Fenerbahçe'nin puan kaybettiği hafta da liderliği ele geçirmek için en uygun zamandı Konya maçı. Sonuçta 3-1 kazanıp liderliğe yükseldik. Bir daha bırakmamayı diliyorum , geçen sezon kaptırdığımız şampiyonluk hala aklımda...

--------------------------------------------------------------------------
Geçmiş karşılaşmalarımıza bir bakayım dedim...Beşiktaş'ın bize karşı galibiyeti yok henüz, Kartalspor'un başına geldiğmi günden beri geride kalan 13 karşılaşmada 11 galibiyet 2 beraberlik almışız. Bugünde değişmedi sonuç 2-1 galip geldik ve geleneği sürdürdük

Geçen sezona göre daha dişimize göre rakipler var grubumuzda ama aldığımız sonuçlar pekte iç açmadı ilk iki maçta. AZ karşısında da oynadığımız oyun gerçekten iyiydi ama rakip kontrataklarında savunmada açık verdik epeyce. Maçın kader anı AZ'nin kırmızı kart görmesiydi. iki oyuncu birden oyundan ihraç edilince geriye avantajı kullanmak kaldı ve Mehmet Batdal hattrick yaparak galibiyetiizde önemli rol oynadı.

Ankaragücü ters takım oldu bu sezon...ligte iki hafta önce Fenerbahçe'ye çelme takıp liderliğe yükselmemizi sağlamışlardı, bugünde aynısını bize yaptılar ve FB'ye yol açtılar. Avrupa maçı yorgunluğundan olsa gerek hcumda bir türlü toparlanamadık. Kendi evimizde uzun zamandır bu kadar mahkum oynadığımızı hatırlamıyorum. Bu maç bir uyarı olsun silkinip kendimize gelmemiz için.

Yedek ağırlıklı bir kadroyla ilk türkiye kupası maçımıza çıktık evimizde. İstanbulspor karşısında alt yapıdan ve pek oynama fırsatı veremediğim oyuncularıma şans tanıdım. Maç ortada giderken lehimize çalınan iki penaltı ve gelen ikigol rakibin direncini kırdı. İkinci yarıda da Bahtiyar ve Ozan oyuan ağırlıklarını koyarak hem güzel gollere imza attılar hem de farklı bir galibiyet almamızda önemli rol oynadılar

ligte ve Ş.L. grubunda 2. sıradayız. Fenerbahçe ile olacak maçımıza kadar bu şekilde gidecek gibi duruyor lig. Birbirimizle oynayacağımız maçlar çok önemli.