Zargı, Fatih Terim iyi bir teknik direktörmü?
Fenerbahçe
Galatasaray
Berabere
Zargı, Fatih Terim iyi bir teknik direktörmü?
harika bir teknik direktör ama nedense oda havaya girdiOriginally Posted by ermoon34
Peki sence Fatih Terim döneminde niye biz 6 tane gol yedik?Originally Posted by zargı
Greats bence iyi bir hoca ama nedense Fenerbahçe maçlarının hiç birinde bu iyi hocalığını ortaya koyamadı..
ermoon kusura bakma ama geretse iyi hoca diyosan ben seninle futbol tartışmam adam sezon basından beri hatalara zinciri ama hep sansıyla macları aldı bence gerets tam bir sacmaaOriginally Posted by ermoon34
3 senedir Galatasaray şampiyonluğa oynuyor.. Peki bu 3 sene boyunca hangi teknik hocamız en çok şampiyonluğa yaklaştı? Greats şu bakımdan iyi bir hocadır, Galatasarayın zor gününde yanında oldu. Takımdan ayrılabilirdide, çekip gidebilirdi.. Tamam belki çok çok büyük hataları oldu hatta bu maçıda onun yüzünden kaybettik ama .. bilmiyorum içimden Greats'i savumak geliyor.. Çünkü gerçekten bu sene bana bu inancı taşıttı şampiyonluk inancını.. Belkide ilk geldiği gün sıcak kanlılığından böyle oldu..Originally Posted by zargı
bence bunun nedeni gerets degil futbolcularınızın motivasyonuOriginally Posted by ermoon34