-
Ben 3D olayına bazı arkadaşlar gibi olumsuz bakan birisi değilim.Yani 3D olursa bu oyun biter gibi düşüncelere sahip değildim ama açıkcası 3D özelliğininde bu kadar erken oyuna dahil edilmesini beklemiyordum ama bu ilk duyduğumda 3D'nin geleceğini heyecanlanmamı engellemeye yetmedi açıkcası..
Ekran görüntülerine baktığımda açıkcası heyecanımı kaybetmedim.3 senedir üzerinde çalışılıyor olması (belki bundan dolayı 2D maç motorunda öyle çok büyük bir değişim olmamış olabilir) açıkcası beni güzel bir 3D ile karşılaşacağımız konusunda umudumun devam etmesini sağlıyor.Umarım gerçekten güzel bir çalışma olurda daha ilk seriden 3D'den soğumayız.Tabii ki ilk başta aksaklıklar olacaktır.2D'ye geçiştede oldu bence.Şimdi baktığımızda ilk çıkan 2D ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var..
Benim beklentim grafiksel olarak mükemmel olması değil.Oynanabilirlik iyi olsun yeter.Pozisyonlar kısıtlı olmasın.Umarım son 2D maç motorunun 3D'ye çevirilmiş bir hali ile karşılaşırız.
Bu arada 2D ci arkadaşlar 2D'ye önem verilmeyecek olması ihtimalinden korktuklarını belirtmişler.3D tutarsa tabii ki Sigames 3D'ye ağırlık verecektir.Hatta ilerleyen serilerde 2D'yi oyundan kaldırabilirler ama bu sizin için sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.Nasıl zamanla 2D'ye alıştık,3D'yede alışırsınız diye düşünüyorum.Ayrıca 09'da sadece 3D ile girmemeside akıllıca bir hareket Si'den.3D tutmazsa 2D'ye devam.Gelecek tepkileride bir nebze azaltmış oldular.. Son söylemek istediğim ise 09'da 2D maç motoru 08'den daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.En azından buglar halledilecektir..
Last edited by GeNç KaRTaL : 06.Eylül.2008 at 14:44
Reason: Son paragrafta 09'da "..." 08'den "..." olarak değiştirildi..
Mesaj Yetkileri