Galatasaray maglup olmayi kesinlikle hak etti. Mac boyunca takimda "kasarlanmis" oyuncularin birbirleri ile yardimlasmada cok aciz kaldigini gorduk.

Gencleri, ozellikle Ferhat secimini elestirmek bence dogru degil cunku Ferhat'i tek basina oynamak zorunda birakan agabeyleri kotu oynadi. Bu gencler takima ilk ciktiklarinda agabeylerinin goz bebekleri idi, onlarin kotu durumda kalmamasi icin yaklasir, pas alir verirler aciklarini kapatirlardi. Bu macta bunlar olmadi. Alex'in calimla Ferhat'i gecip topu ortaya biraktigi pozisyonda Ayhan ne akla hizmet Alex'in kaleye gitme yonunu kapatmak yerine arkasina (yani korner diregine dogru) dogru gider ki?

Yine Ferhat topla solda takilmis, Ayhan yardim etmiyor o da ortaya, Tomas a dogru bakiyor ama Tomas topa gelmek yerine oldugu yerde bekliyor. Anelka'da topu rahatlikla kapiyor gole neden oluyor.

Macin daha basinda Ugur cok yerinde mudaheleler yapti sag bekte. Ozellikle kafa ile Alex'den topu faulsuz almasi cok dogru idi (cunku vucudunu iyi kullaniyor) Ama Cihan benzer pozisyonda mac basinda Alex'e gereksiz bir faul yapiyor. Zaten ilk golde de Cihan topa oynamak yerine Appiah ile carpisip dagildi.

Bence sorun genclerde degil, kasarlanmis futbolcularda idi. Hepsi kendisine calisti ve takim oyunu oynanmadi. Devamli spekulatif ve kotu paslarla top Fenerbahce oyuncularina kaptirildi ve Fenerbahce kontra'ya iyi kalkarak pozisyon ustune pozisyon buldu.

Butun sezon, yardimlasmanin bu kadar kotu oldugu bir Galatasaray maci izlemedim acikcasi.

Hakem Saidou'yu atarken hata yapti ama zaten ondan once Galatasaray maca havlu atmisti.

Bir bakima dusunuyorum da keske bu sampiyonluk yarisinda Galatasaray ve Fenerbahce bu kadar yakin olmasa idi de Ugur, Ferhat, Aydin, Ozgurcan, Hasan Kabze gibi oyuncular ligin son 5-10 macinda takima oturtulsalardi.