bi' defans 35 yasindaki Pippo'ya boyle 4-5 net pozisyon verebiliyorsa evlere senliktir, kimse kusura bakmasin. 5-6 olacak macti.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Valla bi' "iyi ki evlere senlik" demissin, bi' "bu defans ile zor" demissin. Anlamadim.

Bi' defans 35 yasindaki Pippo'ya boyle 4-5 net pozisyon verebiliyorsa evlere senliktir, kimse kusura bakmasin. 5-6 olacak macti.
    Olmasını isterim çünkü; maçı izlerken bol gollü bol pozisyonlu maç olacağından. Ama tabii ki İtalya gibi ligde bu defans ile ligde kalmak zordur.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Inter, Quaresma'yı almıyor !

Massimo Moratti, Sampdoria maçından önce yaptığı açıklamada Quaresma'nın Inter'e gelmeyeceğini belirtti.
    Sözüne itibar eden kabahatli çıkar.24 m € ve Vitor Hugo Pele karşılığında transfer oldu.
    Last edited by Del Piero_10 : 01.Eylül.2008 at 10:41

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Batu yinede fena sayılmazdı maçtaki tempo.İnter maçındaki tempoda güzeldi.Özellikle Sampdoria 2.yarıda göze hoş gelen seri paslaşmalar yaptı.

Bu arada Juve ve Roma'da puan kaybıyla başlamış.Bu bizim adımıza iyi haber.(:
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

24m euro super para hayırlı olmaması dileğyle bakalım kanatlar ıyı oldu ama takımda.sampdoria maçında figoyu oynatmıstı artık oda kadroya alınmaz heralde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nihayet resmileşti demek güzel güzel

Mesaj Yetkileri