1-2 yeneriz bence
Fenerbahçe
Galatasaray
Berabere
1-2 yeneriz bence
bence maçı fener kazanıcak ama trabzon la berabere kalıcak galatsaray da kalan son 3 maçını kazanıp fenerin 2 puan önünde şampiyon olucak
bende sana şöyle diyeyim maçı gs kazanacak beşiktaşla berabere kalacak 4 puan farkla şampiyon olacakOriginally Posted by BaTuHN
2-0 ya da 3-1 fb alır..tsyı de ercıyesı de denızlıyı de yenıp sampıyon oluruz..
bende diyorumki fenerbahce icin görürsem söylerim gs ye 3 atıp diyerlerini yenmesinecok komik bunlar
oyle mı ıyı solerken dıkkat et bı de bısey unutmusm kupada da bjk yı yenıp kupayı alacaz bunu da soylemeyı unutma..gulerken aglamaya da baslama dıkkat et..Originally Posted by kaptanonder
fener :2-0 alır bizim başkanda üzülür(demirören)![]()
4 maçıda kazanır şampiyon oluruz zor değil daha öncede yaptık
maç 1-1 berabere bitecek
bu maci 2-0aliriz diye düsünüyorum
goller:anelka,nobre
vu su imzamdaki formüle görede sampiyonuz oluruz...
Eğer tutturursan seni forumun kahini ilan edeceğiz.Originally Posted by Denizli20-1907
![]()
Maçı 0-3 alırız gibime geliyor.. İçime doğdu![]()
iyide siz kimsşnşz. Yani sen hangi takımın taraftarısın da siz alacaksınızOriginally Posted by ermoon34
![]()
İbo , Eray Galatasaray'lıOriginally Posted by hizlioglu
Maçın skoru 1-1
23' Necati
72' Aurelio
bence GS beraberlik için oynar
berabere diyorumm
Bu maçı alırız
2-1 or 3-1
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
bence ilk golü atan farka gider
bizde türkiye kupası var yeterince 10 yıldan fazla alamadınız sizin olsun ama ilk bas gs ye yenilin az kaldı 24 saatden asagıya düstükOriginally Posted by nic-39
re re re ra ra ra galatasaray galatasaray sampiyon
fener almasında yeterliyokyaw macı dostuk kazansında birde gs kazansın
![]()
ben maçı fenerbahçe 1-0 alır diyorum.gol nobre.benim böyle derbilerde tahminlerim büyük bir yüzdeyle tutar bakim bu sefer de tutacakmı bende çok merak ediyom.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
ok selman. Avatar,nick,imza da gs li bir şey göremedim deOriginally Posted by demirhan1984
![]()
Bence bu dakikadan sonra tartışmak skor tahmini boş artık dencek tek söz var.
İKİ TAKIMADA BAŞARILAR SÜPER BİR LİG OLUYOR İNŞALLAH ONA YAKIŞIR DÜRÜST VE SÜPER BİR MAÇ OLUR.
İzin verirsen imzamı atmak istiyorumOriginally Posted by hurmet
-------------------------------------------------------
İlk 30 dakika çok çok önemli bu maçta bence...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Bir an önce şu maç başlasın.. Şimdiden heyecan kapladı içimi
Hurmet'in dediği gibi iki takımada başarılar.. Galatasaray ve Fenerbahçe değil Türk futbolu kazansın![]()
Malesef maç öncesi istenmeyen olaylar yaşanıyor.Kızıltoprak istasyonunda birisi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
ben tabiiki galatasarayımızın kazanmasını istiyorum. ama berabere bitcek gibi gözüküyor bu maç
son iki saat 26 dakika...
Fazla gol atan kazansın
Umarım iyi oynayan kazanır ve büyük bir hakem hatası olmaz![]()
-
zaman iyice azaldı heyecan iyice doruğa çıktı![]()
1. haklısın.Originally Posted by hurmet
2. uefa yı garantilemesi bişey değiştirmez. geçen yılda hiç iddiası yokken ts maçında nasıl asıldıklarını belki görmüşsündür. sonuçta bir derbi maçını vermek istemez.
3. bende ts li olarak çok isterim ama halilhodziç varken hiç bi umudum yok.
Evet az önce kadrolar açıklandı.. Galatasarda İlk On birde bir değişiklik yok. Sadece sol kanada Ergün'nün yerine Ferhat oynuyor..