Sayın seyirciler Eurosport'dan hepinize merhaba. Ben spikeriniz Colman. Bu akşamki konuklarımız ise Ligin cezalı takımlarının yeni menajerleri Erdem Kazan, Murat Özdemir ve Aygün Solak.

Spiker : Aygün Bey sizinle başlayalım. Daha düne kadar nerelerdeydiniz şimdi ise neredesiniz. Zor olmadımı bu acaba. Ne gibi zorluklar çektiniz.?
Aygün Solak : Abi dün Londra'daydım şimdi bugün ise Glasgow'dayım. Çok zorluklar çektim. Mesala gelirken acayip trafik vardı..Ayrıca otobüsde tekerlek üstüne oturmuşum kendimi bi acayip hissediyorum..
Spiker : Peki Aygün Bey bu sene ligdeki beklentileriniz nedir acaba ?
Aygün Solak : Abi Manchaster'in şampiyon olmasını istiyorum. Ama Chelsea'nin de onu zorlamasını istiyorum. Diğer yandan Arsenali'de çok seviyorum ama bakıcaz işte .
Spiker : Son olarak bu sene ki transfer düşüncelerinizide alalım.
Aygün Solak : Amcamın oğlu Karabükspor'da oynuyor onu alıcam. Onun bide arkadaşı varmış iyi oynuyomuş öyle dedi bide onu alırım heralde. .

Spiker : Murat bey siz ne gibi bir transfer politikası izleyeceksiniz.?
Murat Özdemir : Şu an için herhangi bir transfer politikasını izlemeye almadım.. Ama illede bir şeyler izlemem isteniyorsa İngiltere'de çok güzel fashion kanalları var
Spiker : Murat bey takımdan gönderilecekeleri açıklamışsınız. Sizcede biraz erken davranmadınızmı. Yani belki vazgeçersiniz ama oyuncunun morali bozuk olduğundan eski performansı ile oynayamaz.
Murat Özdemir : O zaman o oyuncuyu tekrar gönderme listesine alırım olur biter.. Bize oyuncumu yok canım. Mesala bi Asena. Çok güzel dans eder Hiç izledinmi .
Spiker : O kim Murat bey yeni bir oyuncumu. Hangi mevkiide oynuyor. İyi dans ettiğine göre Brezilya'lı sanırım..
Murat Özdemir : Mevkii olarak Antalya taraflarında çok çıkıyor..Ama parayı basarsan buralara kadar gelir..Ne dersin ayarlayayımmı .
Spiker : Eğer iyi oynuyorsa getirin derim. Ligimizin böyle oyunculara daha çok ihtiyacı var..
Murat Özdemir : Daha çokmu. Ben başka bilmiyorum ki. Bildiğim dansöz sadece bu.
Spiker : Murat bey bende oyuncu derken futbolcu zannetmiştim.Neyse konumuza dönelim.

Spiker : Sayın Erdem Bey siz takıma ne gibi takviyeler yapacaksınız.
Erdem Kazan : ING bankı dolandırmayı başarırsam 15-20 Milyon Sterlinlik bi takviye yaparım.
Spiker : Transfer durumları nedir peki.
Erdem Kazan : O işdede çok para dönüyor. Bi el atsam iyi olur. Hatırlattığın iyi oldu..
Spiker : Yani pahalı bir transfer mi düşünüyorsunuz.
Erdem Kazan : Pahalı gösterip ucuz transfer yapmayı düşünüyorum. Bu işten bizde ekmek yiyelim dimi ama .
Spiker : Peki merak ettiğim diğer konu şu. Cezalı takımların üçününde başında birbirlerini tanıyan arkadaşlar geçti. Nasıl oldu bu.
Erdem Kazan : Şöyle oldu ; Önce Türkiye'den İngiltere'ye mülteci olarak üç arkadaş geli.......
Murat Özdemir : OHA..İstersen bide takımların başına geçerken çevirdiğimiz dolaplarıda anlatsaydın..
Aygün Solak : Hatta geçmişte ki banka soygunlarını, kumarhane üç kağıtlarını ve aslen teknik direktör olmadığımızı da .
Erdem Kazan : Bana pek gerek kalmadı zaten.. Hepsini açıkladınız. Sağolun beni yormadığınız için .

Spiker : Sayın seyirciler bu akşamlık bu kadar. Erken bitirdik ama olsun. İdare edin bu haftalık....

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN