1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Alex gidiyor!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Alex bunu daha önceden de belirtmişti ki sözleşmesinin 2 yıllık olmasında bu düşüncesinin de etkisi var..

en son Gürcan Bilgiç 'ten duymuştum Alex ile yolların ayrılacağını..

Türkiye Ligi Alex için şuanki yaşından 2 yıl sonra dahi oynayabileceği bir lig bence kalması gerekiyor..[/B]
    Quote Originally Posted by King_91 View Post
    haber sallama gibi duruyor ama ben alex olsam avrupa'nın büyük liglerinde de kendimi denemeden bırakmazdım .
    İtalya da Parma ile denedi şansını , olmadı..
    Last edited by DisCo : 06.Eylül.2008 at 11:09 Reason: Silinen bir mesajdan alıntı içerdiği için düzenlenmiştir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post

Alex bunu daha önceden de belirtmişti ki sözleşmesinin 2 yıllık olmasında bu düşüncesinin de etkisi var..

en son Gürcan Bilgiç 'ten duymuştum Alex ile yolların ayrılacağını..

Türkiye Ligi Alex için şuanki yaşından 2 yıl sonra dahi oynayabileceği bir lig bence kalması gerekiyor..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

İtalya da Parma ile denedi şansını , olmadı..

Alex bir yere gitmiyor, sözleşme uzatmak istediğini söylemişti, hatta olursa futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyor.
    Last edited by DisCo : 06.Eylül.2008 at 13:54 Reason: Silinen bir mesajdan alıntı içerdiği için düzenlenmiştir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Alex bir yere gitmiyor, sözleşme uzatmak istediğini söylemişti, hatta olursa futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyor.
    bende zaten gitmemesi gerektiğini söylüyorum..

en son çok güvenilen Gürcan Bilgiç ten duydum böyle bir yorum ..ki kendisi yönetimden haber alabilen bir insandır..

bekleyip görelim..tekrarlıyorum giderse hata yapar..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Galatasaraydaki Hakan Şükür gibi olmaz Alex.Yorumunda özne olarak Alex'in yerine Hakan Şükür'ü koysaydın tamamen doğr bir yorum olurdu ama Alex için aynı şey geçerli değil.

Haber de yalan benziyor ama yalanda olsa bize Alex giderse ne olacak sorusunu hatırlattı...
    ne alakası var Hakan Şükür ile bu işin neden olayı renlere yönlendiriyorsun..? burada tartışılan Fenerbahçeli Alex in geleceği ..

Galatasaraylı Hakan Şükür ün değil..
    Last edited by erdemzorer10 : 06.Eylül.2008 at 13:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri