1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: Blanquillos La Liga'yı fethetmeye hazır[Zaragoza]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Salamanca maçı berbat olmuş Zaragozaya kötü sonuçlar alıyorsun toplarlan
    Sen yeter ki iste toparlanırız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by doru_mann View Post
    sonuçlar çok kötü ama toparlanrsn merak etme
    O kadar da kötü değil bence Bu kaleciyle ancak bu kadar.jefferson uyum sağlarsa 2. yarı çok daha iyi oluruz
    Last edited by omersal : 08.Eylül.2008 at 18:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

sen bakma bu arkadaşlara yok çok kötü gidiyorsun bilmemne fm ye göre gayet güzel gidiyorsun hele şu nağmalup olmalısın diyen arkadaş her kariyerde başlayanlara kadron süper şampiyon OLMALISIN yoksa başarızsızsın gibi şeyler diyip baskı altına alıyor sen de alış artık ona hadi bakayım güzel gidiyorsun başarılar....

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    sen bakma bu arkadaşlara yok çok kötü gidiyorsun bilmemne fm ye göre gayet güzel gidiyorsun hele şu nağmalup olmalısın diyen arkadaş her kariyerde başlayanlara kadron süper şampiyon OLMALISIN yoksa başarızsızsın gibi şeyler diyip baskı altına alıyor sen de alış artık ona hadi bakayım güzel gidiyorsun başarılar....
    kardeş biraz sert konuşmuşsun ama fm için dediklerine de hak vermemek elde değil.Yane her türlü eleştiriye açığım ama fmde menajere yapılan haksızlıklar benim başıma da geliyor.Mesela kaleci saçmalığı.Özelliklere bakarsanız bana kesinlikle hak verirsiniz.Ben oynamasam rakipte olsa kaleci süper oluyor bana gelince fıss.Bir de ben daha hiç nağ-mağlup olmadım.Olabileceğimi de sanmıyorum Çünkü fm oyunu mutlaka ya sakatlık ya formsuzluk mutlaka birşey çıkarıyor.Onun için 2. devreyi çok merak ediyorum açıkçası. Kesin en önemli adamlarım sakatlanır.Hadi hayırlısı...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

SPANISH CUP

4. ROUND

ZARAGOZA - OSASUNA : 3-1

Çok iyi bir performans sergiledik ve La Liga takımlarından Osasunayı rahat geçtik.

OSASUNA - ZARAGOZA : 2-2

Zaten ilk maçla büyük avantaj yakalamıştık.Bu maç ta Jeffersonun ilk maçıydı ve iyi bir performans sergiledi.Her ne kadar 2 gol yediyse de...Hedefim çeyrek finaldi ve bunun ilk engelini aştık.

5. ROUND

ZARAGOZA - BETIS : 2-0

Beklemediğim bir skordu.sonuçta Betis güçlü bir rakipti ama rövanş için büyük avantaj yakaladık.Jefferson bu maçta yıldızlaşarak önemli katkı sağladı.

BETIS - ZARAGOZA : 4-2

Guilherme sayesinde maç çok rahattı.2-1 öndeydik.Artık tur geldi derken eski oyuncumuz Sergio Garcia ve Pavone sahneye çıktı.3 oyuncumuzu değiştirdiğimiz için Caffa sakatlanınca 10 kişi oynadık son 16 dakika ama kazanmasını bildik ve İSpanya kupasında hedefimize ulaştık

ÇEYREK FİNAL

ZARAGOZA - DEPORTIVO : 1-0

Güçlü rakibimizi tek farkla yenerken rakibimize pozisyon vermedik.

DEPORTIVO - ZARAGOZA : 0-0

90 dakika boyunca zaman geçirmeyi sık sık yaparak oynadım ve skora da yansıdı.Artık yarı finaldeyiz.Ayrıca yarı finalde rakibimiz Barça.Bakalım napacağız 'Barça'lanacağız gibi bir his var içimde

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yöneticilerden ricam lütfen kariyerimin başlığını "Blanquillos La Liga'yı fethetmeye hazır[Zaragoza] " şeklinde değiştirebilir misiniz ?

Mesaj Yetkileri