80 ytl çok pahalı. Crysis warhead TAMAMEN TÜRKÇE olarak geliyor ve fiyatı 40 ytl.
Evet
Hayır
80 ytl çok pahalı. Crysis warhead TAMAMEN TÜRKÇE olarak geliyor ve fiyatı 40 ytl.
80 ytl makul bir rakam değil bence.
türkiye de insanların satın alma gücü çoğu ülkeye göre çok düşük.
avrupa satış fiyatı ile türkiye fiyatı birbirine çok yakın. (avrupa 85 ytl türkiye 80 ytl)
halbuki avrupa ile türkiye kullanıcılarının satın alma güçleri arasında çok büyük farklar var.
20-30 ytl gibi makul bir rakamdan satılmadıkça oyunu türkiyede oynayacakların büyük çoğunluğu korsanı tercih edecektir.
adam korsanı 5 ytl ye satacak sen lisanslı oyunu 80 ytl ye. ayda 300 ytl maaş alan biri sizce hangisini tercih edecek?
Bence biraz crysisden feyz alsınlarher sene fm yi orjinal alırdım. ta ki crysis çıkana kadar. türkçe oyun 40 ytl diğer 80 ytl. bu sene fm yı orjınal almayı düşünmüyorum. onun yerıne 2 tane crysis alırım...
.
.
.
Last edited by medievil : 05.Eylül.2008 at 17:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
matematiğin kaç?
yurtdışında bile 40 sterlin deniyor yukarda.. sterlinin 2,5YTL olduğunu söylersem anlayabilirsiniz.
gidin crysis alın arkadaşım.
sonra korsanını alıp, hay allah bu böyleydi, şu şöyleydi diye söyleniyor millet.
gidin crysis alın orjinal. hem fm oynamazsınız, bağımlılıktan kurtulursunuz, hem de burayı öyle pat diye damlayıp c*rack isteyen adamlardan kurtarırsınız.
.
.
.
öyle bir şey gerekmez. hiç bir oyunu yurtdışındakinden daha ucuza satmazlar.
genelde buradaki pahalılık da vergilerden eften püften geliyor. millet cebine bakıp konuşuyor sadece sonra "tüh pahalı" diyorlar.
.
.
.
bu şekilde belirten yok durumu. bu şekilde anlatsalar tepki görmeyecekler.
ki sen de bu deyiminde çok haklısın.
ama millet; direkt, pahalı bu almam bunu korsanını alırım daha iyi diyor. daha iyi olmadığını o da biliyor halbuki..
ucuzlatsınlar diyorlar.
gidip maliyetini hesapladın da mı pahalılığından dem vuruyorsun derler adama yahu.. gerçekçi olayım, hiç oyun almam. internetten indiririm falan, ama geçen yıldan beri orjinal alıyorum fm'yi. çünkü farkediyor.
asıl demek istediğim, bu adamların altında çalışan onlarca muhasebe vb uzman var. maliyeti hesaplayıp kar ekleyerek fiyat çıkarıyorlar. yani, bu fiyatı 80'se ve inmiyorsa, adam gibi bir sebebi vardır.
Last edited by vita es morte : 29.Eylül.2008 at 00:04