1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones 1. tercih alonso idi demiş. Fb de siteden yalanlamıştı. Kime inanalım Fb resmi siteden yalanlama olayını abartıyor bence... Alonso ile görüşüldüğünü sagır sultan bile biliyordu...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Aragones 1. tercih alonso idi demiş. Fb de siteden yalanlamıştı. Kime inanalım Fb resmi siteden yalanlama olayını abartıyor bence... Alonso ile görüşüldüğünü sagır sultan bile biliyordu...
    Resmi sitede Aragones'in o sözleri makaslanmış.

Aragones Josico hakkında ise, "Şimdi ben çok memnunum Josico'dan. 4'lü savunmanın önünde işe yarayacak" diye konuştu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Resmi sitede Aragones'in o sözleri makaslanmış.
    Yok Şemsi onu demiyorum. Daha önceden sitede xabi ile ilgilenmiyoruz denmişti. Aragones ilgilenildiğini acıkladı. O yüzden site yalanlama işini abartıyor dedim..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Yok Şemsi onu demiyorum. Daha önceden sitede xabi ile ilgilenmiyoruz denmişti. Aragones ilgilenildiğini acıkladı. O yüzden site yalanlama işini abartıyor dedim..
    Bende zaten abarttıklarını vurgulamak için senden alıntı yaparak söyledim.Dediğin gibi baya abarttılar.O değil millet resmi siteye göre senaryolar oluşturmaya başlamıştı.Sanırım bu tecrübe olmuştur Fenerbahçeli arkadaşlar için.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri