Gignac döktürüyor..Bende de çok rahat gol kralı olmuştu..
CL'ye gidersen saglam takviyeler bekliyoruz..![]()
Gignac döktürüyor..Bende de çok rahat gol kralı olmuştu..
CL'ye gidersen saglam takviyeler bekliyoruz..![]()
fa cup 5 rnd replay maçı malesef elendik bu kupayı çok istiyodum ama başka zamana kaldı
epl den maçlar kaypsız devam ediyoruz
zaferler devam ediyor liverpool ve chelsea yi ikinci maçlardada devirmeyi başardık tam bir takım olduk oyuncular birbirlerini tamalyor ve çok iyi anlaşıyorlar bu derce başarı beklemiyordum açıkçası şimdi şampiyonluğa kitlendik
buda son puan durumu sadece 7 maç kaldı bikaç önemli deplasman var(newcastle tothenham mancity) bu maçlardan 5 ve üstü puan çıkarabilirsek şampiyon oluruz diye düşünüyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cuma günü şampiyon belli olucak ve üçüncü sezon transerlerinide yapıcam q.p.r yi izlemeye devam edin![]()
Last edited by uAsamet1905 : 03.Eylül.2008 at 00:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
mrb arkadaşlar bugün ligi bitirdim son güncellediğim maçları kaydetmemişim o yüzden yeniden oynamak zorunda kaldım kusura bakmayınlive ve chelsea yi yine yendik ama son haftalardaki salak puan kayıpları yüzünden şampiyonluğu kaçırdık olsun daha iyi oldu ilk sezondan şampiyon olmak çok zor şimdi yavaş yavaş sindire sindire ilerleyecez
hem bütçemizde güçlendi şampiyonlarn liginede katılcaz gelecek sezon yeni transferlerimizle kupaları toplamaya başlarız
golkralı bizden biri
yılın takımında iki oyuncumuz var
bu sene 3 olabildim ama daha gencim güzelim
ve son ss cimbomum yine şampiyon
arkadaşlar şimdi sizden gelecek sezon için şamp. liginde başarılı olacak çok kaliteli transfer önerileri bekliyorum seneye 3 kupayada talibiz![]()