Trabzon'dan eve geleli 3-4 saat oldu.Maça gittiğime pişman oldum.Yenemedik diye mi?Hayır alakası yok.Oynanan futbol adına pişman oldum.Yoksa skor olarak baktığımız zaman Beşiktaş çok fazla bir şey kaybetmedi bence.Ama sezona çok iyi başlayan iki takımın maçının bu kadar sıkıcı olmasına üzüldüm açıkçası...

Tam manasıyla iki taraf içinde hakedilen sonuç çıktı ortaya.İkinci yarıda Trabzon kendi evinde ve seyircisinin önünde olmanın verdiği avantajla gol için çok daha istekliydi(bu arada 61. dakika göze hoş geldi gerçekten).Son 15-20 dakikada Trabzon'un oyundan düşmesiyle Beşiktaş daha canlı,diri ve rakip kaleye giden takım olarak gözüktü.Hem bu anlarda hemde maçın genelinde Trabzon'da Hüseyin-Song-Egemen üçlüsünün,Beşiktaş'ta Cisse,Zapotocny,Sivok üçlüsünün mükemmel oyunu eklenince gol sesi çıkmadı.Ekstra olarak Trabzon'da Cale'yi de eklemek gerekir.Savunmadaki görevini çok iyi yaptı.Savunmada inanılmaz başarılı ama hiç hücuma katılmadı.Bunlarıda yaparsa mükemmel bir bek olur...

Avni Aker'e ilk defa gittim(99'dan beri gidiş yasak zaten)Gerçekten çok modern bir stad görüntüsü var.Ama seyirci açısından hayal kırıklığına uğradım desem yeridir.Trabzon tribünlerini çok daha iyi bilirdim...