Sayfa 4 / 34 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 999 sonuç

Konu: Football Manager 2009 | Tanıtımı ve Sonrası [Açıklandı]

oncelikle cok buyuk bir reklam stratejisi uygulamislar ernesto nun resmini koyarak burda onemli olan fm fan larini meraklandirmak acaba 3d ye mi geciliyor diye yetkililerin yaptigi aciklamada 3d ye gecilmeyecini yonetici arkadasinda belirttigi gibi ustune basa basa soylemislerdi aklimiza su gelebilir mac motorunda 3d olmasada buyuk degisikliklerin olabilicegi ihtimali ya da oyunun online modu veya oyun iceriginde ki buyuk bir desigiklik olacagi 3 eylul u sabirsizlikla bekliyoruz...

Che yi koymuşlar büyük devrim yapacaz diye bakalım. Yarın belli olacak

bana göre hiç de devrim niteliğinde olacak diye düşünmüyorum sadece yaptıkları daha fazla insana tanıtmak daha çıkmasına günler varken resim sayesinde konuşulmak,tartışılmak akıllara kazımak(seven de sevmeyende aklında olur resim) çok basit pazarlama teknikleri sadece amaç bu gibi gözüküyor.Şu anda daha che yi tanımayan insanlar t shirt ini giyiyorsa ve kimileride bunda çıkar sağlamaya çalışıyorsa olay budur sadece ticari başka birşey olduğunu düşünmüyorum.

Alıntı:emrah44´isimli üyeden Alıntı
    Sırf bu konuda yazılanlardan bazılarını yapsalar bile müthiş bir iş yapmış olurlar.

1. Oyuncu kiralama kolaylaştırılmalı, daha da önemlisi federasyona gönderilen oyuncu listesine alınmayan bir oyuncuyu kiralamak istediğimizde "oyuncu as takım oyuncusu" gibi salak yorumlar yapılmamalı.

2. Transfer edilen her oyuncu canını dişine takmamalı, kimi para için gelmiş olmalı ve verim alınamamalı.

3. Küçük takım küçük, büyük takım büyük olarak kalmalı. Fantaziye gerek yok.

2ye katılmıyorum çok para verdiğimiz oyuncu bazen sapıtıyo elimizde patlıyabiliyor(fiyasko transferlerde de yazdık ztn) küçük takımlarda büyüyebilmeli mesela trden örnek verirsem sivasspor kayserispor gibi bunlar sonradan çok yükselişe geçen takımlar

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Son 1 gün kaldı heyecanlıyım

Umarım ikinci bir EDIOS (Cm) Faciası bu serde başımıza gelmez..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by BiLGeN90 View Post
    Alıntı:emrah44´isimli üyeden Alıntı
    Sırf bu konuda yazılanlardan bazılarını yapsalar bile müthiş bir iş yapmış olurlar.

1. Oyuncu kiralama kolaylaştırılmalı, daha da önemlisi federasyona gönderilen oyuncu listesine alınmayan bir oyuncuyu kiralamak istediğimizde "oyuncu as takım oyuncusu" gibi salak yorumlar yapılmamalı.

2. Transfer edilen her oyuncu canını dişine takmamalı, kimi para için gelmiş olmalı ve verim alınamamalı.

3. Küçük takım küçük, büyük takım büyük olarak kalmalı. Fantaziye gerek yok.

2ye katılmıyorum çok para verdiğimiz oyuncu bazen sapıtıyo elimizde patlıyabiliyor(fiyasko transferlerde de yazdık ztn) küçük takımlarda büyüyebilmeli mesela trden örnek verirsem sivasspor kayserispor gibi bunlar sonradan çok yükselişe geçen takımlar
    Bence kaliteli oyuncu aldığında hiç sorun çıkmıyor. Yeter ki oynat.

Kiralama olayına ben de katılıyorum mesela patoyu milan 6 aylığına kiralık vermiyor halbuki ocak ayına kadar oynayamıyor zaten oyuncu onlar ise ilk 11 oyuncusu deyip de ocağa kadar kiralık vermiyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by sertk10 View Post
    Kiralama olayına ben de katılıyorum mesela patoyu milan 6 aylığına kiralık vermiyor halbuki ocak ayına kadar oynayamıyor zaten oyuncu onlar ise ilk 11 oyuncusu deyip de ocağa kadar kiralık vermiyolar
    İyide sadece Milan'da değil Brezilya harici hiç bir ülkede oynayamaz.Çünkü belli bir yaşın altında Brezilya'lı oyuncuların Brezilya dışında oynamalarına izin yok.Sanırım bu yaş sınırı 17 yada 18.Tam hatırlamıyorum.Birde Portekiz ligindede oynayabiliyorlar herhalde.Bundan dolayı adamlar neden kiralasınlarki. Dursun ellerinin altında.Uyum sürecini atlatır en azından.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Evet bir orta saha oyuncusuna ihtiyacım vardı.Barcadaki thiagoya kiraLık tekLif götürdüm kabuL ettiLer.Ancak bana 1 yıL sonraki transfer döneminde kiraLık oLarak geLdi.

Devrim yapma iddiasındaki Sigames küçük yeniliklerle yetinmeyecek.Bence tribün konusunda birşeyler yapıldı...Maç motoru da biraz düzeltilse yeterdi aslında..Ayrıca artık oyunu buglı olarak yayınlamasalar,patch beklemesek iyi olurdu.
    Last edited by SaRPeR1903 : 02.Eylül.2008 at 20:04

Yarın saat kaç gibi açıklanacak acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Yanılmıyorsam bir yerde Britanya saati ile saat 6 da diye okumuştum, Türkiye saatli ile saat 8 gibi oluyor.

Bu arada sanırım yarın sadece ekran görüntüleri ve oyun içindeki yeniliklerle ilgili bilgi verilecek.Demo yu biraz daha bekleyeceğiz.

Sabah mı akşam 6 mı? Evet demoyu yayınlamazlar sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demo Ekim içinde yayınlanır. Demo'dan 1-2 hafta sorada oyun çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bug nedir ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bug=Hata, Oyun içindeki bir açık.

Misal oyunda bir korner bug'ı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

AnLadım sağoL.

çok heyecanlıyım ya herkesin beklentisine cevap veremeyecekler biliyoruz ama kendi karizmalarını çizdirmeden güzel bir oyun sunarlar umarım

Sanırım bu sene ilk defa "Oyundaki yenilikleri şu tarihte açıklayacağız" diyorlar. Eğer bu sene ilk ise gerçekten bir şey var bu işin içinde.

Fm 2009 Türkçe olarak çıksa süper olur.

Evet devrim dedikleri o olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Konami pes2008 için çok para harcadı oyunu neredeyse %80 değiştirdi ama sonunda hüsran oldu büyük tepkiler aldı ve eski sisteme dönmeye karar verdiler yeni oyun için . . . Fm'De böyle bir durumla karşılaşmayız umarım

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bu sene araştırmada istenilenlerden sonra devrim yaratacak gelişmeler bekliyoruz bakalım ne gibi özellikler bizlerle olacak
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

ahanda oyuncu profili özellikleri bayağı artıcak gibi bir his doğdu son yorumdan sonra içimde : )

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Sanırım bu sene ilk defa "Oyundaki yenilikleri şu tarihte açıklayacağız" diyorlar. Eğer bu sene ilk ise gerçekten bir şey var bu işin içinde.
    Kesinlikle! Bu işin içnide bir şey var. Yarın sabahı iple çekiyorum ve sahurda yatmayıp açıklanmasını bekleyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

00:00da açıkLanacak mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sabaha doğru açıklanır sanırım. Bende sahurdan sonra uyumayıp bekleyeceğim
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Sabaha doğru açıklanır sanırım. Bende sahurdan sonra uyumayıp bekleyeceğim
    Bende,zaten bizim evde muhabbet boLdur.En az 5e kadar geyik döner.Sonra ben dünyama çekiLir ve resimLeri bekLerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kardeşim 3 Eylül'e girdik hani resimler? Dalga mı geçiyorsunuz? Şaka şaka..

Valla ben de heyecanla bekleyemiyorum çünkü uykum geldi. Artık yarın beklerim.

Sayfa 4 / 34 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri