Zengin değil Bağıran Taraftar istiyoruzZenginler genelde Numaralıda oturuyor zaten
Bu arada Antalyanın golü ofsayten verilmedi.
Galatasaray
Antalyaspor
Beraberlik
Zengin değil Bağıran Taraftar istiyoruzZenginler genelde Numaralıda oturuyor zaten
Bu arada Antalyanın golü ofsayten verilmedi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gol ofsayt mı değil mi? göremedim
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Eğer harbi ofsayt ise çok yaygara çıkar maçtan sonra.
Harry Kewell , Arda Turan ve Aydın Süper oynuyorlar. Lincoln ve Mehmet topalın yokluğu hissedilmiyor![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bence tartışmaya açık bir pozisyon ama top oyuncunun ayağından çıkarken Gs li oyuncuyla hakemin ofsaytta dediği oyuncu bana yan yana gibi geldi.
1-1.Ngwenya attı.Çok güzel bir kafa vuruşu..
Gerçekten çok temiz bir kafa vuruşu yaptı.Ayrıca içeriden sürekli Ngwenya sesini duyuyorum iyi bir futbolcu
Rezillik ya. Son 5 dakikadır Antalya oynuyor![]()
arda attı zannettim ya![]()
Last edited by Nedvedmania : 13.Eylül.2008 at 23:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
GS çok boşLuk bırakıyor AntaLyaya.
bayağı da sevinmiştim![]()
Bu arada Aydın sag kanatta çok iyi oynuyormuş. Bu mac böyle bitmez. Bu oyunumuz Gerets dönemini hatırlattı. O dönemdeki gibi 2 yer 3-4 atarsak kazanırız. O.Sahamız cok kolay geciliyor. Ant da uğur kavuk çok iyi.
baros girecek
Antalya Türkiye macındaki Belçika giibi oyunu soğutuyor. Basarılı da oldulr tempo düştü. Aydın'ı anca foul ile durdurabiliyorlar...
Gol baros Ama ofsayt
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu maç bu skorla bitmesin ya
Last edited by Nedvedmania : 14.Eylül.2008 at 00:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ömer resmen harika oynuyor ya![]()
neler oluuyoor bize, bize neler oluyooor gülüm
FB bi yandan, GS bi yandan.. hayırdır yahu.. büyük takımlara nazar değdi..
Gs gerçi biraz daha şanslı atabilir yakın zamanda.
Antalya %100lük gol kaçırdı of of of amann..![]()
Maç 1-1 bitti.. 90' da Yalçın kırmızı kart gördü.
1 - 1 bitti maç antalya savunması ve ömer çok iyi oynadı maçtan sonra ömer kırmızı Lincoln sarı kart gördü.
Ömer kırmızı kart görürken Lincoln'ün kart görmemesi gerçekten şaşırtıcı
Tribünlere yakıştıramadım. Ömerin ne annesi ne babası kaldı duyduğum kadarıyla..
Haliyle bende olsam yerimde duramazdım sanırım. Lincoln'e ise sözüm yok! Bugün küfür vardı ve bu üzücüydü..
Maç bittikten sonra ömer kendini lincolne çarptırarak kendisini attı . Hakem lincol vurdu zannetsin diye yaptı ama hakemin hemen önünde olduğu için hakem ömeri hakemi aldatmaya yönelik hareketten kırmızı kart verdi . Karar doğru. Ömeri hiç böyle tanımamışım
Çok büyük bir avantajı kullanamadık. ömer devlesti + çirkefliğini de yaptı. Aydın'ı paso foullerle durdurdular hakem buna göz yumdu kırmızı kartı gec verdi. Son dakikalarda inanılmaz goller kactı, olmadı. Gecmiş olsun; ama bu puan kaybının bahanesi olamaz. Bu macı ne yapıp edip kazanmalıydın...