Quote Originally Posted by omersal View Post
De Sanctis çok iyi oynadı.Hasan Şaş çok iyi uzun paslar attı.Bayağı bir savaştı.Ayhan&Arda&Ümit berbattı.Aydın dün çok iyiydi.Nonda da iyi mücadele etti.Yanlış anlama amacım tartışma yaratmak değil.Sadece merak ettim de sordum.

Bir de birşey soracam sen maçın 90 dakikasını mı izledin ? Ne biliyim Ümitin övüp , Hasanı yermen garip geldi bana.

Ayrıca beraberliğin tek sebebi Tamamen adamlarımızı biçmeye oynayan Antalya savunmasıdır.Tam atağa kalkacaz faul yapıyolar sarı kart.Böyle adalete karşıyım.O karar değiştirilmeli ve daha da sertleştirilmeli bence.Bu kadar da anti-futbol olmaz ki.
Son 3 yıldır olduğu gibi bu Galatasaray'ın bu maçınıda izledim.Hasan'ı kaybettiği toplardan eleştiriyorum.Biliyorum sağ bek mevkisine alışkın değil ve kaptırdığı zaman nelere mal olabileceğini kestiremiyor olabilir.Ancak eğer dün akşam ki maçı izlediysen, Hasan defansta yaptığı çalımlarla 2-3 tane top kaptırdı bu çok pahalıya mal olabilirdi.Ümit ise çıkana kadar sahanın en çok koşan Galatasaray'lı futbolcusuydu diye düşünüyorum.Eğer oyundan çıktığı an yüzündeki ter damlalarını görebildiysen.