@ galatasaray12
Kariyeri kirlettiğini düşünüyorum,sıkıcı olmaya başladın..
@ galatasaray12
Kariyeri kirlettiğini düşünüyorum,sıkıcı olmaya başladın..
2 Tane Haber Ekledik Dahada Eklemeyi Düşünmüyodum Zaten Sanki Burdaki Bütün Haberleri Ben Yapmışım Gibi Konuşuyosunuz Yakıştıramadım
ipin ucu kaçmıo bnce espriiler olmasa kariyer kitapları derlerdi bu konuya.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
5 Sayfa Olmuş Kariyer Yok Ortada. Aygün Küme Düşer. Wigan daha Üst Sıralarda Bitirir.
ya galatasaray12 bu arkadaştan ne alıp veremediğiniz var.kariyerlere renk katıyor beğenmiyorsunuz.türk medyasıda böyle değilmi sanki herhalde akrabalarınızdan gazeteci olan var
Galatasaray12 ye karşı özel bir düşmanlık var gibi hissetmeye başladım,Fenerbahçe kariyeride aynı şekilde bitirildi eğer beğenmiyorsanız görmezden gelir bitirirsiniz çokta zor bir şey değil
Neyse Reading diğerlerine göre ön sıralarda bitirir diye düşünüyorum,sonra Wigan ve Aygün kusura bakma ama Sunderland![]()
Oyuna başladılar ama biraz yavaş ilerliyorlar galiba. Wigan ın flaş transferleri olabilir. Ama transfer sezonu bitince hızlanacağını düşünüyorum.
Yok Bana Değil Bulunduğu Yer Yazısının Altındaki Sayıdan Dolayı Böyle Yapıyolar .. Bu Arada Kariyer başlasın bence murat abi iyi tranfer yapıcaktır
QaaN-07 ve jay jay adlı kişilerin yaptıklarını kendilerine yakıştıramıyorum.kariyer dediğin espirili olmalı.fikrinizi söylemeniz güzel ama bunu kırıcı sözle söylemek pek iyi olmamış
Bu kadar koLpa haber oLur mu ya etraf doLdu taştı bu ne koLpa hayat ya![]()
Bence gayet güzel espriler devam et Eralp..![]()
eralp sen dvm et lütfen.kariyeri bekliyoruz hala :@
![]()
Bana göre abartı gelen birşeyi söylemenin neresi yanlıştır anlamış değilim 5 sayfalı bi konu var güzel bi kapışma olucak diye bekliyoruz bi arkadaş hakan şükürle iyi bi espri yapmış ilk okudugumda banada keyif verdi tamam ama devamında sürekli aynı şekilde tekrarlamak bu fasa fiso haberleri ne kadar eğlencelidir bana pek gelmedi o yüzden rahatsızlığımı dile getirdim herkes beğenicek diye bişey yok eleştirilere açık olmayacak bunları kaldıramayacaksak böyle bir platformda ne ararız?
Ne yaşla ne başla ne nickle ne isimle ilgisi vardır tamamen bir kişinin düşüncelerini ve rahatsızlığını açıkça belli etmesidir(Nasıl beğenenler yapıyorsa beğenmeyenlerinde yapması gayet normaldir)...
Walla herkes komediye karşı mı bu forumda öyleyse grup oluşturalım walla.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Birisi gelip burayı düzeltse iyi olacak. Kariyerin dışına çıkılmaya başladı. Birbirimizin yazdığı mesajları eleştrimeye çok meraklıyız çünkü..
Kariyer başlıcak dimi bu yaz ?![]()
İllaki başLar.
SchiLdenfieLdi aLırsa iyi oLur EraLp,Kafa 19 adamın.![]()
haberleri esirgemeyin gayet renkli oluyor ..
Gordon ve gelecek paraya ihtiyacımız yok
Yeni sezonda Reading başkanı transfer bütçesini açıkladı ;
Yeni sezonda transfer bütçesi 32.5 Trilyon.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
murat o menejerı at senin olman gerek orda![]()
32,5 Trilyon çok iyi paraymış. Bu parayla en azından inter-totya gidecek bir takım yapabilirsin Murat abi. Var olan oyuncularla birlikte tabii ki.
Kariyere başladık aslında. Ama belirli bir mesafe kat edemediğimiz için buraya koymaya gerek bulmadık. Transferler filan daha gerçekleşmedi. Ben bu akşam Isparta'ya gdiyorum kayıt için. Büyük ihtimalle Perşembe günü ilk veriler gelir...
Tioko geldi de kendisini pek göstermiyor gibi utanıyo mu ne![]()
Football is simple,but Football Manager is not
yav ne zaman maçları oynuyosunuz bari bi program koyunda bizde ona göre davranalımörneğin T.İ.O.K.O'da yarın;
gibi..
Bence reklam yapıyorlar..Tek birşey konmamış 5 sayfa yorum yapılmış..Bizim kariyerlerde 15 tane ss 1 sayfa yorum..Bırakın reklamcılığı..![]()
hakkaten yav 100 ss koyarsın 10 yorum olur bakarsın 1.000 kere bakılmış..Ama buraya giren yazıyor yahu![]()
Delgado Sunderland'e Çok Yakın !
32 yaşındaki golcü Agustin Delgado'yla büyük ölçüde anlaştık.Oyuncuya birçok teklif geldi fakat bu teklifleri veren kulüplerin içindeki en iyi teklifi veren ve en iyi takım biziz.Büyük ihtimal 3 Milyon Ytl karşılığında bu oyuncuyla anlaşıcaz. Yoksa siz Matias Delgado mu zannetiniz![]()