Ben 90 dakikayı full izlediğimden hep öyle kaldı o zaman![]()
Ben 90 dakikayı full izlediğimden hep öyle kaldı o zaman![]()
iLginç oLmuş hakkatten![]()
Oyuncuları kaydedecekken tatile çık.. Yardımcın halleder belki...
Sentugo.
Aslında pek ilginç görünmesede ilginç ve oyunun saçmalıklarından birisi. Galatasaray ile 3 sene içinde 1 Uefa Kupası 1 Uefa Süper Kupa 1 Şampiyonlar Ligi Kupası 1 Kıtalararası Kupa 3 Lig Şampiyonluğu 3 Türkiye Kupası 2 Türkiye Süper Kupa kazandım ve 1 Şampiyonlar Ligi Finali oynadım. Böyle başarılar kazanmış takımın bir oyuncusunada teklif gelmezmi ya umarım 2009 da bu sorunu kaldırırlar
Ölme eşşeğim ölmegüzelmiş gerçekten
![]()
sampiyonlar ligi ceyrek final ilk maci deplasmanda inter ile oynuyorum dakika 6,stankovic frikik kullandi topu veloso 6pasin onunde kesti ve direk sut cekti,isin garibi julio cesar cok acilmamisti kendi ceza sahasinin icindeydi super bir goldu sok oldum resmen.Golden sonra veloso inter kalesininin onune kadar gitti ve sevindi.
rapor
goruntu 1
goruntu 2
![]()
Tipe bak yaaa![]()
Yussuf Yussuf.
Onun diğer uyruğunun Türk oLması gerekmiyormuydu ?:s
Hayır Melbeurne diye bi takım aldım Avustralyadan adam regen![]()
Regen olsaydı resmi çıkardı yahu. Yani karikatür gibi resminin çıkması lazım.![]()
I'm back...
Hayır ben kapattım o özeLLigi ayarLardansadece gerçek resimLer seçenegini işaretLedim oyun kasmasın diye
![]()
ben anlamdım galiba![]()
Gerçekte de 5 maç 6 goL attıya oyunda da aynı oLay gerçekLeşti onu kastettim.![]()
Son 7 maçtır ligde ya yeniliyordum ya da berabere kalıyordum. Neden olduğunu bir türlü anlayamadım. Şampiyonlar Ligi'nde Basel'le oynadığım maçta son 7 yenilgiden sonra aldığım galibiyete bakın. Şaşırdım ve koptum. Bu maçtan sonra David Villa'ya prim vermek istedim ama öyle bir özellik yok.
![]()