Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

22 44.00%
  • Galatasaray

24 48.00%
  • Berabere

4 8.00%
Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 312 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray Maç Kritiği

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Angry

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Ayrıca takip edebildiğim kadarıyla Fenerbahçenin 3 topu direkten döndü.Yine takip edebildiğim kadarıyla Galatasaray iyi başlar gibi oldu ama gollerden sonra bozuldu.Artık kalan 3 haftada Galatasarayın tekrar çevirmesi zor gözüküyor.Ama bakalım ne olucak?
    Ayrıca karışmak istemiyorum ama bencede E.Gerets gayet iyi bir hoca.Çok zor durumdaki bir takımı buralara kadar getirebildi ve henüz hiç bir şey bitmiş değil.
    İki takımada kalan maçlarında başarılar.
    hersey bu maçta bence bitimiştir ve gerets yüzünden bitmiştir bence bu adamı bian önce yollamalılar

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

tüm fbli arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. biliosunuz ben gsliyim ama sezarın hakkını gene sezara vermek lazım biliosunuz..

galatasarayda gerçekten hiç bişey yoktu.. nedenini anlamadığım bi şekilde o baskılı hücumu düşünen takım gitmiş aksine kadıköyde ezilen bi anadolu takımından farkı olmayan bi takım gelmişti. öncelikle ilk onbirden geretsin beraberliğe yattığı belliydi. ilic ve ergünü yedek başlatması zaten bu maçı galatasaray'ın baştan kaybettiğinin bi göstergesiydi bence...

fenerbahçe gerçekten güzel pozisyonlar buldu. galatasaray'ın açıklarını zaafını çok iyi gördü. özellikle ferhatın bulunduğu kanadı çok akıllıca kullandılar. hindi olayı ise gerçekten çok komikti acaip güldüm gerçekten...

gen güzel bi maç izledik diyebiliriz gerçi bu tek taraflı oldu çünkü galatasaray gerçekten çok kötü oynadı.

tekrar tüm bli arkadaşlarımı kutluyorum..

yannız şunu unutmasınlar.. lig daha da ateşli olmaya başladı.. umarım sonuna kadar böyle devam eder ve hakeden şampiyon olur..

saygılar
    çağrı zorkol

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

bitti yok şampiyonluk filen hem Gerets de hem de hakemlerde suç var bu maçta deil ama diğer maçlarda

Sheriff Misafir

Çağrı seni gerçekten tebrik ediyorum yenilgiyi kabullenebilen gerçek bir taraftarsın sen... doğal olarak takımına biraz kızgınsın tabi.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

burak kardeşim elbette yenilgiyi kabul edeceksin. zaten şöyle söliim bana göre yenilgiyi hazmedebilen taraftar gerçek taraftardır kulubünü her şartta destekler çünkü yenilgiyi hakeden taraftar.. ama gerçekten sinirli olduuum anlar oldu.. şuanda sol kolum sarılı zaten.. bileğimde eski kulüpte oynarken kalma bi sakatlığım wardı sanırım maçı izlerken sinirden tekrar oldu öyle bişeyler.. yani arada bize de bişeyler oluyor ama gerçekten çok kötü oynadılar..

ayrıca sende mağlup olsan seninde bnm gibi yorum yapacağına eminim. aklı selim insan olmak lazım arkadaşlar.. mantıkla hareket edeceksiniz böyle durumlarda...

7. Default

tebrikler fenerbahçe

kötü bence iyi kalır berbat oynadık!!!

Bişi soracam Fenerbahçenin Resmi Sitesi neden böyle yayın yapıyor? Tamam sevinçleri sonuna kadar haklıda ne bilim aşırı bi şey var sitede

abi bi de burda şampiyon olmuş gibi geziyolar garibime gidiyo haklılar kazandılar ama bence şampiyonluğu beklemeliler

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

söylenecek birşey yok...tebrikler...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Fenerbahçemi kutluyorum..SÜPPERSİNİZ SİZ.... Gs ye de tebrikler...Umarım 2 takımda kalan maçlarını kazanır
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

forumdaki tüm fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

tüm fenerbahçelileri tebrik ediyorum umarın ts maçına havaya girmezler de 3. şampiyonluğumuzu tüm maçları yenerek kazanırız...
    "YÜCE ATATÜRK"

tebirk fln yok

Quote Originally Posted by lazyboy7
    tebirk fln yok
    birader kötü oynadık tebrik etmek büyüklüktür

Quote Originally Posted by hurmet
    birader kötü oynadık tebrik etmek büyüklüktür
    kotu oynamıs olabılırız kı ole yenıldıkte nıhayetınde...ben sahsen kendıme yedıremem we oyuzden de etmıorum tbrk...tebrrik edecegım takımlar fb yı yenen takımnlar olur herzaman...asırıya kacmıs dıyebılırsınız haklısınız da farkındayım ama bende bole....tamamen sahsı fıkrımdır ben nasıl baskalarının dusuncesıne saygı duyuyosam baskalarının benımkıne duymasını ıstemek en dogal hakkımdır....

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

arkadaşım tebrik etmek bi büyüklüktür bunu unutma! karşındai anlamayabilir ama sen gene de tebrik et bence

iyi birader kendin bilirsin ben senin kadar sinir oldum hatta sinirden ağlıcaktım ama bu maçtır yapcak bişi yok. senin fikrine saygı duyuyorum kendi tercihin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

artık fenerbahçenin son sözü söylediğine inanıyorum. bu sezonki 3. gs galibiyeti bu takım artık burdan şampiyonluğu vermez umarım kalan maçlar centilmence geçer(kupa finali de)...
    "YÜCE ATATÜRK"

o zaman nezam buyuk olacagıma ben karar wereyım olur mu???kı bole buyukluk te ıstemem şahsen

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

tamam ortamı germeye gerek yok arkadaş bizi tebrik etse de yendik etmese de o onun kendi fikridir...
    "YÜCE ATATÜRK"

ne yalan söyliyim ben hala umutluyum puan puanayız sonuçta haftaya herşey bitöiş değil sadece bu maç bitti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaf bu konuyu kapatalım baktıkça moralim bozuluyo

her zaman bı umut mutlaka wardır.ben hala yurekten ınanıyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ben uzun zmndır bu kdr zevkli bi lig mücadelesi izlememiştim doğrusu.. her iki takıma a teşekkür etmek lazım. özellikle de galatasaray'a.. çünkü bu şartlar altında şamp. mücadelesi wermek her takımın harcı diildir.. ayrıca daha fb'nin ts ve gs'nin de bjk maçlar olduğu unutulmamalı..

fbnin fazla havalanıp ts maçına çıkmaması gerekir. öyle çıkarsa o maçı kaybeder.
    gsnin de moralini bozp bu haftaki maça çıkmaması lazım. yoksa o da kaybeder.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by lazyboy7
    her zaman bı umut mutlaka wardır.ben hala yurekten ınanıyorum...
    yesermiş olan umutları gerets denilen ne oldugu belirsiz adam bitirdi

Nesil
    2006

fb sadece geçen haftaki yenilgiyi telafi etmiş oldu. asıl düğüm haftaya çözülür bence. iki derbi, şampiyonu belirler.

ben gerets e de bişiy diemıorum cunklu takımda bı oyun ruhu goremedım..tabıkı onunda hatası war ama bı kar futbolcu harıc cogu resmen yuruyodu sahada...paradan daha onemlı once bunu cozmek lazım

zargı kardeşim gerets e bu kadar yüklenme adam buralara getirdi bizi her insan hata yapar o böle uygun gördü taktik tutmadı adamı kötüleyip durmaya boş ver

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri