Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Küfürbaz Terim şangır şungur

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default Küfürbaz Terim şangır şungur

"SPOR yazarı ve yorumcusu Osman Tanburacı’nın yüzü bembeyaz oluyor. "Sen ne biçim konuşuyorsun" diyerek, yerinden fırlıyor, sinirden eli ayağı bir anda buz kesiyor.

9 Eylül, önceki gün. Saat 17.54. Levent Spor Yazarları Derneği. Bir grup arkadaş sohbet ediyor. Aralarında Osman Tanburacı da var. Tamburacı derneğe gelmeden önce Sky TV’de Türkiye-Belçika milli maçına ilişkin görüşlerini anlatıyor.

Dernekte arkadaş grubu sağdan soldan söz ederken, koyu sohbet sırasında Osman Tanburacı’nın cep telefonu çalıyor.

TELEFONDA KÜFÜR
    Tamburacı telefon açıyor, arayan Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim.

Konuşmaya başladığı anda sinirleri gerilen Tamburacı, telefon konuşmasını bir arkadaşına dinletmeye başlıyor.
    Terim:
    "Yahu Osman, biraz önce Sky TV’de konuşmuşsun, bana söylediler. Ben ne demişim? Gündem değiştiriyormuşum, öyle demişsin. Ulan bu ne biçim konuşma?"

Tanburacı bu üslup karşısında şaşırıyor, nezaket içinde:
    "Hocam, beni hep böyle zamanlarda arıyorsun, bir kere de, nasılsın, diye arasana."

Terim’de fren tutmuyor:
    "Ulan ben senin bıyığını s...."

Tanburacı yerinde fırlıyor, "Sen ne biçim konuşuyorsun" derken, sinirden zangır zangır titriyor. Milli Takım Teknik Direktörü kendini kaybediyor:
    "Ulan ben senin, ananı, avradını s....".

Tanburacı, "Doğru konuş, konuşmasını öğren" diye bağırırken, Fatih Terim galiz küfürlerini sıralamayı sürdürüyor.
    Huzurunuzda Milli Takım Teknik Direktörü.

GENERAL PATTON
    Bu duruma en az yedi-sekiz kişi tanık. Biri de, zaten dinliyor.

Telefon kapanıyor. Osman Tanburacı derhal avukatını arıyor. Fatih Terim’i mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Telefon kayıtlarıyla birlikte.

Bu küfür yağmuru ve ardından mahkeme, iki özel kişi arasındaki konuşma ve devamı değil. Olması mümkün değil. Çünkü, ağız dolusu küfür eden milli takımdan sorumlu teknik direktör.

Milli takımı çalıştıran bir teknik direktör, herhangi bir eleştiri karşısında kendini bu kadar kaybediyorsa, terbiye sınırlarını çoktan aşmışsa, o kişi, hangi başarıyı elde ederse etsin, artık milli takımın başında kalamaz.

Çok örnek var. Daha geçen yıl kendi yönettiği takımda futbolculara küfür eden bir teknik direktöre, bir Ankara takımı yol veriyor.

Tarihte ünlü bir örnek var. İkinci Dünya Savaşı’nın en başarılı komutanlarından General Patton. Sinirli, yerinde duramayan, ağzından ne çıkacağı belli olmayan bir general. Bir askere kızıyor, küfürle karışık, onu tokatlıyor. General Patton’ın kariyeri sona eriyor.

MESLEĞE HAKARET
    Şimdi merak ediyorum.
    Spor basını ve basın kuruluşları bu olay karşısında nasıl tavır alacak? Olayı görmezden gelip unutacak mı, yoksa mesleğe hakaret kabul ederek, Terim’in yakasını bırakmayacak mı?
    Ya Futbol Federasyonu?
    Bir sinir anıdır, diyerek geçiştirecek mi, yoksa ahlakın spordaki vazgeçilmez kuralını işletip, Terim’e teşekkür edecek mi?

O DA ÖFKELİ
    Terim’e bakıyorum, üslup, tavır, çalım, o birisine çok benziyor. Başbakanı’ndan aldığı ilhamla, eleştiriye öfkeyle karşılık veriyor, gazetecilere ders vermeye pek hevesli.

Daha önceki gün, gazetecilere yine "Çarşamba-cumartesi arası nasıl davranacağınızı hálá öğrenemediniz" diye fırça atıyor. Yazık ki, onlar da, cevap veremiyor. Terim meydanı boş buluyor. Oysa, haddini öğrenmesi gerek.

Bu yazı dün öğleden sonra yazılıyor, Belçika maçından önce. Belçika’yı istersen 10-0 yen, istersen dünya kupasına katıl, ne fark eder?

Aristo’nun Büyük İskender’e sözü bu durumlarda geçerli: Zafer veya hiç.

Yalçın Doğan

REZİLLİK !!!!!!!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Fatih Hoca' nın bunu yaptıgına inanamıyorm gercek deiLdir

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Tanburacı dün çok sinirliydi kendisi zaten mahkemeye verecek büyük ihtimal.
    Last edited by gerrrard : 11.Eylül.2008 at 16:00

Del Piero_10 Misafir

Başbakanı falan niye olaya karıştırmışlar diye düşünürken yazarı gördüm,mesele anlaşıldı.Haftasonu daha gelmedi halbuki.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haber doğru beyler tanburacıda söyledi..F.terim çok büyük yanlış ve ayıp yapmış gerçekten..Hem medyaylar arasını açıyor bu ona daha fazla zarar verecek..Keskin sirke küpüne zarar..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Eğer doğruysa zaten mahkemede belli olur.

Ayrıca beni Fatih terimin söylediği sözler değil yaptığı şeyler ilgilendiriyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Eğer doğruysa zaten mahkemede belli olur.

Ayrıca beni Fatih terimin söylediği sözler değil yaptığı şeyler ilgilendiriyor. Aynı konu Ahmet Kaya içinde söylenilebilir. Onun için pkk lı diyenler var ama ben müziğini seviyorum ve dinliyorum kişiliği beni ilgilendirmez.
    Sana Terim konusunda katılmıyorum. Böyle bir kişinin TÜRKİYE'yi temsil etmesi beni utandırıyor açıkcası. Dün Belçika teknik direktörünede sataştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Fatih Hoca iyice çıgrından çıkmış. Bencede Türkiye' mizi temsiL etmesi ayıp .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ülkemizi küfürle değil Futbolla temsil ediyor.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

emre belözoğlu ve fatih terimi bi an önce milli takımın yakasından düşerler umarım.
    babalarının çiftliği değil orası Türkiye yi Türk milletini temsil eden bir takım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Sana Terim konusunda katılmıyorum. Böyle bir kişinin TÜRKİYE'yi temsil etmesi beni utandırıyor açıkcası. Dün Belçika teknik direktörünede sataştı.
    Kim kime satasmış TV de gördük herseyi.

Tamburacı sütten çıkmış ak kasık mı? Zamanında tv önünde Hakan Şükür'e "Şaban" diyen kendisiydi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

belçika TD sinin Fatih Terime sataşmadığını nerden biliyorsun ? Sadece 1 dk lık TV görüntüsüne göre yorum yapmak yanlış.

Belçika TD sine Bende gıcık oldum pis pis gülüyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ben televizyonda değildim kendim bizzat Stad'da idim ve gördüğüm kadarıyla Terim başlattı olayı. Kurt işareti yaptı Belçikalıya.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O işaret kurt muydu. Bende diyorum napıyor o Kurt derken neyi kastetti peki ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kurt değil o yaptığı.

Öküz demekmiş o şekil italyancada. Belçika teknik direktörü italyanca birşeyler söylemiş ve o işareti yapmış, Terimde karşılık vermiş ve 4. Hakeme bunu izah etmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim her geçen gün karizmayı dahada çizdiriyor Tüm basını düşman ilan ederek bir yere varamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default Söz Tanburacı'da

Söz Tanburacı'da

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Osman Tanburacı arasında yaşanan gerginlik iyice arttı. Hürriyet yazarı Yalçın Doğan'ın bugün kaleme aldığı ve gündeme getirdiği konuyla ilgili olarak Tanburacı bir açıklama yaptı.

İşte Tanburacı'nın sporx.com'a yaptığı açıklama: "Bir musibet bin nasihattan iyidir. İnşallah böyle kötü olayalar Türk futbolunun arınmasına vesile olur.

Tabii burada Türk basınına çok büyük görev düşüyor. Burada Futbol Federasyonu'na çok büyük görevler düşüyor. İnsanlar hangi güçlere güvenerek bir medya mensubuna hakaretamis telefon açma fırsatı bulabiliyor.

Evvela bunların sorgulanması lazım. Türk spor medyası kendi içinde kavga edeceğine, kendisine yapılan saldırıları engellemek için birlik beraberlik içerisine girmesi lazım. Bu son derece kötü bir gidişattır. Zaten gereken yasal her yolu kullanmaya başladım bile. Bana telefonda yapılan sebepsiz, isnatsız, gereksiz -burada kelimelere dökemeyeceğim derecede- hakaretler ve küfürler bir ertesi gün, rakip takım antrenörüne yapıldı. Hicap duydum, utandım."

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Kayıtları sunsun mahkemeye.. gerisi lafı güzah..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Söz Tanburacı'da

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Osman Tanburacı arasında yaşanan gerginlik iyice arttı. Hürriyet yazarı Yalçın Doğan'ın bugün kaleme aldığı ve gündeme getirdiği konuyla ilgili olarak Tanburacı bir açıklama yaptı.

İşte Tanburacı'nın sporx.com'a yaptığı açıklama: "Bir musibet bin nasihattan iyidir. İnşallah böyle kötü olayalar Türk futbolunun arınmasına vesile olur.

Tabii burada Türk basınına çok büyük görev düşüyor. Burada Futbol Federasyonu'na çok büyük görevler düşüyor. İnsanlar hangi güçlere güvenerek bir medya mensubuna hakaretamis telefon açma fırsatı bulabiliyor.

Evvela bunların sorgulanması lazım. Türk spor medyası kendi içinde kavga edeceğine, kendisine yapılan saldırıları engellemek için birlik beraberlik içerisine girmesi lazım. Bu son derece kötü bir gidişattır. Zaten gereken yasal her yolu kullanmaya başladım bile. Bana telefonda yapılan sebepsiz, isnatsız, gereksiz -burada kelimelere dökemeyeceğim derecede- hakaretler ve küfürler bir ertesi gün, rakip takım antrenörüne yapıldı. Hicap duydum, utandım."

http://www.sporx.com/video/tv.php?frm_id=11528

Del Piero_10 Misafir

İki gün önce Fransa teknik direktörü Domenech basın toplantısında ''Hepinizi ilgilendiren tek şey kan kokusu'' diyerek tüm gazetecileri çakal yerine koyduğunda bu olay fazla yankı bulmadı.Bir sene önce 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Portekiz-Sırbistan maçında Luis Felipe Scolari karşı takımın oyuncusuna bırakın hareket yapmayı,laf etmeyi gidip yumruk attı ama Euro 2008 de takımının başındaydı.Kısacası medya ile teknik direktörler arasındaki bu tip olaylar sadece burada yaşanmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    İki gün önce Fransa teknik direktörü Domenech basın toplantısında ''Hepinizi ilgilendiren tek şey kan kokusu'' diyerek tüm gazetecileri çakal yerine koyduğunda bu olay fazla yankı bulmadı.Bir sene önce 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Portekiz-Sırbistan maçında Luis Felipe Scolari karşı takımın oyuncusuna bırakın hareket yapmayı,laf etmeyi gidip yumruk attı ama Euro 2008 de takımının başındaydı.Kısacası medya ile teknik direktörler arasındaki bu tip olaylar sadece burada yaşanmıyor.
    Katılıyorum. Bizim ülkede abartılıyor. Kişilik olayına hiç girmeyelim; Türk erkekleri olarak çoğumuzun 2 kelimesinden biri küfürdür. Bu da su götürmez bi gercek...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Katılıyorum. Bizim ülkede abartılıyor. Kişilik olayına hiç girmeyelim; Türk erkekleri olarak çoğumuzun 2 kelimesinden biri küfürdür. Bu da su götürmez bi gercek...
    Sen Teknik Direktörsen Sokaktaki Adamdan Bir Farkın Olmalı Diye Düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kaydi varsa eywallah, sunsun mahkemeye cezasi verilir Terime.

Ama boyle gundemi kirletmesinler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Sen Teknik Direktörsen Sokaktaki Adamdan Bir Farkın Olmalı Diye Düşünüyorum
    sokaktaki adamı gec sahada topçular bile sövüyor birbirine.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Söz konusu Fatih Terim oLunca kanıta ihtiyaç duymuyorum açıkçası...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Söz konusu Fatih Terim oLunca kanıta ihtiyaç duymuyorum açıkçası...
    Aynen .

Bu kadar terbiyesizlik olmaz ayip ki ne ayip. Sen koskoca Turkiye Milli takimi teknik direktorusun gazeteci acip kufur etmek ne demek sen kimsin ki sokak kabadayisi misin? Insallah Osman Tamburaci terim hakkinda gerekeli butun islemleri yapar.. Ustu kapali fransiz td sinin soyledigi gibi soylemek var birde ana avrat sovmek var bence bu olayin savunulacak hic bir yani yoktur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben başlığa takıldım biraz.
    Şangır şungur ne alaka orada.

"Terim Tanburacı'ya küfür etti iddiası!" Asıl başlık daha güzel dururdu sanki.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Ben başlığa takıldım biraz.
    Şangır şungur ne alaka orada.

"Terim Tanburacı'ya küfür etti iddiası!" Asıl başlık daha güzel dururdu sanki.
    Yazarın gazetede attığı başlık bu.

Fatih Terim artık Türk Milli Takımı'nı bırakmalı .
    Last edited by DisCo : 11.Eylül.2008 at 21:52

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri