Çaglar Milli Takımda oynıcak bir oyuncu ama bu maçta oynatılacak oyuncu degıldı bence.
Çaglar Milli Takımda oynıcak bir oyuncu ama bu maçta oynatılacak oyuncu degıldı bence.
Bosna Hersek ne yapmış öyle yahu.7-0 Bence Belçika'dan daha ciddi rakibimiz Bosna Hersek.
I'm back...
gözlemci Fatih terim i suclu bulmus .Dogal tabikide Norveç liymiş kuyruk acıları var
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
yemin ediyorum kanser etti adamı. Ugur diye tutturdu 90dk susmadı! 3 oyuncu değişikliği yapmış olmamıza ragmen daha Uğur u al diyor . Böyle futboll özürlüsü adamlar yorumcu oluyor. Bir de hiç anlamam yorumcusuz mac olmuyor mu? Mac bitsin yorumunuzu sabaha kadar yapın kardesim.
Fatih Terim ne yapıyor anlamak mümkün degil.Hayatında milli takımda oynamamış Türkiye'nin vasat sol kanat adamlarından birini alıp böyle bir maçta sahaya sürüyor sonuç 0...Böyle oyuncuları oynatıcaksan hazırlık maçında oynatırsın önce böyle pat diye sürülmemeli sahaya..
Yenik duruma düşüyoruz hala 2 kişi atak yapıyoruz.Doldur boşalt yapıyoruz hava topunda çok iyi diyebileceğimiz tek bir adam yok eğer böyle bir taktikle oynatıcaksın en azından bir tane hava topunda iyi olan bir adamı al kadrona Fatih Tekke bu iş için biçilmiş kaftan şuan neden çağrılmıyor milli takıma formsuz desen formsuz bir Emre'yi oynatıyorsun demek ki ondan degil çağırmıyorsun açıklama yap bari gerekiyorsa kıl oluyorum ondan de ama birşey de...
Fatih Terim ve kendini beğenmiş bazı elemanlar milli takımı babaların malı gibi görüp kullandığı sürece ne galibiyetimize aşırı seviniyorum ne de maglubiyette ah vah çekiyorum .. Sayfalar dolusu yorum yazmak gereksiz ..
Maçın kadiköyde oynanması en büyük hataydı![]()
espriydi sanırım ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dimi .. Ali Sami Yen varken ..![]()
yahu bırakın Allah aşkına zaten 3 statta yapılmıyor mu bu maç ?
Bidahaki maçta İnönü ve ASY'de oynanır bu sefer diğeri der niye burda oynandı .. Yiyelim birbirimizi ..
Last edited by Fietra 10 : 11.Eylül.2008 at 00:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İlk yarıda Kazım'ın kanadını hiç kullanmıyoruz,hep soldan atak yapıyoruz o yüzden Kazım etkisiz diyor...
İkinci yarıda soldan bir atak yapmadık dakika 60 oldu hep sağdan geliyoruz diyor...
Ben ömrü hayatımda böyle dengesiz bir adam görmedim.Zaten kötü oynuyoruz birde üstüne böyle adamları Türk milli takımın maçına yorumcu diye koyuyorlar.Kahveden bir tane adam getirsen daha iyi maç yorumlar...
FIFA Komiseri Johansen, Fatih Terim'in maç içinde yaptığı hareketler nedeniyle ifadesini almaya karar verdi.
Provakatör Belçika Teknik Direktörü Vandereycken'in çirkin tuzağına düşen Johansen, Terim'i şikayet etti ve FIFA heyeti teknik diröktürümüzün ifadesini alıyor.
10.09.2008
Kaynak : Sporx.com
Umarım F.Terim'e şöyle okkalı bir ceza gelirde belki kurtulma şansımız artar ..
Şu olanları gördükçe Ersun Yanal ve Şenol GÜneş geliyor aklıma ..
İspanya oyunu nasıl hızlı oynuyordu euro08 'de? Stoperlerin etkili top yapmasıyla.
Stoper dediğin zaman sadece defans gelmemeli aklınıza. Oyunun en önemli adamlarıdır kendileri orta saha eğer düşmüşse maç anında. Topu oyuna iyi sokan bir defans adamınız varsa gerçekten rahat edersiniz. Ama bizde bu yok. Servet ve Gökhan aynı tip adamlar. Gökhan hele bomba gibi her an hata yapabilir. Haklı yani rıdvan.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Sevmiyorum inkarda etmiyorum .. İtiraz etti öyle mi ? adama resmen içerde görüşürüz cinsinden el hareketleri yaptı .. İsviçre maçından ders almamış anlaşılan .. Öyle basit bir itiraz değil bu artık bazı şeyleri bazıları yaptıgı zaman daha rahat görmeyi deneyelim .. Bize şovmen değil adam gibi hoca lazım ..Basit bir itiraz olsa idi saha komiseri Terim'in ifadesi almaya tenezzül bile etmezdi ..
Yav Galatasaray'ın maç yapmak istemediği stadda Milli Takımı oynatmak istiyor bazıları.Şu anda Türkiye'nin en iyi en modern satdı değilmi eeee Mill Takım maçlarını başka nerde oynasın.
F.Terim'i eleştiririz,yaptığı yanlışları kendimizce belirtiriz ama şuan Türk teknik adamlar içinde milli takımı her anlamda en iyi taşıyabilecek Hocadır bana göre...
Burası kahve değil, lütfen seviyeli olun.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Orasını bilemem,orası yetkililerin bileceği bir iş.Ben Türk teknik adamlardan bahsediyorum.Oğuz Çetin,Metin Tekin gibi önemli isimlerin olduğu ekibide yakalamak kolay değil...
Bu arada Hiddink Rusya milli takımından yıllık 6 milyon euro kazanıyor.F.Terim'in aldıklarını meclise taşıyorsak,Hiddink gelirse IMF'ye falan gideriz...
Bu arada şimdi aklıma geldi...
F.Terim Belçika teknik direktörüne bozkurt işaretine benzer işaret yaptı bir kaç kez,orayı çözemedim...
Tuncay'ın sakatlığı maçın kopma anı oldu. Oyuna giren Halil'i maç boyunca sadece 2 faulde ve attığı golde gördüm. Çağlar bindirme yapmayarak hem kendini hem Ardayı hemde sol kanadımızı mahvetti. Bir oyuncu 90 dakikada sadece bir kere mi bindirme yapıp orta açar. Oda kornere gitti zaten. Emre'ye bakıyorsun oynasa döktürecek maç içinde ara ara süper işlerde yapıyor ama dikine oynasa kendisi gitse bu takım daha çok iyi işler çıkarır. Sağ kanatta beğenmediğimiz orta açmayı bilmeyen Sabri bile bence Gökhan'dan daha etkili oynardı. Yine Gökhan'ın ilk yarı boyunca hücuma katkı sağlamaması Kazım'ında etkisiz olmasına neden oldu. Mehmet Topal çok geriye gömüldü. Hücuma çıkamayan bir takımın hücum hattına en iyi golcüyü koyun yinede kaybolur gider. Semih'inde başına bu geldi. Kısacası takımın tamamı kötü olunca aldığımız beraberliğe şükretmek gerekiyor. Maça bakarsakta sürekli isteyen arzulayan takım görüntüsünde olsakta bir tane adam gibi pozisyonumuzun olmadığını görürsünüz.
Son olarak Mevlüt'te bu takımın oyuncusu değil. İstersen kale boş olsun ben bu oyuncunun onu gol yapabileceğine inanmıyorum. Gün gelir iyice adapte olur takıma o zaman oynatılır.
Bu ülkede Fatih Terim'in maası ne kadar tartışıldı. Hidink gibi Td leri Terim e vrdiğin parayla getiremezsin; o zamanda maas tartışmaları alır basını yürür..
He herkes caglar falan demiş. İlk yarıda cagların vurdugu top kompany nin uzvuna carpıp korner olmasa gol olsaydı ne denilecekti? Helal olsun çaglar, helal olsun Terim dencekti... Cok yasadık bunları...
Anıl'a katılıyorum. Milli takımın yükünü kaldırabilecek tek hoca İmparator'dur...
Biz arkandayız. Olmayan olmasın, kalan saglar bizim...![]()
Fatih Terim yaptığı itirazlarda yerden göğe kadar haklıydı. Hakem zaten birçok pozisyonda yanlış karar verdi. Üstüne üstlük oyuncuların oyunu yavaşlatmasına göz yumdu. Sadece kaleciye sarı kart gösterdi, onun dışında ne uyarı ne birşey... Oyuculardan da Arda ve sakatlanmadan önce Tuncay baya istekliydi. Semih de top alamadı ama aldığı zaman da tehlikeli pozisyonlar yarattı bence. Ayrıca burdan Selçuk Yula'yı sevgiyle (!) anıyorumMaç boyunca Uğur Boral da Uğur Boral diye diye maçı bitirdi bizde de kafa bırakmadı
Mevlüt konusunda da diyecek fazla birşey yok. Ayağına gelen her topu kaybetti, tek yararlı işi bile yok...
Herkes kendi futbolcusunu , eski teknik adamını aklama derdinde.. Mübarek Milli Takım değil sanki kulüp takımı..
Şu Fatih Terim kaç senedir Milli Takımın başında söylermisiniz kaç maçta adam gibi top oynadık ??
Bu ülke Şenol Hoca'yı kovdurmak için elinden geleni yaptı e bu adamın suçu günahı neydi ? Dünya 3.sü olduk şans denildi , oysa ki Brezilya gibi bir takıma dişimizi gösterip başabaş maçlar çıkarmıştık.. Oysa şimdi sıradan takımlara karşı üstünlük sağlıyamıyoruz..
Selçuk İnan 2 maça çıkmış ortasaha oyuncusu 2 gol atmış , oyunun sıkıştığı anlarda uzaktan kaleyı görebılecek bir oyuncu ve gol yüzdesi de baya yüksek.. Şu adamı hadi as oynatmadın bari kadroya al da 10-15 dakika oynasın..
Ümit Milli Takım çatır çatır top oynuyor .. Niye ? Çünkü Hami ve Abdullah hakedene formayı veriyor .. performansı yüksek olana.. Fatih Hoca ise hala bazı adamlardan medet umuyor..
Neyse bu ülkede bu kadar delicesine fanatizm varken kimseye bişey olmaz..
Yoo ben doğruları sölüyorum .. Bir kişi desin ki söylediklerin tamamiyle yanlış ?
Sen şu an ki Milli Takımdan memnunsan problem yok ..
Selçuk İnan'ın performansı kötü mü şu an ? 2 gol atmadı mı ? Uzaktan kaleyi göremiyor mu ? Bunlar doğru değil mi ??
Hangi oyuncu takımında as oynayıp o dönem formdaysa Milli Takım formasını o giysin .. gelip te 3-5 senedir doğru dürüst maça çıkmayan Emre Milli Takımın her dönem as oyuncusu olmasın..!