Originally Posted by
CoşkuN ÖzdemiR
Şimdi şöyle bir durum söz konusu,Serkan'ı -9a çıkarıp,Sercan'ı -8 indirmiştim. Sercanın nedenleri diğer sayfalarda yazıyor,özel hayatı ve biraz gevsek olması geçen sene onu biraz geriletmişti,şimdiki performansı gayet güzel ve fakat suan bu performansı sürecek mi diye düşünmüyorumda değilim, sezon arasına kadar bu ciddi performansı sürdürürse geçen seneki gibi neden -9 olmasın.
Serkan konusunda ise çoğu kişi -9 oldugunu bilmiyordu. Şimdi GSye transfer oldu ve söylentiler yayılmasın diye -8 e düşürdük. Galatasaraya transfer oldu hemen -9 çıkardınız gibi söylemler olacaktı bunun önune geçmek için böyle birşey yaptık. Fakat bunla alaksı gerçekte yok tabikide,gerçekten geleceği olan bir isim ve büyük bir kulubede giderek bunu gösterdi. Sezon arasında onu Ömer abi tekrar değerlendirecektir emin olabilirsin.
Batuhan konusunda bişey demek istemiyorum,çünku Pası ne olacak bilmiyorum. tabikide eleştireceksiniz ki sizlerinde söylediklerinizi dikkatle dinliyip değerlendiriyim. Aslında Geçen sene Sercan'a -9 fazla idi,-8 olmalıydı,çok az oynadı ve 1 gol attı süperligte. tabikide bunlardan dolayı düşürmek tek yönlü söz konusu değil. Futbol mantelitesi biraz gerilemişti hem çevremden hemde kendini izlediğim kadarı ile öyle bir karar aldık. Yası cok genc ve daha çok toy onun acemiliğini hissediyor şuan. Fakat tekrar bir değenlerdirme yapmayı düşünüyorum.