Arkadaşlar aynı ssleri koymayın ya sslerde birşey yok. Hepsi birbirine benziyor. Ben size bir haber vereyim. Galiba medya sorularına kendimiz elle yazarak cevap verecekmişiz. Artık nasıl olacaksa. Tabi İngilizce..
medya sorularını cevaplamada sıkıntı yaşanabilir.cümle düşüklüğü.,yanlış anlaşılan sözler,espriler,küfürler falan nasıl olcak acaba
Beyler birşey dikkatimi çekti. Oyuncundan preferred movesdan birisini yapmasını istiyebiliyorusunuz. Mesela, diyorsun ki uzaktan biraz çak. Yada verkaçlar yap gibi gibi..
Ya inanılmaz bir şey 3D motoru ya harika gerçek maçtan farkı yok ya.
Sondan 3. resim ne ile ilgili ?
offf yaaa ben resimlere ancak böyle bakarım...Çünkü SBS sayesinde bu yıl 2009 Temmuz'a kadar Fm 2009 oynayamayacağım...
Reklam panoları dikkatimi çekti RGB(red,green,blue) yazıyor reklam panolarında.Umarım onlar yerine normal reklam panoları konur.Mesela süper lig için "iddaa","digiturk" vs. olsa ama olmaz gibime geliyor.
512 mb ram 128 mb ekran kartı bende çalışırmı
Last edited by sanalkaos : 03.Eylül.2008 at 23:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaşlar daha fazla geyiğe çevirmeseniz iyi olur sanıyorum,kafeyi bile geçti resmen.Sürekli ss koymaya da gerek yok,yetkililer hepsini toplayıp bir konuya açacaktır yakında diye düşünüyorum.Arada mantıklı sorular da kaynıyor.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
bize oyunun içeriğinden haber versinler yaw
3D'nin %50'i tamamlanmış durumda şu an videoda dediklerine göre.
Basın toplantıları var, üstüste sorular sorulacak.
Oyuncuara özel antrenman yapılabilecek, stil geliştirmesi yapılabilecek (örn: flair hareketleri).
Transfer düzeni en baştan yapılmış, sıfırdan!
Ülke ekonomilerinden tutun kulüp gelir-bütçe dengesine kadar herşeyi dengesini takip ediyor oyun, artık bütçe dengesi üzerinden gidecek transfer dengesi.
Transfer sistemi çok etkileyici olacakmış.
Çok fazla transfer dedikodusu olacak, Fanatik-Fotomaç-Fotospor olayı.
Oyuncular ile ilgili iletişimde sanırım bir gelişim olur.
Yardımcılar maç içi dahil teknik+taktik sürekli rapor verecek.
Kadın menajer olunabilecek.
Buglar için özel panel olacak, hemen zahmetsiz gönderilebilecek.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
fazlada umutlanmamak lazım 3d bir dewrim gercekten ama yinede onceki senelerde geliştirdik deyipte pek bi deişklik goremedgmız seylerde olmustu .
Yahu demirhan38 neyi dert ediyorsun sen anlayamadım gerçekten.Oyuna 3dyi kusursuz şekilde eklediler de, ki bu aşırı zor bir olaydır , cd mi dvd mi olacağı mı kusur kaldı?3D oluşunun eleştirilecek birçok yönü olabilir fakat en sonuncusu bile bu değildir heralde.Tek cd oyun mu kalmış bu devirde?Bu kadar sığ düşünmeyelim Allah aşkına.
Transferlerle ilgili bir gelişme var mı?
Last edited by sanalkaos : 03.Eylül.2008 at 23:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ArkadaşLar adamLar üstüne basa basa söyLüyor,bunLar yeniLikLerin sadece birkaçı diye.Harika oLacak inanın bana.![]()
Şu Trial Day tam olarak nedir arkadaşlar ?
Üff gözlerim ağrıdı ekrana bakmaktan. Bu kadar yeter.. Yarın akşama kadar nasıl olsa netleşir herşey.. Ama beklediğimize değdi. Herkese iyi geceler.
TopLam 14 saat bekLedim bugün,herkeste bu civarda bekLedi.Benim görüşüm bekLediğime deydi.TeşekkürLer SI.![]()
yaa bunun cıkmasını beklemek tam bir işkence keske bi demosunu verselerde gorsek sımdı.. ya bu kadar sseyi duyup gorrdukten sonra nasıl 2008 e dewam ediyim
arkadaslar sormustum az once ama gormedi sanırım kimse oyunun offical dilleri arasında turkce olucak die okumustum bi yer......bööle olmicakmıydı yaa ceviri ne zmn olur die sormuslar da ondan sordum.......
turkce yok ne yazikki ama turksportal var neyseki
ben futbola siyaset bulaştırılmasına karşıyım. bu bağlamda yanlış olmuş che resmi