1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Oyuncu Özellikleri Düşüyor

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by Haseki View Post
    Evet kardeş o linktekinden bahsediyorum. Ben senin msni ekledim. Az sonra sana maille atacağım sondan bir önceki save'i. Sonuncusu dün gece oynandı çünkü. Dalla vale henüz resimdeki gibi değil. 2 maç mı ne sonra o hale geliyor. İkisi arasındaki farkı da görmüş olursun. Su an antrenman programları yklü değil haberin olsun. İstifa edip tekrar girdiğim için silindi. As takım ve yedekler karman çorman onu da söyleyeyim. İlgi için sağol.
    Rica ederim hocam, mail attım kontrol edersin.Bugün çözüyoruz bu gizemi.

Evet barkadaşlar msn aracılığıyla sondan bir önceki save umut arkadaşımıza gitmiş bulunmakta. Bu save de dalla vale önceleri az iyiyken iki maç sonra çöküyor. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Bir ilk mi yaşanıyor yoksa işin içinde modifierler mi var...

Az önce umut bey baktılar.
    Şimdiki yetenek 120
    Potansiyel yetenek 70

Böyle bir durum oluşabilir mi?
    Bana başka ihtimal yok kesinlikle modifier diyebilir misiniz?

Bir soru daha. Sizce napayım? Gerçi bu yazışşmalardan da söz ettim okaya, biliyor. Planımı açığa vurmak gibi oldu ama vurayım yine de.
    Ben gidip abi böyle böyle olmuş nasıl oldu diye mi sorayım.

Yoksa server değişikliğine gidip öbür arkadaşı mı server yapayım. Bunu yaparsamm siz sevgili arkadaşlarım bana yardım edip modifier edinmemi ve arkasından da bu kez aynı şeyi benim mi yapmamı önerirsiniz. Ne dersiniz.
    Okay sakın ouma buralarıı....

Mesaj Yetkileri