Aygün biraz kestirsene![]()
Aygün biraz kestirsene![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Kapatalım mı artık ?
Evet kapansın![]()
Açıl...
Büyük iş yaptın..
Teşekkürler Aykut
Nasılsın ?![]()
İyi Desem Sevinecekmisin yoksa Üzülecekmisin acaba?![]()
Üzüldüm![]()
![]()
Sınavların nasıl bitti![]()
İyiydi..Yarın Kaderim belli olacak..:/
O sınavlara girmemiştim notumu daha da düşürürüm diye. Şimdi düşünüyorum acaba hata mı yaptım![]()
Senin sınavları sormadı ki kanımca..Cümlenin bozukluğunu belirtti..
Sınavların Nasıl Geçti Diyecektin Emre Bey![]()
Lise 1 deyken banada şu yükseltme sınavlarına gir gir dediler ama ben girmemiştim.Çünkü zayıf olan derslerimin hepsi sayısal derslerdi.Yükseltemeyeceğimi biliyordum.Birde matematik ile fiziği zor bela 2 düşürmüştüm yükseltmeye girersem onların düşeceğini biliyordum.Sonra zaten yabancı dile geçince çok rahatladım valla.Çünkü hiç sayısal ders yok.
![]()
So what?
Saike
Sahura kadar oturmalara devam...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet Artık Kuşluğa Rabet Olur Ramazan sayesinde
Şaka maka daha dün Ramazan bayramıydı yahu.Ne çabuk geldi bu Ramazan ayı.Yarın dersanem var aslında yatmam lazım ama gece kalkacak olmamdan dolayı böyle rahatım sanırım.
So what?
Saike
saat 3 de alcam davulu dışarı gitcem![]()
Yaww bende bu akşam gereksiz bir gerginlik var maçtanmıdır. skibbeye sinirdenmidir nedir anlamadım..
Fikirlerim burada
Dershanesi olan tutmasın bence sonra kendini derse veremez
Ben de dershaneye giderken öyle diyordu hocalarımız.Maşallah hiçbiri tutmuyordu oruç.Kimseye karışamayız.
Sahura kadar oturalım ailemizi uyandıralım Sahur'umuzu yapıp yatalım.Yarın'da işlerim var erken kalkmam gerekecek.Uykuyla geçirmeyeceğim yani zor olacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ooo senin işin zor Murat abi ben öğleden sonra 2-3 gibi uyanıyorum bu aralar![]()
Slmm.. Gece Guşları Sahura kadar burdayız sanırım.
Sahur ne demek ben sabah 7'de uyuyup akşam 7'de uyanmayı düşünüyorum![]()
evet emre'nin yaptığını ben de yapabilirim birileri gelip uyandırmazsa![]()
Ben zaman geçmesi için kendımı cs ye vercem baska care yok.
: ))))))) arkadaşlar ben de öle yapıyorum son üç yıldır , okulum açılır açılmaz ramazan ya başlamış oluyor (bu sene öyle) yada bi hafta sonra başlıyor, sabah 8.30 akşam 5.20 ye kadar ders dinle ve düşünün ANTALYADA o sıcakta !! o yüzden bunu düşünerek evde geçireceğim ramazan günlerini uyuyarak geçiriyorume nabiim
![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..