Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

20 80.00%
  • Antalyaspor

2 8.00%
  • Beraberlik

3 12.00%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 98 arası toplam 98 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor [ TSL 3. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by pogobass View Post
    Yine De Sanctis kritik kurtarışlar yapıyor.Yine Hasan Şaş çok top kaybediyor.Yine Ayhan bir formlu bir formsuz.Yine Arda bireysel oynuyor.Yine Ümit&Nonda ikilisi çok mücadele ediyor.Yine takımına monte edilen yeni bir genç Aydın! parlamak üzere.Yine Lincoln göz boyuyor bu da yetmez gibi ona buna sataşıyor.Yine Galatasaray'ın sağ bek mevkisinde oynayan futbolcunun başına bir iş geliyor.(Hasan'ın kaşının açılması).Yine Galatasaray tribünleri küfür ediyor.Yine Skibbe maç sonrası boş demeçler veriyor.
    De Sanctis çok iyi oynadı.Hasan Şaş çok iyi uzun paslar attı.Bayağı bir savaştı.Ayhan&Arda&Ümit berbattı.Aydın dün çok iyiydi.Nonda da iyi mücadele etti.Yanlış anlama amacım tartışma yaratmak değil.Sadece merak ettim de sordum.

Bir de birşey soracam sen maçın 90 dakikasını mı izledin ? Ne biliyim Ümitin övüp , Hasanı yermen garip geldi bana.

Ayrıca beraberliğin tek sebebi Tamamen adamlarımızı biçmeye oynayan Antalya savunmasıdır.Tam atağa kalkacaz faul yapıyolar sarı kart.Böyle adalete karşıyım.O karar değiştirilmeli ve daha da sertleştirilmeli bence.Bu kadar da anti-futbol olmaz ki.
    Last edited by DisCo : 14.Eylül.2008 at 13:03

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    De Sanctis çok iyi oynadı.Hasan Şaş çok iyi uzun paslar attı.Bayağı bir savaştı.Ayhan&Arda&Ümit berbattı.Aydın dün çok iyiydi.Nonda da iyi mücadele etti.Yanlış anlama amacım tartışma yaratmak değil.Sadece merak ettim de sordum.

Bir de birşey soracam sen maçın 90 dakikasını mı izledin ? Ne biliyim Ümitin övüp , Hasanı yermen garip geldi bana.

Ayrıca yenilmemizin tek sebebi Tamamen adamlarımızı biçmeye oynayan Antalya savunmasıdır.Tam atağa kalkacaz faul yapıyolar sarı kart.Böyle adalete karşıyım. O karar değiştirilmeli ve daha da sertleştirilmeli bence.Bu kadar da anti-futbol olmaz ki.
    Maç 1-1 bitti sen izledin mi 90dkyı
    Last edited by DisCo : 14.Eylül.2008 at 13:03

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Galatasaray ikinci yarı açıldı ama maçı çevirmeye yetmedi diğer maçlara göre daha iyi oynadı kanımca bakalım haftaya neler olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Maç 1-1 bitti sen izledin mi 90dkyı
    Yanlışlıkla yazmışım. Ya Antalyaya karşı evimizde alınan 1 puanda beni yenilgi kadar üzdü.O nedenle dalgınlığıma gelmiş işte

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Aydın'a yazık yahu.. Uğur gibi sakatlayacaklar çocuğu!!!
    Gözlemciye büyük iş düşüyor bu maçla ilgili..
    Hakemin yönetimiyle ilgili gözlemcinin staddaki küfürlerle ilgili de temsilcinin uzun bir rapor yazması lazım...

Maçın sadece özetini izledim sizlerinde belirttiği gibi Antalya futbol oynamaya çıkmamış ve savaş alanındalarmış gibi oynamışlar.

Nesil
    2006

Maçın son dakikalarını izledim. Doğal olarak Galatasaray bastırdı ve son dakikada oynadıkları oyun ilede maçı hak eden taraf gözüktü ama; kalede yıllardır harcanan bir Ömer vardı. Galatasaray'ı tek başına durdurdu. Galatasaray önemli bir yara aldığını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tamam çok iyi oynamadık.Ama karşımızda inanılmaz bir Antalya vardı.Hem iyi oynadılar hem kurnazca.Her atağı faulle kesmeleri kurnazlıktır.Ayrıca Ömer panterleşmeseydi en az 3-1 biterdi maç.Yediğimiz golde gerçekten adam adama paylaşımın nerede olduğunu anlamak zor.Sonuçta Antalya 1 gol attı 11 kişi ile kapandı inanılmaz akıllı ve kurnazca oynadılar ve 1 puanı aldılar.Yalnız bu iş böyle gitmez Hasan'dan sağ bek olmaz.Aydın çok iyi oynadı.De Sanctis iyi kurtarışlar yapıyor.Yalnız biran önce 1den fazla gol atmalıyız yoksa işimiz zor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by omersal View Post

Ayrıca beraberliğin tek sebebi Tamamen adamlarımızı biçmeye oynayan Antalya savunmasıdır.Tam atağa kalkacaz faul yapıyolar sarı kart.Böyle adalete karşıyım.O karar değiştirilmeli ve daha da sertleştirilmeli bence.Bu kadar da anti-futbol olmaz ki.
    Son 3 yıldır olduğu gibi bu Galatasaray'ın bu maçınıda izledim.Hasan'ı kaybettiği toplardan eleştiriyorum.Biliyorum sağ bek mevkisine alışkın değil ve kaptırdığı zaman nelere mal olabileceğini kestiremiyor olabilir.Ancak eğer dün akşam ki maçı izlediysen, Hasan defansta yaptığı çalımlarla 2-3 tane top kaptırdı bu çok pahalıya mal olabilirdi.Ümit ise çıkana kadar sahanın en çok koşan Galatasaray'lı futbolcusuydu diye düşünüyorum.Eğer oyundan çıktığı an yüzündeki ter damlalarını görebildiysen.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri