Sampdoria 1-1 İnter.2.yarısını seyrettim.Çekişmeli ve tempolu bir karşılaşma oldu.Gerideyken Sampdoria üstün olan taraftı.Beraberlik golünden sonra İnter atak oynamaya başladı ama başka gol olmadı.
Sampdoria 1-1 İnter.2.yarısını seyrettim.Çekişmeli ve tempolu bir karşılaşma oldu.Gerideyken Sampdoria üstün olan taraftı.Beraberlik golünden sonra İnter atak oynamaya başladı ama başka gol olmadı.
So what?
Saike
İnter e gitmesine gerçekten üzüldüm. Ona yakışacak bir takım değil İnter.
Fenerbahçe için iyi oLdu.
Henüz resmi olarak gerçekleşmedi.
Inter, Quaresma'yı almıyor !
Massimo Moratti, Sampdoria maçından önce yaptığı açıklamada Quaresma'nın Inter'e gelmeyeceğini belirtti.
Inter Başkanı Massimo Moratti, süpriz bir u dönüşü yaparak Quaresma'yı almayacaklarını açıkladı.
Mourinho, dün Quaresma'nın 18 milyon avroya, artı orta saha oyuncusu Pele'ye mal olacağını belirtmişti.
Moratti bugün, Inter'in Sampdoria'yla oynadığı karşılaşmadan önce yaptığı açıklamada "Bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum" diye konuştu.
Inter'in Quaresma'dan vazgeçmesinin ardından, Portekizli yıldızın peşine Real Madrid'in düştüğü şimdiden konuşulmaya başlandı.
İnter aına süper bir trasfer olur kanatlar mancini ve quaresma of be![]()
İlk yarıyı seyredemedim ama 2.yarıda öyle hakemin maçı İnter'e kazandırma gibi bir çaba içerisinde olduğunu görmedim.Öyle olsaydı 1-1 bitmezdi herhalde..
Ama birde golü görmek lazım.Bariz göstere göstere elle mi atmış,yoksa çaktırmadan mı? Önemli bence..
So what?
Saike
Alsın da kim alıyosa alsın![]()
Milan 1 1 Bologna ... dk 70.
R80 cok iyi oynuyor. Sheva kötü. Sonradan oyuna girdi. sahada mı degil mi belli degil.
Pato belki hareketlilik getirebilir oyuna ...
Attı Bologna1-2 oldu
![]()
"2-1 bitti...
Eee Atamayana Atarlar be Milan ! Geçen Yıl Kaldıkları yerden devam ediyorlar,R80 ne kadar çaba gösterdiyse de takım yaşlı olunca,pres yapamayınca böyle olur...
mauro zarate lazionun yeni 9'u(yeni hernan crespo su) ilk maçında 2 tane birden salladı.süper ötesi bir forvet olacak.
Ah be İnzaghi diyorum ama bu takım bu sene farklı olacak onuda ekliyorum..Yeter ki Kaka,Gattuso,Nesta takıma dönsünler..Birde Senderos var tabii.Bu tür mağlubiyetlerin telafisi mümkündür her zaman..
Last edited by GeNç KaRTaL : 31.Ağustos.2008 at 19:56
So what?
Saike
@garydelgadov
Mesajını sildim.Mesaj yazarken üslubuna dikkat et lütfen.Alaycı bir şekilde yazarak karşı tarafı rencide edicek mesajlar yazmazsan bir daha sevinirim.Bu uyarım sadece garydelgadov'a değil herkesedir.Lütfen yazarken 2 kere düşünün öyle yazın..
So what?
Saike
ronaldınho cok istekli başladı lige devamı gelmes umuduyla gelecek macları beklıyoruz.ah inzaghi ah macın kaybedılmesındekı en büyük sebep odur bence.
kaka,gattuso,nesta,senderos da bu takıma katılınca cok ıyı bı futbol ortaya cıkacak.
..........................abbiati.............
zamburotta......nesta....senderos.......janklovski
...............gattuso.............pirlo.......... ....
kaka....................seedorf...............rona ldınho
.........................sevchenko................
bole bi ılk 11 guze cok iyi gelen futbol ortaya koyabılır
ancelotti gidici ...
Ancelotti, yaktığı sigara ile ne kadar efkarlı olduğu belli oldu. Artık Barlisconu ile Ancelotti yolları başkalarına bırakması gerekiyor. Milan'a yeni yüzler lazım. Ronaldinho takıma hareket veren isimdi. Oda olmasa ne olur merak ediyorum. Pato bireysel yetenek olarak iyidi. Ama İtalya Ligi zevk vermiyor. Sıkıcı maçlar geçiyor. Anlatan Spiker bile bu maçları anlattığına bin pişman oluyor.
Milan gayet üstün oynadı geçen seneki Milan'la alakası yok İnzaghi,Shevcenko bunlar her zaman kaçırmaz.Eksiklerinde takıma katılmasıyla çok iyi bir takım oluşturur bence Milan.Ronaldinho ise eski formuna dönüş sinyalleri verdi.
Bologna'nin defansi evlere senlik. Tek topta aciliyorlar, Pippo'nun kotu gununde olmasina dua etmeliler. Zaten Pippo'nun artik misyonu tikanan maclarda son 10 dakikada girip kica basa carptirip gol atmaktan ote olmamali. CL finalinde attigi gollerden sonra artik yasin da getirisiyle bu takimda yapabilecegi bir sey kalmadi.
Milan ozelikle 45-60 arasi gayet iyi oynadi, macin genelinde de kotu degildi takim. Mudingayi'nin girmesiyle tempomuz dustu zira herif cidden cok guzel kapadi Dinho'nun onunu. Lazio niye yollamis onu anlamadim. Cok pozisyon bulduk, cok kacirdik. Sheva ve Pato'nun da Pippo'nun kotu oyununa ayak uydurmasiyla 5-6 olabilecek maci yenik kapadik.
Dinho ilk yari biraz siritti ama yaptigi asistten sonra acildi. 2 yil sonra ilk kez onu boyle istahli gordum. Flamini beklendigi gibiydi ama sagbekte elbette ki onliberodaki performansi gostermesi beklenemezdi. Sheva ise eski gunlerinden uzak bi' goruntu verdi ama yine de -yedek kalmazsa- 3 kulvarda toplam en az 20 gol atacagini dusunuyorum.
Ancelotti sezon bitmeden gitmez, rahat olun. Gitmemeli de zaten.
Yine de geri 4lu disinda takimi begendim. Kaladze'nin oynadigi defanstan adam olmaz, onu soyleyeyim son olarak. Yetis Nesta.
Bologna'nın defansı iyiki evlere şenlik. İtalya'da keşke her takımın böyle olsa çok sert oynuyorlar. Çok fazla pas yapıyorlar. Tek tük pozsiyona girip gol arıyorlar. Eğer İtalyan takımları bunlardan vazgeçer iki üç topla pozisyon aralarsa zevkli bir lig olacak.
Bologna benim çocukluğumun takımı. Hayal mayal hatırlıyorum tekrar Seria A'dalar umarım kalıcı takım olurlar ama; bu defans ile çok zor. Bugün Milan'dan kurtuldular ama; yarın başka takımlar farklı galibiyete alabilirler.
Batu yinede fena sayılmazdı maçtaki tempo.İnter maçındaki tempoda güzeldi.Özellikle Sampdoria 2.yarıda göze hoş gelen seri paslaşmalar yaptı.
Bu arada Juve ve Roma'da puan kaybıyla başlamış.Bu bizim adımıza iyi haber.(:
So what?
Saike
24m euro super para hayırlı olmaması dileğylebakalım kanatlar ıyı oldu ama takımda.sampdoria maçında figoyu oynatmıstı artık oda kadroya alınmaz heralde
Nihayet resmileşti demek güzel güzel![]()