1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Sana sorarım Sabri son maçlarda niye oynamıyor diye. Ben cevap vereyim istersen SÖZLEŞME YENİLEMEMİŞTİ. Sağ bekte sıkıntı varken ve milli takımın değişmez oyuncusu Sabri elinde bulunuyorken neden Gs oynatmadı???
    Coşkun abi seni Bursaspor sayfalarında görelim...

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Sana sorarım Sabri son maçlarda niye oynamıyor diye. Ben cevap vereyim istersen SÖZLEŞME YENİLEMEMİŞTİ. Sağ bekte sıkıntı varken ve milli takımın değişmez oyuncusu Sabri elinde bulunuyorken neden Gs oynatmadı???
    Sabrinin oynamamasi ile sozlesmesinin bir alakasi yok, bir macdan sonra taraftarlar sabriye tepki koydu sabri de mac sonrasi dengesiz konustu sonrada kadro disi birakildi, adamin kontrati bu sene sonu bitiyor iki sene onceden mi uzatmaya calisacaklar ki bu olaydan sonrada sozlesme imzalamamasina ragmen bir cok macda oynadi. Bugun sozlesme imzaladi.
    Ayrica diyelim ki senin dedigin gibi bir olay var bunu Galatasaray yapinca dogru mu oluyor kim yapiyorsa ayip ediyor... Burda konu Sabri veya Galatasaray degil.
    Senin bir oyuncuya haksiz yere karaktersiz demen.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Coşkun abi seni Bursaspor sayfalarında görelim...
    Hurafe onlar

Mesaj Yetkileri