--------------------------------&&&&&&&&&&&&&&&&&&------------------------------------------

Yerel televizyon kanalı Ege tv'deki Futbol Dosyası programına konuk olan Turgutluspor Teknik direktörü Caner Kızmaz Suavi Yardımoğlu'nun sorularına çarpıcı cevaplar verdi:

S.Y. :Hocam öncelikle hoş geldiniz diyerek başlıyorum söze takımın durumu hakkında biraz konuşalım isterseniz nedir son durum?

C.K. :Öncelikle herkese merhaba yeni yıla girdiğimiz şu günlerde programınız hayırlı ve uğurlu olur umarım Tamımıma gelince biliyorsunuz ligde bu sene inişli çıkışlı bir grafiğimiz vardı ve ligin ilk etabını 22 puan alarak kapattık bu ciddi bir rakam bakarsanız lider Dardanelle aramızda 6 puan gibi bir fark var bu farkın kapanması hatta öne geçmemiz içten bile değil

S.Y. :Anlıyorum hocam zaten hedefleriniz ve yatırımlarınız sürekli bu yönde peki ayağı kırılan Giray hakkında bilgi verebilir misiniz sanırım ilginç bir hikayesi var oyuncunuzun.

C.K. :Elbette sezon başında yaptığımız hazırlık maçında yanılmıyorsam Altınordu maçıydı biraz balık hafızalıyım kusura bakmayın(stüdyoda gülüşmeler) Giray rakibiyle girdiği ikili mücadelede bi anda acılar içinde yerde kaldı o anı hiç unutamam bir anda kendimi saha içinde buldum ve hemen ambulans çağırttım çünkü bacağının kırıldığını o an anlamıştım ama etrafta ambulans yoktu ilginçtir tam 15 dakika ambulans bekledik tabi bu duruma ateş püskürdüm Kulüp olarak Sayın Hasan Doğan'a şikayetimizi bizzat iletttim.Çok şükür ki oyuncum beklenenden daha kısa sürede iyileşti ve şuan takımla beraber antrenmana başladı.Bu arada İbrahim hakkında bilgi veriyim merak eden izleyicilerimiz vardır son zamanlarda biliyorsunuz medyanın durumunu tiraj uğruna iyice konuları carpıtmaya sacma haberler yapmaya başladılar oyuncuyla hiç bir şekilde husumetimiz olmamıştır aksine kendisine gereken ilgi sonuna kadar gösterilmiştir Oyuncumuz dizinden ciddi şekilde sakatlandı ve tedavisinin kulübünde devam etmesi için sözleşmesini feshetmek zorunda kaldık kendisini takıma yaptığı katkılardan ötürü tebrik ederiz umarım bir an önce sahalara döner çünkü gelecek vadeden bir oyuncuydu

S.Y. :Bizde Ege Tv ailesi olarak kendisine geçmiş olsun diyoruz .Peki hocam Güven konusuna gelirsek ne diyorsunuz bu transfere?

C.K. : Güven benim sezon başından beri ısrarla istediğim bir oyuncu biliyorsunuz Manisaspor sağolsun kulübümüze gerekli desteği veriyor yönetimimiz bu transferi bitirmek için gerekli tüm çabayı gösteriyor bi kaç gün içinde transfer netlik kazanır gelirse yararlı bir oyuncu genç ve yetenekli zaten İbrahim ile yollarımızı ayırmıştık takviye yapmamız şart.!

S.Y. :Peki hocam diğer bölgeler için ne düşünüyorsunuz takıma sezon başında bir çok oyuncu kazandırdınız takımın transfer bütçesi olmamasına rağmen süper ligden bir çok oyuncuyu kadronuza kattınız sizi dinliyoruz hocam buyrun.

C.K. : Sayın Suavi Bey bu takıma herşeyi bilerek geldim kulübümüz 50 takım arasında sıralama yaparsak her açıdan ilk 20 ye dahi giremez çünkü stadımız bakımsız oyuncularımız genç ve yetersiz ayrıca ilişkiler de zayıftı itiraf etmeliyim ve transfer yapacak paramız dahi yoktu maaş bütçemiz çok azdı bizde derhal kiralık oyunculara yöneldik ve süper lig tecrübesi olan yetenekli gençleri sezon sonuna kadar kadromuza kattık Özellikle defansımızda İsmail'in performansına parantez açıyorum gerçekten ilerisi için kaliteli bir isim olacak allah kaza bela vermez ve performansının üzerine çıkarsa. şuan içinse takımımdan memnunum ielerisi için iyi bir takım yarattığımızı düşünüyorum.

S.Y. : Hocam lafınızı kesiyorum Başkan Serdar Elitez canlı yayına bağlanmak için bekliyormuş başkanım iyi günler

S.E. : Herkese merhaba iyi yayınlar Suavicim programı takip ediyorum taraftarlarımıza bir müjde vermek için katıldım Manisaspor Başkanıyla akşam yaptığımız görüşmede mutabakata vardık ve Güven adlı oyuncuyu sezon sonuna kadar kulübümüze kattık Yeni oyuncumuza başarılar dilerim .

S.Y. : Sayın başkanım gerçekten sürpriz oldu ilk defa oluyo sanırım kulüp başkanının ağzından canlı yayında transfer açıklaması hayırlı olsun Turgutluspor adına

S.E. :Umarım hayırlı olur programın akışını bölmek istemiyorum gerekli bilgileri yarın ki imza töreninde veririz artık tekrar iyi yayınlar.!

S.Y. :Yayınımıza katıldığınız için teşekkür ederiz .

S.Y. : Eee ne diyorsunuz hocam yüzünüzde bir şaşkınlık ifadesi var.

C.K. :Gerçekten şuan için şaşkınım tek söyleyebileceğim başkanımıza çok teşekkür ederim kendisi bu transfer için bizzat ilgilendi Güven de bu ilginin karşılığını umarım verir.

S.Y. :Peki hocam transfer sürecek mi?

C.K. :Eğer ki gerekli görürsek neden olmasın!

S.Y. : Hocam programımızın süresi bitti yayınımıza katıldığınız için teşekkürler takımınıza ve size Bank asya yolunda başarılar dileriz.

C.K. :Asıl ben teşekkür ederim iyi yayınlar dileyerek son bişi söylemek istiyorum taraftarımıza layık bir takım yaratmaya ve göze hoş gelen futbol oynamaya çalışıyoruz onlarda bize destek olsun ki tüm camia olarak daha aydınlık daha güzel günler görelim.

S.Y. :evet bugün sürpriz konu ve konuklarla bir yayınımızın daha sonuna geldik gelecek programda yine sizlerle birlikte olmak dileğiyle esen kalın.!

--------------------------------&&&&&&&&&&&&&&&&&&------------------------------------------

Son dakika!

Takımdaki forvetlerin ufak çaplı sakatlığı ve formsuzluğu yüzünden sıkıntı yaşandığını kaydeden teknik adam Manisaspor'dan Güven adlı oyuncuyla anlaşma sağlandığını ve sezon sonuna kadar Turgutlu'da forma giyeceğini belirtti. Bu arada dizindeki problemler bir türlü geçmeyen İbrahim Yay ile sözleşmesi feshedilerek kulübü Fenerbahçe'ye geri gönderildi.

Oyuncu profili

Bu arada takımdaki sakatlıklar can sıkarken ayağının kırılması yüzünden yaklaşık 4 aydır sahalardan uzak kalan Giray tam antrenmanlara başladı Klasman gruplarının başlamasına bir ay gibi uzun süre varken Turgutluspor karşılaştığı 20A ve paf takımlarını sırasıyla 5-0 ve 3-1 ile geçmesini bildi.