-
2. Hafta / Kartalspor - Samsunspor
Ligin ilk maçında Erciyes'i 2-1 yendik çok mücadeleci bir ekip olduğumuz ortada Türkiye Kupası maçı buna tam bir örnek 3 kere yenik duruma düştük ama 3 kere beraberliği sağladık ve penaltılarlda turu geçtik, şimdi sıra Kartalda Kartal ligde'de kupada'da kaybetti, stadda çok sayıda Samsunspor taraftarı olacak kendi evimizde oynar gibi olacağız, orta sahanın dinamosu Sefa Aksoy kart cezalısı onun yerine büyük ihtimal Murat Yıldırım veya Antalya'dan aldığımız Mesut Çaytemel oynayacak.
Bu maçı alırız diye düşünüyorum ama genç bir ekibiz ve biraz daha zamana ihtiyacımız var yönetim eski borçları yavaş yavaş kapatıyor bir yandanda ligde savaşıyor, bu sene başkanımız hedef süperlig değil ilk önce ekonomiyi düzeltmek gelecek sene çıkmak dedi ama eğer böyle mücadeleci oyunumuzu sürdürürsek play-off'a kalırız.
Hep destek tam destek
-
Bu maça gidebilirim. Saat 5 te başlayacağı için dersaneyle de çakışmıyor. İskender, Abdullaye ve Zafer çok formdalar. Bakalım görelim. Bizimkiler de boş değil.
-
Samsunspor'umuz Bank Asya Birinci Ligin ikinci haftasında İstanbul'da Kartalspor ile karşı karşıya geldi. Saat 17:00'de Kartal İlçe Stadında başlayan müsabakayı İzmir bölgesinden Hakan Ceylan yönetti.
Ligde oynadığı ilk maçta Erciyesspor'u iyi bir oyun sonunda 2-1 mağlup eden, hafta içinde ise Çankırı deplasmanından kupada tur atlayarak dönen takımımız bu kez istediği skoru elde edemedi.
Oyunda daha hakim olan ve çok sayıda gol kaçıran takımımızın tek sayısı 87. dakikada Burhan'dan gelirken, Kartal'ın gollerini 56. dakikada İskender ile 60. dakikada Ümit kaydetti.
Maçın sonunda takımımızı desteklemek için Kartal'da olan 3.000 civarında taraftarımız stadı üzgün bir şekilde terk ederken, kaçan üç puanın üzüntüsü yaşandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Samsunsporlu yöneticileri kızdıran olay !
Bank Asya 1. Lig'de Kartalspor'un ev sahipliğinde oynanan Kartalspor Samsunspor maçı öncesi Samsunsporlu taraftara yapılan muamele Samsunspor Yönetimi'ni kızdırdı.
İstanbul Kartal Stadyum'unda oynanan maçta İstanbul ve çevre ilerden gelen çok sayıda Samsunlu taraftar maraton tribününün yarısını doldurdu. Samsunlu futbol severlerin karşılaşmaya olan ilgisinden yararlanmak isteyen Kartalsporlu yöneticiler karşılaşmanın başlamasına saatler kala Samsunspor için ayrılan maç biletlerine zam yaptı !
Kartalsporlu yöneticilerin misafir takımına ayrılan biletleri 5 YTL'den 15 YTL'ye çıkarmaları Samsunsporlu yöneticileri kızdırdı. Samsunsporlu yöneticiler, Kartalspor yöneticilerinin bu ayıbını kendi aralarında para toplayıp taraftara bilet alarak telafi etmeye çalıştı.
Last edited by FOREVER SAMSUN : 07.Eylül.2008 at 20:59
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
-
Misafir takım biletleri Kartal'da hiçbir zaman 5 YTL olmadı. Biz 5 e alıyoruz zaten. Rakibe de 7,5-10-15 arasında değişiyor, yönetimin isteiğine göre.
Bu arada İskender Alın bu haftayı da boş geçmedi. Ligdeki gol sayısını 2 yaptı.
Haftaya Kasımpaşa'ya konuk olacak takımımızdan en azından 1 puan bekliyorum.
-
Hep gidicem gidicem diyorum bir gidemedim Kartal maçlarına.İskender gerçekten çok formda 2.Haftada boş geçmedi.Bu sene Bank Asya 1.Liginin gol kralı olur.
-
Aynı şekilde Emrah Bozkurt'ta çok formda,oda 2'de 2 yaptı...
-
ona bakarsanız bizim burhan coşkunda öyle erciyes maçında 2, çankırı maçında 1, kartal maçında 1 gol attı
Mesaj Yetkileri