1 ile 30 arası toplam 999 sonuç

Konu: Football Manager 2009 | Tanıtımı ve Sonrası [Açıklandı]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Her sene aynı muhabbet olur kimse beğenmez oyunu şu olsa bu olsa o olmasa bu olmasaydı vs. der ama oyunu oynamaktan asla kimse vazgeçmez. Çok berbat birşey olmuş olsa dahi hepimiz aıp oynayacağız bu oyunu ister fifa manager'e benzesin ister cm'ye.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Her sene aynı muhabbet olur kimse beğenmez oyunu şu olsa bu olsa o olmasa bu olmasaydı vs. der ama oyunu oynamaktan asla kimse vazgeçmez. Çok berbat birşey olmuş olsa dahi hepimiz aıp oynayacağız bu oyunu ister fifa manager'e benzesin ister cm'ye.

önce haklı olduğun yanı söyleyeyim...

evet FM çıkınca ilk başta kimse beğenmez çünkü FM yapımcıları yıllardan beri gıdım gıdım yol almaktadırlar..uzun yıllar satışını yapacakları oyun için büyük değişiklikler yapmazlar tabii
    ama bir de her sene bir önceki seneye göre daha fazla sıkılmaktayız..

bilmem yönetici olduğun için itiraf etmekten kaçınırmısın ama eğer uzun yılların FM oyuncusu isen (ki öylesin) her sene biraz daha az oynadğını itiraf et bence....

diyeceksinki sen nerden biliyorusun nerden emin oluyorsun...

bak sevgili dostum benimle birlikte etrafımda yıllardır bu oyunu oynayayan çok arkadaşımdan duydum aynı şeyi...FM eskisi kadar tat vermiyor bizlere..

sabahlara kadar bilgisayar başında uyumadığmız günlerden günde 1-2 saat oynar hale geldik...

peki bu oyundan bizmi bıktık....

hayır....

oyun son yıllarda kendini yemeye başladı...

her sene 3-5 değişiklikle işi kurtarmaya çalışıyorlar..

ve hersene piyasanın dandik Manager oyunlarındaki değişiklikleri oyunun içine sokuyorlar...

------------------------------------------------------------------------
    FM nin diğer tüm oyunlardan farkı nedir sizce....

bence en büyük farkı futbol zekası futbola oyunun bakış açısı ....

son derece sade grafikler ile dünyanın en sevilen oyunlarından biri olmak nasıl bir şey...

işte bu oyun zekası ve futbol bilgisinden geçiyor...

Diğer menejerlik oyunları FM nin 30 katı iyi grafiklerle onun yanına yaklaşamamasının sebebide bu...

........................................

şimdi senin yorumun şu anlama geliyor...

sizler sızlanır sızlanır ama genede oynarsınız bu oyunu....

1- elbette oynarız yıllardır FM oynadığım kadar kitap okusam orhan pamuk olmuşştum...elbette merak edip oynayacağım.
    2- ama İşte sanıım SI yönetimide senin gibi düşünüyor "nasıl olsa oynayacaklar" deyip üç beş basit değişiklikle her sene yılı kurtarmaya bakıyorlar..

3- ama ben diyorumki 2 ihtimal var mesela hatırlarsınız FİFA 99 dan sonra uzun yıllar adam gibi bir oyun yapamamış ama tam 7 yıl sonra Fifa 2006 bomba gibi bir oyun olmuştu..FM DE 2006-2007-2008-2009 bu kayıp yılları telafi edecek muhtreşem bir oyunu 2010 da yaPABİLİR...

veya konumunu kaybedecek aynı türden basit değişikliklere devam edebilir umarım bu olmaz...

Mesaj Yetkileri