Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 355 sonuç

Konu: Şu an Hangi Yıldasınız, Takımınız ve Başarılarınız Neler?

Default uuuuuuuuu

Ben şu ana kadar 9 kere lig şampiyonluğu, 11 kere şampiyonlar ligi kupası, uefa kupası ve süper kupalarda dahil tüm kupaları aldım. Arjantin, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, İspanya, Türkiye millli takımlarını yönettim ve reddettiğim ülke sayısınıda bilmiyorum. Bunun dışında Yönettiğim Takımlar Şunlar:
    1-Galatasaray
    2-Fenerbahçe
    3-Real Madrid
    4-Deportivo
    5-Valencia
    6-Atletic
    7-Osasuna
    8-Villarreal
    Şu an villarreal le lig şampiyonluğunu ve şapiyonlar ligi kupasını kaldırdım
    Müthiş zevkli bir oyun bu

su an 2010 yılındayım ve oyuna celtic ile basladım (scotland) bu seneye kadar butun sampıyonlar lıgı kupalarını,fifa ulusal kulupler kupasını kac tane varsa ıste ve iskocyadakı butun kupaları alarak kupalara ambargo koydum ve en sonunda celtic i avrupanın en ıyı kulubu yaptım. sımdı chelsea nın basına gectım bakalım burdada bısıyler yapmaya calıscaz artık...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

fio 2009-2010 muhteşem kadro 166 milyon£ harcadığım ve 3 yıl boyunca bütün kupaları( 3 er kez lig, italya, şampiyonlar ligi süper kupa, kıtalararası) topladım. aynı zamanda hollanda ile 2010 dünya kupası finallerinde gözümü dünya kupasına diktim.oNuda alınca yeniden başlıycam.

şu an ALTAY la oynuyom.ilk maç deplasman bursa geldi 3-2 kaydım.ardından hemen bursa ile kupa maçı geldi yine deplsaman ve 2-1 kaydım..

SiYaH BeYaZ ŞaMPiYoN ALTAY!!!

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by NiC 3 9
    şu an ALTAY la oynuyom.ilk maç deplasman bursa geldi 3-2 kaydım.ardından hemen bursa ile kupa maçı geldi yine deplsaman ve 2-1 kaydım..

SiYaH BeYaZ ŞaMPiYoN ALTAY!!!
    arkadasım kullandıgın kelıme cok terbıyesızce..duzeltmen gerekır..!!

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

2014 yılındayım..fb ile 4cl 1 uefa 5 super kupa 4 dunya klupler sampıyonlugu 6 turkıye kupası 7 de lig kazandım..hile yok cunku sadece tr lıgı acık..son 2 senedır clde basarısızm cunlu kadro yaslandı ve yıldız adam alamıorum paramı bıtırdım..forvetım tamamen turklerden kurulu ayrıca toplam 11 yabancım var tryı de bı kere avrupa samp yaptum dunya kupasında da 2.oldum..brezılyayı ıse dunya sampıyonu yaptım..2015 de fb yı bırakıp maltepespor u alcam..semtımız takımını cl şampıyonu yapmak ıcın ugrascam

7. Default

ilk önce selamünaleykum arkadaslar...bu ilk mesajim olacak bu forumda
    bir Fm severi olarak ilk önce bu foruma yazmayi tercih ettim
    ben kariyerim söyle:
    Hamburg ile 3sezon(2sampiyonluk,bir cl yari final,birde uefa kupasini kaldirdim)
    Genclerbilrigi ile 2sezon(ilk sezonu 2.sirada bitirdim,ikinci sezon uefa ceyrek finalde elendim...)
    Kaiserlautern ile 2sezon(takimi düsmekten kurtardim,sezonu 7.sirada bitirdim ve uefaya gittim
    en son olarakta Dortmundayim sampiyonuga oynuyorum...yil 2015deyim
    seviyorum bu oyunu yaa

8. Default

2009 man utd deyim fiorentinadan transfer oldum fiorentinada 2 sene üst üste şampiyonluk yaşadım500 euroluk 2 futbolcuyu 20 milyona yükseltip sattım ayrıca almanya ile dünya kupası finali oynadım şimdi de italyanın başındayım

1 macta tam 12 gol nasılmı işte buyrun bakınnn...

http://img182.imageshack.us/my.php?image=12gol4vd.jpg

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

FM nin azizliğine uğramışsn abi ya 90 da 2 gol olacak iş mi??
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

olay ıyı ama berabere kalmıssın

Quote Originally Posted by lazyboy7

olay ıyı ama berabere kalmıssın

tam yendım derken 90 da 2 gol birden yedım

Nesil
    2006
    Yer
    Optik Mouse'den

Takımım: Bayern Munih
    Oynadığım Yıl: 2111
    Başarılarım: 6 Şampiyonlar Ligi Şamp. 4 Süper Kupa 6 Almanya Lig Şamp. 5 Almanya Kupa Şampiyonluğu.

2.yılımda ve Karşıyaka'nın başındayım. İlk sezonda 4.olarak play-off statüsüyle 1.lige çıktım. Şimdi ise Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un arkasından 5. sıradayım.

UEFA'ya giderim umarım fakat Serkan Gedik'in eski formuna dönmesi şart. İlk sezon: 30 maç 38 gol

ilk senemde galatasaray ile ligde ve kupada şampiyon oldum sonraki sezon kovuldum bjk teklif yaptı bjk de vasat bi sezon un ardında fbden 5 yedigim bir maçda oyuncularıma kötü konuştugum gerekçesi ile kovdular beni şimdide ankaraspor teklif yaptı sezonu 5 inci kapattım şimdi de 2008 yazındayım

Şu an Galatasarayı yönetiyorum Ligde 1. yim. Uefa ' da guruplarda 2. yim Türkiye Kupası grublarında 2. yim 3 maç eksiğime rağmen. Yönetip başarılı olduğum takımlar ise şöyle ;
    1 - FC. Barcelona
    2 - Newcastle United
    3 - Milan
    4 - Sivas
    5 - Lyon

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2006-2007 sezonundayım GS'yi yönetiyorum.Pek başarı sayılmaz ama 1 lig şampiyonluğum war.2.'sine 3 hafta kaldı 4 puanla öndeyim..Uefa kupası yarı finalindeyim.çeyrek finalde Fener'i eledim.karşımda everton war.

2009-2010 Dayim Galatasaray Da 3 Lİg 1 Kupa 1 Uefa 1 Super Cup Bİde Champİon's League Yari Fİnal Var

19. Default

isveç liginde Djurgarden ile şampiyon oldum ilk sezonumda,başkanda 1 milyon transfer parası verdi ödül olarak

harca harca bitmez şimdi bu...

Treviso ile ilk sezonum.12.yim şuan.Taraftarlar ve yönetim düşmememi istiyordu.Hatta medya bile benim için ''gönderilecek'' diyordu.Fakat şuan çok iyiyim.Takımdaki herkes memnun lig pozisyonundan dolayı.Önümüzdeki sezon bir ihtimal UEFA kupası diyorum.Şuan her şey iyi fakat tek bir şey hariç.Kalecim Handanovic , sözleşmeleri kabul etmiyor ve bu yaz bitecek sözleşmesi.Boşta kalabilir.Gerçi yedek kalecim var ama Handanovic'in yerini tutamaz tabii ..

ben şuan galatasaraylayım 2011 yılındayım 5 lig şampiyonluğu 4 fortis türkiye kupası 1 uefa 1 süper cupa inşallah bu senede şampiyonlar ligi kupası inş:d
    radeo59.sitemynet.com

2006-2007 yılını bitirdim. 2 lig-2 türkiye kupası - 1 uefa yarı final - 1 ş.ligi çeyrek final FB ile

2014-2015 --- 8 yıl Galatasaray daha sonra Beşiktaş, Toplam 7 SPL+8 TSL+ 1 Şampiyonlar ligi!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

UEFA'da yarı finalde evertonu eledim.finalde liverpoolu 4-1 yendin sergen hatta penaltı kaçırdı.süper kupa maçında bayern münih'i 2-1 yendim.isterseniz screen atiim..bekleyin geliyor screenler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İŞTE UEFA KUPASI SCREEN

İŞTE SÜPER KUPA SCREEN

NOT;RESİMLERE BİR KEZ ÜSTÜNE TIKLAYARAK BAKARSANIZ DAHA NET GÖREBİLİRSİNİZ...

Nesil
    2005
    Yer
    Kastamonu

2008 yılındayım
    Chelsea yi yönetiyorum kendi taktiğimle taktik dehşet işe yarıyor 28 maç üst üste galibiyet aldım
    kadromda
    Adriano , Gilardino , Messi , Pancu gibi oyuncular var 2 kez şampiyonlar ligini kazandım

Default kadrom nasıl

2007
    1-jefferson galvao/ yaş 24 TRABZONSPOR um
    2-carana /yaş 20
    3-yğur uçar yaş/20
    4-hakan alkan yaş 20
    5-vitali yaş 25
    6-bravo yaş 22
    7-gökdeniz yaş 26
    8-yasin karaca yaş 22
    9-tomas jun yaş 23
    10-irfan basaran yaş 20
    11-geirgios samaras 22
    son 2 sezondur 2. oluom

Question Fb ile ilk seneme rağmen yaptıklarım nasıl?

İlk senemde bunları yaptım hiç bir hile yapmadan sizce nasıl

resimler gözükmüyor

Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri