Bende görüşümü ifade ettim yazımda , ama gel görki haksızmışım herneyse dediğiniz gibi ortamı germenin alemi yok oyun çıkınca herşey netleşir..

3D olayına bir netlik getirmek istiyorum..3 senedir oyun motoru üzerinde çalıştıklarını söylemiştim ama %50 si bitmiş diyorsunuz doğrudur zaten biten %50 oyun motorunun mantık kısmı kalan %50 side futbolcu animasyonları olucak , belki taraftarlarda olur(umarım) , yedek klubesindede değişmlere olabilir..ve video da da görüldüğü gibi saha kenarındaki reklam panolarında RGB yazıo zannedersem oralarada reklamlar gelebilir..

Birde tekrar söyliyeyim 3D nin 2D den mantık olarak veya oynanış olarak farkı Yok sadece saha görünüşünü yatık yapıp , o yuvarlak oyuncuları çöp adam şekline getirdiler yani bi messi ,ronaldonun hareketlerini beklemeyin, bu sadece kafaları voleleri daha net şekilde görmemiz için yapılmış birşey tabi artı olarak çeşitli bir çok animasyonda eklenicek..

Düşündüğüm kadarıylada grafiker arkadaşlarımız saha içinde grafikleri değiştirebilirler..PES te nası yama yapılıyorsa, bu sayede kale ağları , top, oyuncu modellemeleri ve reklam panoları gibi şeylerde değişiklik olabilir..

Gelecek aylarda göreceğiz ne olup biteceğini..