1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Kırılacaksa Bu Maçta Kırılsın

Hybrid View

ilk diyen oldu mu arkadaşım?? bu davranıştan öte bi davranış daha saöyliyim yine bir Galatasaraylı olan Bülent Korkmaz UEFA finalinde nasıl oynadığını biliyosundur bunu yapan başka futbolcu var mı??

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hurmet
    ilk diyen oldu mu arkadaşım??
    yazımın tamamını okumadın galiba. aynı durumda başka futbolcu olunca devamlı eleştirildini söylemiştim. orası işine gelmedimi? bu tabiki ilk değil ama yorumlara bakılınca dünya futbol tarihinde böyle bişey görülmemiş gibi. bence çok sıradan bir olay. hangi futbolcu bukadar takdir edildiki?

Quote Originally Posted by MKS_82
    yazımın tamamını okumadın galiba. aynı durumda başka futbolcu olunca devamlı eleştirildini söylemiştim. orası işine gelmedimi? bu tabiki ilk değil ama yorumlara bakılınca dünya futbol tarihinde böyle bişey görülmemiş gibi. bence çok sıradan bir olay. hangi futbolcu bukadar takdir edildiki?
    edin o zaman arkadaşım adam gelmiş kaç yaşına hala oynuyor hala gol atıyor ve ne şartlarda hala takımıyla ilk 11e çıkıp gol atmak istiyor biz takdir ederiz sende tekdir et istediğin oyuncuyu. bu takdir galiba senin işine gelmiyor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hurmet
    edin o zaman arkadaşım adam gelmiş kaç yaşına hala oynuyor hala gol atıyor ve ne şartlarda hala takımıyla ilk 11e çıkıp gol atmak istiyor biz takdir ederiz sende tekdir et istediğin oyuncuyu. bu takdir galiba senin işine gelmiyor
    neden işime gelmesinki? ayrıca 5 sende 1 gol atıyor diye nesini alkışlayım. bu yaşında hala oynamaya çalışmasını benn eleştiririm. takdir edilecek nesi varki. sanki bedava oynuyor. hiç bişey beceremediği için milli takıma alınmadığında hala utnamadan hocayıo eleştiren birisini nedne takdir edeyimki? ne yani sen bağeniyorsun diye ben niye takdir edeyimki? benim kastım bu şiekilde tüm futrbıolcuların aynı muameleyi görmesi am yine işine gelmediği için konuyu doılaştırdın.

Mesaj Yetkileri