Ben beklediğimden çok çok çooook daha iyi bir tanıtım buldum.Çok beğendim 3 d yi gerçekten uzun süreden beri bunun üzerinde çalıştıkları belli.
Ben beklediğimden çok çok çooook daha iyi bir tanıtım buldum.Çok beğendim 3 d yi gerçekten uzun süreden beri bunun üzerinde çalıştıkları belli.
Acaba Menajerler Aldıkları Maaşları Değerlendirebileceklermi?
Sisitem gereksinimleri açıklanmış ama siteye ulaşamıyorum.
çimlerin çözünürlüğünü daha yüksek yapmalılar. daha kaliteli dursun. belki daha geliştirilmede olduğu için ss lerde gözüme kötü gözüktü.
Daha detaylı bilgilerin eklenebileceğinden bahsedilmiyor.
Maaşların değerlendirilebileceğindende bahsedilmiyor.
Oyunu Türkçe olarak zaten Turksportal farkıyla oynayabiliyoruz. Varsınlar koymasınlar.
Toplu olarak bahsedilen özellikleri yazdım. Duymadıklarım varsa onlarıda ekleriz.
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=589
Yarın saat kaçta çeviriyi bulabileceğiz burada.
Ben sabırsızlanmaya başladım.
Önyargılı davrandığım için SI'den özürdiliyorum.
Adamlar 3 yıl çalışıyormuş yani. (Maç motoru.)
Bu oyun oynanmazda ne yapılır.
Last edited by Lightning : 03.Eylül.2008 at 22:33 Reason: İmla hatası
sanırım kendi açıklamalarını ekleme olayından sonra türkçeleştirme çalışmaları daha zor bir hal alacak ama hadi hayırlısı.
I love FM
Yenilikler muhteşem. Bu sefer oyunu orjinal alacağım insAllah bu emeklerin karşılığını vermek lazım.
3d'de grafikten çok yapay zeka onemli.bence cok iyi bir sistem istemicektir oyun.
3d Fifa gibi değil dimi? Daha yüzeyseldir umarım.
Yardımcı antrenörlük özelliğide var mıdır acaba çok isterim deneyimli hocaların altında çalışmak ama hayal ötesi tabi...
3D değil tam olarak ama 3D hissi uyandırıyor maç motoru. Yani artık kafa gollerini, ofsaytları falan net görebileceğiz.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Neyse acaba oyunu kaLdırabiLecek PC özeLLikLerini beLirttiLermi ?
New Star Soccer oynadıysan 3D olayı biraz ona benziyor. Bir kaç açıdan izleme seçeneğini gösterdi Videoda. O kadarla sınırlımı bilmiyorum ama ne Fifa, Pes gibi. Ama oyuncuların ne yaptıklarını iyice anlayabileceğimiz bir şekilde.
oncelikle bende 3d ye karsiydim ama acikcasi 3d nin fifa manager de ki gibi fln olmadigini gorunce rahatladim yani herkezin abarttigi gibi bir 3d diil sadece sahayi ve oyunculari daha iyi belirgin hale getiren bir 3d olmasi daha iyi olmus 3 seneden beri bunun ustunde calismalari ve cm de ki gibi kotu bir 3d olmasi iyi bir gozlem malzemesi olmustur yetkililer icin acikcasi video lari izledikten sonra iyi bir oyun geleceginden umitliyim
Bu linki deneyin ssler için :
http://www.sigames.com/softography.php?type=view&id=31
Başka bir yerde yok sanırım.
http://www.sigames.com/softography.p...w&id=31#system gereksinimler bu linkte
Yukarıda 4 web sayfası var biri TSİ diğer 3ü Adsız.
yani bizde görebiLsek ekLeyeceğiz.![]()
Arkadaşlar aynı şeyleri yazıp durmayın zaten açıp upload edebilen koyar resimleri.
Ya işte 3D dediğin böyle olur !
Helal olsun ! Hakketen devrim bu !
Adamlar çöp adam gibi![]()
umarım yanılıyorumdur ama cok dandşk gibi 3d
İşte 3d budur !!
Oyuncular havada gibi duruyor çok kötü ya çözünürlük filanda kötü Videosunda ne güzel görünüyordu halbuki![]()
3d kötü yha ama olsun transferde yenilikler bize yeter
mozilla explorer yeni googun tarayıcısı hepsi ile deniom açılmıo site bi fark yaratcakmış gibi
antreman olayı bence en güzel yenilik olcak