Anket Sonuçlarını Görüntüle: En başarılı hangisi olur?

Voters
125. You may not vote on this poll
  • Reading [ LaigLeNoiR ]

46 36.80%
  • Sunderland [ Ayg.22 ]

45 36.00%
  • Wigan [ ultraslanerdem ]

34 27.20%
Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 362 sonuç

Konu: T.İ.O.K.O (Efsane Geri Döndü)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

KHT gibisiniz
    Murat Abi;
    Transferler süper seni ilk 19a sokar merak etme:P
    Erdem Abi;
    Yaptığın(!)süper transferlerle ilk 20 bekliyorum
    Aygün Abi;
    Samba kadar adamlar almışsın bu sene senden 14-13.lük bekliom.Cabanas gol kralıdır.
    Forza SUNDERLAND
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    FotoPremierLig

Biz Demiştik!...

Agustin Delgado'yu 03.09.2008 tarihli yayınımızda

Topuz ve Arshavin'i de 02.09.2008 tarihli yayınımızda duyurmuş ve bu transferleri sizlere günü gününe aktarmıştık.

** Ayrıca aldığımız istihbaratı yanlış anlayıp Lequi yerine Luque yazmışız. Onu da bildik sayılır yani

TRANSFER FotoPremierLig'DEN İZLENİR..
    Onları asıl Biz Demiştik

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    KHT gibisiniz
    Murat Abi;
    Transferler süper seni ilk 19a sokar merak etme:P
    Erdem Abi;
    Yaptığın(!)süper transferlerle ilk 20 bekliyorum
    Aygün Abi;
    Samba kadar adamlar almışsın bu sene senden 14-13.lük bekliom.Cabanas gol kralıdır.
    Forza SUNDERLAND

Sağol (: 18 yaşında falan değilim abi deme bana istersen

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ayg daha 12 yaşında.

İngiltere'de menajerler için yaş sınırı yok mu yahu

Kariyere akşama göz atacağım bakalım ne yapmışsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Ayg daha 12 yaşında.

İngiltere'de menajerler için yaş sınırı yok mu yahu

Kariyere akşama göz atacağım bakalım ne yapmışsınız.
    Emre abi sabah sabah espri yapma lütfen

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

14 yaşındayım zuhahahaha aygüncüm abin oluyorum.Samba kadar adamlar almışın başarı bekliyorum başarı senden.Murat abi yeteneğiyle küme düşmekten kurtulurda erdem abiye şans tanımıom o süper transferlerle(!) kesin 20.liği zorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

samba cok ıyı trnsfer olmus ıyı bı korner atan adam olursa takımda o adam gol kralı bıle olur ben aldıgımda her sezon en az 20 gol atardı o adam zaten ılerde doyle var oda cok ıyı murat lıgı en iy yerde bitren olur heralde.

sunderland'a bu dev yolculukta başarılar..!(çok ii oldu)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Default 5401. SANiYE PROGRAMI

5401. SANİYE

Sayın seyirciler bir 5401. Saniye programından tekrar merhaba. Bu hafta transferleriyle heyecan yaratan Wigan, Reading ve o kadar da heyecan yaratamayan Sunderland'i masaya yatıracağız.

Öncelikle Wigan'ın transferlerinden başlıyoruz. Bildiğiniz gibi Wigan Arshavin, Lequi, Dica ve Mehmet Topuz gibi flaş isimleri transfer etmişti. Şimdi spikerimiz Colman'ın bu oyuncularla yaptığı röportajlara gidiyoruz.

WİGAN

ARSHAVİN

Spiker : Sayın Arshavin Wigan'la imzaladığınız sözleşme konusunda ki düşünceleriniz nedir.?
    Arshavin : Bu sadece ön mukavele. Oynadığım takım Zenith'in benim maaşıma zam yapmasını istediğim için onlara göz dağı verdim. Transfer filan yok aslında.
    Spiker : İyi ama klübün resmi sitesinde imza attığınız resim var. Ayrıca transferin 8.5 M dolar olduğu borsaya da bildirilmiş.
    Arshavin : Olurmu yaa. Erdem Kazan'a ısrarla dedim ön mukavele mi diye oda; "hehe tabi tabi.Sen imzala yeterki" dedi.. Bak şimdi transfer ücreti de vermediler zaten. Yok abi o transfer sözleşmesi değildir. Para da alamadık şimdi. Abi şaka yapıyorsunuz değilmi . Kamera nerde, gerçi karşımda da . Benim ne işim var Wigan'da manyakmıyım ben yaa

MEHMET TOPUZ
    Spiker : Mehmet Bey Wigan'a gelişinizi değerlendirebilirmisiniz.
    Mehmet Topuz : Hayalimde hep İngiltere vardı. Premier lig olsunda hangi takım olursa olsun diyordum. Şimdi hayalim gerçek oldu.
    Spiker : Peki aldığınız ücrete ne diyeceksiniz. Size yeterli mi?
    Mehmet Topuz : Aslında resmi olarak aldığım para az gözüküyor. Ama Erdem Kazan bana "İngiltere'de vergileri oyuncular ödüyor onun için sana resmiyette az bir miktar verelim, ben sana el altından fazla fazla veririm" dedi. Bende bunu duyunca takıma ve Erdem Hocaya bir kere daha ısındım.
    Spiker : Yalnız orada yanlış var. İngiltere'de oyuncular vergi filan ödemez. Bu gibi işleri klüb halleder..Neyse büyük geçmiş olsun.

LEQUİ

Spiker : Sayın Lequi neler söyliyeceksiniz.
    Lequi : Bilmiyorum. İyimi ettim kötümü hala kararsızım.
    Spiker : İsteyerek gelmediniz mi yani Wigan'a.
    Lequi : Hayır. Sadece sevgilim İngiltere'de yaşamak istediğini söyledi. Bende mecburen kabul ettim burada oynamayı.. Umarım sene sonunda küme düşmeyiz.

DİCA

Spiker : Sayın Dica Wigan gibi hatta Wigan'dan daha iyileri varken neden Wigan'ı seçtiniz.
    Dica : Aslında bu sorunun aynısını Erdem Hoca bana da sordu ; "Piyasada senin gibi hatta senden daha iyileri varken neden sen ?" Hatta inanmıyacaksınız ama çaycı bile aynısını sordu. . "Tepside onun gibi hatta daha iyileri varken neden o çay" Bilmem anlatabildim mi.
    Spiker : Ehehe evet gerçekten çok açıklayıcı .

Evet bu ilginç açıklamardan sonra Reading'in transferlerine yöneliyoruz.

READİNG

SAMBA

Spiker : Samba bey Reading'e transferinizden mutlumusunuz
    Samba : Hedefim gol kralı olup büyük takıma gitmek.
    Spiker : Yok mutlumusunuz diye sordum
    Samba : Evet evliyim bir çocuğum var .

VALDİVİA

Spiker : Sayın Valdivia Reading transferi hakkında bir açıklama alabilirmiyiz
    Valdivia : Brezilya'da o sıcağın altında oynamaktan iyidir. Ama şimdiden özledim Brezilya'yı.
    Spiker : İyi ama zaten Brezilya'dayız.. Daha gitmediniz ki .
    Valdivia : Pardon arkadaki kıza bamaktan sizi umursamı.... .Yani şey bak sıcaklara nasıl etki yapıyor .
    PENNANT

Spiker : Sayın Penant bir açıklama alabilirmiyiz.
    Pennant : Beni en zayıf anımda yakalayıp imzayı bastırdılar.
    Spiker : Neymiş o en zayıf anınız.
    Pennant : Gece 11'den sonrası. Genelde o saatlerde sızmış olurumda. Bana Chelsea'den geldiklerini söylemişlerdi..Renklerde uyuşuyor ya.Neyse zaten kiralık geldim. Şafak 364.

BANEGA

Spiker : Sayın Banega ne diyeceksin transferin hakkında.
    Banega : Murat Hoca hiç birşey söyleme dedi medyaya
    Spiker : Bizden birşey olmaz canım. Sen merak etme bizimle konuştuğun Murat Hoca'nın kulağına gitmez..
    Banega : Tamam o zaman. Benim için geçiş dönemi olacak bu yıl. Kiralık geldim ya. Ayrıca madem Murat Hoca duymaz size söyleyeyim. Hocamızı hiç sevmiyorum. Defolup gitsede 1 yıl rahat oynasak bari .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Şimdi ise Sunderland transferlerindeyiz
    SUNDERLAND

CABANAS

Spiker : Sayın Cabanas yorumlarınızı alalım.
    Cabanas : Takım iyi gibi geldi bana. Sonuçta İngiltere herkesin istediği bir yer. Ama teknik direktör ilginç geldi. 12-13 yaşlarında çocuk gibi biriydi.Bilmiyorum bakıcaz işte duruma göre.
    Spiker : Peki gol krallığında iddianız varmı
    Cabanas : Nasıl olsa demiri attım İngiltere'ye. Çokta para alıyorum. Sence gerek varmı uğraşmaya

HİBERNİAN

Spiker : Hibernian transfer yorumlarınız nedir.
    Hibernian : Açıkçası buraya gelebilmek büyük şans. Düşünsenize bir gün çocuk gibi bir teknik direktör geliyor ve size sadece uzun boylusunuz diye hayran kalıyor. Ertesi gün bir bakıyorsunuz ki Sunderland'desiniz

İBRAHİM TALL

Spiker : Sayın Tall görüşlerinizi alabilirmiyiz
    Tall : Ben aslında mülteci filan değilim. Lisansımda sahte değil. Kim uyduruyor bunları analamadım.
    Spiker : Açıkçası bizde birşey anlamadık .
    Tall : Yani şey tabi canım ben aslında orta saha değilim. Kramponlarım da sahte filan değil. .Kim uydurmuşsa artık dimi canım .

TRAORE

Spiker : Traore son olarak sendende bir açıklama alabilirmiyiz. (Of ulan bu ne biçim iş. Sora sora öldüm )
    Traore : Abi ben okulun bahçesinde top oynuyordum 11. sınıflara karşı Ben iki gol attım. Karşı takımdaki Aygün diye biride bana bir tane kart verdi beni ara dedi." Hem ben sana orada arkadaşlık ederim birlikte misket filan oynarız " dedi Bende kabul ettim geldim buraya

EVET Bir 5401. Saniye programının daha sonuna geldik. Bizi İzlemeye devam edin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Forza Aygün,
    Forza Sunderland,
    Alayına gider...
    Aygün hoca, sen bizim herşeyimizsin!!

Salvador Cabanas güzel... En az 20 gol atar.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ben Cabanası Ricardo Cabanas sandım Salvador Cabanas çok iyi Aygn kusura bakma
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Özellikle Erdem abinin transferi süper.Murat abi yerine göre ve ihtiyacına göre kaliteli transferler yapmış.Aygün ise kadroya doldurmuş bütün kötü oyuncuları
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Abi ben okulun bahçesinde top oynuyordum 11. sınıflara karşı Ben iki gol attım. Karşı takımdaki Aygün diye biride bana bir tane kart verdi beni ara dedi." Hem ben sana orada arkadaşlık ederim birlikte misket filan oynarız " dedi Bende kabul ettim geldim buraya
    Koptum buna

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar daha transferlerim bitmedi.Paramız da var.

Toplamda 20 Trilyon transfer bütçemiz kaldı geriye.1 kaleci,1 forvet ve geriye paramız kalırsa eksik gördüğümüz bir mevkiiye daha transfer yapabiliriz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Transferler Harika Reading Ve Wiganın Transferleri Çok İyi Sunderlandinde İyi Hepinize Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şokunuz Şokunuz Şokunuz!

Murat Hoca Yönetimindeki Transfer Ekibinden Top Secret değerinden sızan bilgiler:

Kaleye, Dudu Aouate geçiyor. An itibariyle 30 yaşında olan yıldız, Reading'in kendisiyle ilgilendiğini düşündüğünü düşünüyormuş.

herkese başarılar..!

bnce 3 takımda ilk 10 da bitirir

FORZA SUNDERLANd

sakary Ali Misafir

Transferler güzel çekişmeli olacak maçları bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cisse Reading'e doğru mu ?

Fransız yıldız Djibril Cisse ile her konuda Reading'in anlaştığı ve imzaların çok kısa sonra atılacağı söyleniyor.

Daha önceden Podolski'ninde adı geçen forvet hattında Murat Özdemir'in yüksek maliyetinden dolayı Podolski'den vazgeçtiği öğrenildi.

Hilario mu ? Lobont mu ?

Kaleci olarak ise Hahnemann'a yedek aranılan ismin Chelsea'li Hilario olabilceği konuşuluyor.Kulislerdeki bir başka dedikodulara ise sık sık sakatlandığı düşünülen Hahnemann'ın yerine Lobont geçecek Hahnemann ise yedek bekleyecek...

İlerleyen günlerde tüm transferler detaylarıyla beraber burada olacak...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Cisse Sunderland ile anlaştı gerçekte..Aygün girişimde bulunsa fena olmaz aslında..

Reading alırsa Doyle ile beraber ligin tozunu atarlar .. Kaleci konusunda ise Lobont diyorum .. Hilario ile oynamışlıgım var kesinlikle alma bence..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Para var mı diye soran yok tabii 2.5 Milyon YTL'ye satıcaklarsa alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Gerçekten ilgi çekici bir kariyer..Okunmaya ve takip etmeye değer Başarılar..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Forza Aygün!!!!!!!!!!!!!!!
    2.5 Milyona istediğin mevkiiyi söyle biz buluruz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Reading'li taraftarlar Memnun

Sezon başında transfer konusunda çok fazla sessiz kalması üzerine ayaklanan taraftarlar bu günlerde oldukça mutlu.

Murat Özdemir ise ; "Şu ana kadar 4 tane kaliteli oyuncu aldık ve 2 tane daha yıldız almak istiyoruz bu yıldızlarla transfer borsasından çekileceğiz.Sezonun ilk maçlarında sorun yaşayabiliriz ancak ilerleyen haftalarda takımın oturacağından ve başarının geleceğinden eminiz." dedi.

herkese başarılar..bu kariyer kaçıncı sayfada biticek merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hibernianin konusmasina bittim.. Bekliyoruz kariyeri..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ölümüne Wigan Alayına Memmet Topuz Hadi Erdem Abi Coştur bizi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Lobont Reading'de !

Kale bölgesinde sıkıntı çekeceğini düşünen Murat Özdemir kaleye Dinamo Bükreşin kalecisi Bogdan Lobont'u transfer etti.

Toplamda 2.9 Trilyon bonservis bedeli ödenecek olan kaleci çok mutlu olduğunu söyledi.

Sidwell 1 Yıllığına Yuvaya Döndü

Daha önceden Reading'de yıldızı parlayıp Chelsea'ye transfer olan Stewe Sidwell 1 yıllığına eski takıma Reading'de forma giyecek.

Transfer sezonu sona erdi.Transferin son saatlerinde bir çok yıldız forvet ile temas halindeydik fakat bir türlü bu transferi gerçekleştiremedik.Satış listesine koyduğumuz Lita'ya da bir şans daha vermek istedik.Forvet hattında ; Lita,Long,Kitson ve Doyle şu anda bulunan oyuncular.Devre arasında gerektiğinde bir yıldız golcü alabileceklerini söyleyen Murat Özdemir " Takımda uyum sorunu var bu sorunu en kısa sürede aşıp üst sıralarda yer edinmek istiyoruz." dedi.

Reading mükemmel bir transfer atağı yaptı. Tebirkler Murat abi.

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri