(/s)
Eksiklerimiz var. Ama 1-0 kazanacağımızı düşünüyorum. Çünkü oynamaktan çok oynatmamayı düşünen bir rakip var karşımızda. Ayrıca dilerim ki yaptıkları sert faullerle oyuncularımızı sakatlamazlar.
İbret-i aLem oLması için 25 tane feLan atmamız Lazım. Ama ben 4-5 fark iLe kazanırız diyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fark atmamız lazım en az 7-8 gol atsak süper olur
Bu Maçta Yıldıraya Çok İhtiyacımız var Umarım Oynar çünkü arkadaşın dediği gibi defansları açmakta bazen zorlanıyoruz ama herşeye rağmen onlardan çok daha güçlüyüz 3-0 tahminimce
Ermenistan'a fark atacak takım yoktur yahu dünyadaGol yememek daha doğrusu rakibi oynatmamak için yapmayacakları numara yok
Grupta ki en zor maç. Fark diyorsunuzda ben 1-0 kazansak sevineceğim. Medya gittikçe namus meselesi yapıp, oyuncuları sıkıntıya sokuyor. Kazanırsak ne mutlu bize.
Rahat alırızBir de fark atarsak tadından yenmez...
Last edited by DisCo : 02.Eylül.2008 at 22:56 Reason: Rakibi küçümseyen sözler kullanmayınız.
Her ne kadar bu sadece bir spor olsa da rakip Ermenistan olunca iş değişiyor. 1-0 beni mutlu etmez, Ermenistan asla rakibimiz olamaz, oyuncular da şavaşa çıkacak gibi elbette hazırlanmasınlar ama hassasiyetin de farkında olsunlar, çıksınlar, mücadelelerini yapıp, farklı kazanıp gelsinler.
"YÜCE ATATÜRK"
Türkiye artık kazanmayı öğrendi ve kazanacaktır..
İşin politik yanının elbette bir önemi yok ama bizimklerin kalitesi ortada. Maçı alırız.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ermenistan bizden zayıf bir rakip ama öyle fark falan olacağını sanmıyorum.Çünkü adamlar kapanarak oynayacaklardır.Maçın havası malum sebeplerden dolayı maçın daha zor olmasına neden olacak.Yinede kazanırız diye düşünüyorum.Kazanmalıyızda..
dipnot:Fatih Terim bu tür maçlarda takımı çok iyi motive ediyor.
So what?
Saike
Ermenistan,Avrupa şampiyonası yarı finalistine karşına hırslı bir futbol sergileyecek.Zorda olsa Türkiye kazanır.
Kesinlikle almamız gereken bir maç.Dünya Kupası'na gitmek istiyorsak bu tür bizden daha düşük kalitedeki takımlarla yapılan maçlarda puan kaybetmemek gerekiyor.Ayrıca Fatih Terim oyuncuları bu maçın havasına iyice sokar...
Maçı savaş alanına çevirmek hiç doğru değil.Hem gereksiz yere oyuncuları germeyede gerek yok.Her maçın olduğu gibi bu maçında değeri 3 puan.
Ben 1-0 kazanırız diye düşünüyorum çünkü kapanan savunmaları açmakta çok zorlanıyoruz.Misal deplasmanda Malta maçı,Moldova maçı o yüzden çok dikkatli olmalıyız.İlk golü atarsak rahat kazanırız.
Last edited by GodfatheR : 02.Eylül.2008 at 20:30
ne yapıp edip bu maçı net bir galibiyetle bitirmeliyiz .
Birde Euro 2008 elemelerinde hep küçük takımlara kaybettiğimiz puanlardan dolayı zorlandık.Dikkatli olmakta fayda var..
So what?
Saike
Kazanalım da nasıl kazanırsak kazanalım mümkünse farklı.
Rahat kazanmamız gereken bir maç.Maçtan önce ve sonra kavgalar olma olasılığı çok yüksek.Güle oynaya kazanırız maçı.
Rahat kazanırız , umarım siyaset karışmaz..
Maç içinde kırmızı kart olacağı belli. Kesinlikle fark bekliyorum. Maçtan önce Hocamız çok iyi şekilde motive edecektir.
Takım kalitemiz ile rahat kazanamamız gereken bir maç ancak deplasmandayız ve bu bir spor desekte siyasi durumlarda baskı yaratacaktır. Umarım 3 puanla başlarız.
Eklemek istediğim diğer konuda;
Forumumuzda karşı rakibi küçümseyen mesajlar yollamak yasaktır. Lütfen bu konuya dikkat edelim.
Maçın psikolejik unsurlarını göze alırsak bu maçı kazansakta kolay bir maç olacağını düşünmüyorum . Oyuncularımızın motivasyonlarını kaybetmemesi gerekir Fatih Hoca bunu sağlayacaktır bence
ermenistan a fark atacağımızı düşünmüyorum.ermeniler kendi sahalarında biricik dostu Türkiye ye yenilmek istemiyecektir ve bunun için elinden geleni yapacaktır..işimiz o kadar kolay değil
Ka-zan-ma-lı-yızzzzzzz ..
Şahsen, ne kadar bu maça savaş değil siyasi bişey değil sadece spor denilse de ben sahaya çıksam atalarım aklıma gelir daha hırslı daha azimli oynarımmm ! Sonuçta daha Türkiye Cumhuriyetini tanımdığını söyleyen bir topluma karşı oynuyorsunuz .. Merak etmesinler sahada soluğumuzu enselerinde hissedince bakalım hala tanımayacaklar mı : )))
Türkiyem kalplerimiz ve dualrımız seninle , başarılar çocuklar..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
yürüyün be gökçe den gazı da aldınız.yenilirseniz bu topraklara ayak basmayın...
şaka bir yana yenilirsek hiç iyi olmaz..hatta çok kötü olur
hehe
Ya açıkçası yenilirsek çok üzülürüm ve kızarım ama çok kötü olmaz gruptaki halimiz Belçika'dan üç puan almamız garantileşir o kadar![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Disiplinli olursak yenemeyeceğimiz takım yoktur ve inşallah kazanırız...
3 puanı alırız.
Zor maç olmayacak beklediğimizden daha güzel geçecek bence
Bu maçı en az 3 0 almalıyız