Teşekkür ederim herkese... Oyun zaten güzel, birde böyle sizin gibi güzel bir oyuncu topluluğu olunca daha da bir seviyorum artık fm yi...

Aslında tcm için de az sabahlamadık pc başında ama bunun kadar keyif aldığımı sanmıyorum. Fm yi keşke bu kadar geç keşfetmeseydim diyorum

Bu arada lig deki son durumuda yazayım...

Arkadaşı bir kez daha şaşırtıp Uefa da yarı finale kadar yükseldim. Yarı finalde ilk maç 4-1 ve 1-0 lık skorlarlarla toplamda 4-2 elendim ve ilk senemde kupaya bu kadar yakınken veda etmek zorunda kaldım. Çok büyük bir talihsizlik sonucu ilk maçta kalede cordobanın sakatlığı sonucunda murat kaledeydi ve her türlü önlemime rağmen ilk maçta ölümcül hatalar ile 4 gol yiyip turdan etti bizi sağolsun ...

Defans çizgisini mümkün olduğunca öne alıp ofsayt taktiğide kullanarak rakibi mümkün olduğunca cezasahası içine sokmamayı planlamıştım fakat 2 frikikten gelen gol ve bir tanede 40 mt den gelen şuta engel olamadı murat... zaten kapasitesi belliydi fazla şaşırmadım...İkinci maçta cordoba yarı sakat oynadı ama 1-0 yenmemize rağmen kupaya veda ettik... Kısmet bu kadarmış...Seneye şampiyonlar ligi inş.

Ligdede şu an 4 hafta kaldı ve fb nin 6 puan önünde liderim...

Hımm arkadaş ne oldu dediklerinizi duyar gibiyim ... inter totoya gitmek için çırpınıyor garibim, ehue...

Esen Kalın ...