Şimdi ise Sunderland transferlerindeyiz
SUNDERLAND

CABANAS

Spiker : Sayın Cabanas yorumlarınızı alalım.
Cabanas : Takım iyi gibi geldi bana. Sonuçta İngiltere herkesin istediği bir yer. Ama teknik direktör ilginç geldi. 12-13 yaşlarında çocuk gibi biriydi.Bilmiyorum bakıcaz işte duruma göre.
Spiker : Peki gol krallığında iddianız varmı
Cabanas : Nasıl olsa demiri attım İngiltere'ye. Çokta para alıyorum. Sence gerek varmı uğraşmaya

HİBERNİAN

Spiker : Hibernian transfer yorumlarınız nedir.
Hibernian : Açıkçası buraya gelebilmek büyük şans. Düşünsenize bir gün çocuk gibi bir teknik direktör geliyor ve size sadece uzun boylusunuz diye hayran kalıyor. Ertesi gün bir bakıyorsunuz ki Sunderland'desiniz

İBRAHİM TALL

Spiker : Sayın Tall görüşlerinizi alabilirmiyiz
Tall : Ben aslında mülteci filan değilim. Lisansımda sahte değil. Kim uyduruyor bunları analamadım.
Spiker : Açıkçası bizde birşey anlamadık .
Tall : Yani şey tabi canım ben aslında orta saha değilim. Kramponlarım da sahte filan değil. .Kim uydurmuşsa artık dimi canım .

TRAORE

Spiker : Traore son olarak sendende bir açıklama alabilirmiyiz. (Of ulan bu ne biçim iş. Sora sora öldüm )
Traore : Abi ben okulun bahçesinde top oynuyordum 11. sınıflara karşı Ben iki gol attım. Karşı takımdaki Aygün diye biride bana bir tane kart verdi beni ara dedi." Hem ben sana orada arkadaşlık ederim birlikte misket filan oynarız " dedi Bende kabul ettim geldim buraya

EVET Bir 5401. Saniye programının daha sonuna geldik. Bizi İzlemeye devam edin...