1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Taktik Hazırlamak İçin Matematiksel Yöntem

Hybrid View

bnmde aklıma gelmiş fakat üşendiğim için taktik işini genelde şansa bırakmış bir kişi olarak sana çok teşekkür ederim..tamamen aklımdaki gizli olan şeyleri ortaya çıkartmışsın ve tr liginden başka liglerde oynamayı sevmediğmden dolayı işime çok yarıyacak bir yazı olmuş.beynine sağlık =) [genel olarak aynı taktikleri kullanmama rağmen bazen olup bazen olmamasınn sebebi buymuş demekki =) ]çok saol paylaşım için.

Nesil
    2008
    Yer
    Bursa

Herkese merhaba,

Tatil döneminden sonra, işlerimin yoğunluğu nedeniyle, göz atmaya çalışmak dışında forumla ilgilenemedim,

Bu dönemde arkadaşlar, çeşitli konularda çok güzel görüşler belirtmişler, hepsini dikkate alıp
    FM2009 çıktıktan sonra, enine boyuna incelemeler yapıp başta oyuncu komutlarının nasıl olması gerektiği sorusuna cevap aramaktan başlayıp, hava-saha koşulları , ev-deplasman gibi parametrelere göre hazırladığımız taktikleri nasıl revize edebileceğimiz üzerine fikir üretmeye çalışacağım....

Bu arada Sirius James arkadaşımızın hazırladığı "aparatında" formüllerle uğraşmak istemeyen arkadaşlara büyük kolaylık getireceğini düşünüyorum, arkadaşımızla temasa geçip o aparatın geliştirilmesin yardımıcı olmaya çalışacağım.
    FM2009'u iple çekiyorum.
    Şimdilik sağlıcakla kalın...

Mesaj Yetkileri