Arkadaşlar link atar mısınız![]()
Arkadaşlar link atar mısınız![]()
çünkü herkes bizim gibi 2 kareye aldanmış durumda
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yahu efsane niye bitsin...devrim oLuyor işte.![]()
Valla 3D olayyy süper olmuş vidonun %60 ı indirdim sabredin upload edecem şimdi..
Ona bakarsanız 2dli de görüntü var![]()
3d süper oldu bence oynaması bana daha zevkli gelecek.Tabii kişisel görüş
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Allah'ım lütfen 3D olmasın.![]()
Arkadaslar isterseniz 3d isterseniz 3D siz oynuyabilirsiniz . Video bakinca oyle gozukuyor.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
3d olacak...
arkadaşlar aynı pes-fifa nın tele kamera modu gibi bir 3d var ama harika fizik motoru manyak...
İŞte görüntü benim çektiğim kadarıyla
ResimLeer çözecek zaten,stser yapmayaLım.![]()
2D li olanlar dikkat ederseniz fm 2008
![]()
arkadaşlar efsane bitmedi hem 2D hem 3D seçeneği VARRRRRRRRR OLEYYYYYYYYY.
Arkadaşlar linki atabilecek bir allahın kulu yok mu ?
İster 3d isterseniz 2d oynayabiliyorsunuz bu güzell işte
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
video %82 indirdi upload etce birazdan...
3 d hoş olmuş gibi geldi bana ama göreceğiz.Devrim diye buna denir gerçekten..
So what?
Saike
Futbolcu Bilgileri
2d ve 3d olucak bence.isteyen istediginde oynayacak.ben böle anladım valla.
Çok heycanlandım ya benim istediğim 3d tam olarak buydu hayallerim gerçek oldu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ya bi 5 sene de 3d mac motorunun duzene girmesini beklersek kotu olur.2d de ne kadar sancı cektigimiz bilinio
oyunun galiba tarihini anlatıyo tam emin değilim yada yenilikleri
neden 3d ye bukadar karşısınız anlamadım. bunca başarıdan sonra herşeyi ateşe atmazlar ya. yaptıkları 3d, 2d den iyi olmadıkça oyuna koymazlar. sigames bu konuda işini biliyor. kısacası 2d de olsa 3d de olsa bildiğimiz fm tadı bozulmaz.