1 ile 30 arası toplam 119 sonuç

Konu: 7 kupa için_Q.P.R by Alfred Benjamin

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Gignac döktürüyor.. Bende de çok rahat gol kralı olmuştu..

CL'ye gidersen saglam takviyeler bekliyoruz..

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Gignac döktürüyor.. Bende de çok rahat gol kralı olmuştu..

CL'ye gidersen saglam takviyeler bekliyoruz..
    sakatlklara rağmen şuan 30 golle gol kralı durumunda 2.rooney 22 de büyük ihtimal golkralı olucak şimdiden hazır bile takviyeler 3 kaliteli transfer düşünüyorum

fa cup 5 rnd replay maçı malesef elendik bu kupayı çok istiyodum ama başka zamana kaldı

epl den maçlar kaypsız devam ediyoruz

zaferler devam ediyor liverpool ve chelsea yi ikinci maçlardada devirmeyi başardık tam bir takım olduk oyuncular birbirlerini tamalyor ve çok iyi anlaşıyorlar bu derce başarı beklemiyordum açıkçası şimdi şampiyonluğa kitlendik

buda son puan durumu sadece 7 maç kaldı bikaç önemli deplasman var(newcastle tothenham mancity) bu maçlardan 5 ve üstü puan çıkarabilirsek şampiyon oluruz diye düşünüyorum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    cuma günü şampiyon belli olucak ve üçüncü sezon transerlerinide yapıcam q.p.r yi izlemeye devam edin
    Last edited by uAsamet1905 : 03.Eylül.2008 at 00:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

mrb arkadaşlar bugün ligi bitirdim son güncellediğim maçları kaydetmemişim o yüzden yeniden oynamak zorunda kaldım kusura bakmayın live ve chelsea yi yine yendik ama son haftalardaki salak puan kayıpları yüzünden şampiyonluğu kaçırdık olsun daha iyi oldu ilk sezondan şampiyon olmak çok zor şimdi yavaş yavaş sindire sindire ilerleyecez hem bütçemizde güçlendi şampiyonlarn liginede katılcaz gelecek sezon yeni transferlerimizle kupaları toplamaya başlarız

golkralı bizden biri

yılın takımında iki oyuncumuz var

bu sene 3 olabildim ama daha gencim güzelim

ve son ss cimbomum yine şampiyon

arkadaşlar şimdi sizden gelecek sezon için şamp. liginde başarılı olacak çok kaliteli transfer önerileri bekliyorum seneye 3 kupayada talibiz

Mesaj Yetkileri