-
Şimdi bende o yazıyı okudum.. Ve ilk düşüncem Özgürcan'ın oyunda o kadarda abartı olmamaıydı.. Oyunda Güç: 16 Dayanıklıklık: 16 ee zaten Özgürcan'ın fiziğine baktığınız zaman bunların olması çok normal. Bitiriciklik ise baya düşüktü.. Yani u adamı doğru şekillerde oynatırsanız, ancak iyi bir verim alabilirsiniz... Ayrıca şu anda aklıma geldi o adam demiş 2. ligte dahi oynayamaz, bi yürüyüp gitmesini öneriyorum 
Ama Cafercan'dır bilmem nedir zaten oyunda gerçekten kötüler.. Zaten bir dönem sonra oynayan Arda'dan sonra o adam unutuldu gitti.
Zaten oyunda Yaser var, Sultan Cem var, Özgürcan var.. Bunların yanında kadroda Ümit Karan, Nonda,Baros var.. Şimdi Özgürcan istesede hayvan gibi çalışsada bu üç forvetin arkasında kalmıyormu sizce ?
Gs'nin altyapısı gelmiş geçmiş Türkiyede'ki en iyi altyapıdır.. Ben takip ettiğim kadarıyla Ntv'de mi biryerde Almanya'da ki altyapılarını incelemişlerdi.. Oradan baya bir izlenim edinmiştim..
------
-9 -9 diye tutturulma meselesi ise, adama -8 verdiğin zaman olmuyorsa, o zaman -9 vericeksin. Çünkü o adam bi şekilde -8 i geçicektir.
Saygı
Sentugo.
Mesaj Yetkileri