Öncelikle tebrik ediyorum Fenerbahçeyi, oynadığı oyun, aldığı skor ve tüm haftamı rezil ettiği için

Galatasaray inanılmaz derecede kötü oynadı, buna bir anlam veremedim. Özellikle 2. yarıda sahada sanki taktikten yoksun, kondisyondan uzak bir takım vardı. İlk yarının başlarında yaptığımız ataklar göstermelik olmaktan da öteye gitmedi zaten. "Onlar gol olsa skor daha farklı olurdu" edebiyatlarıyla maçın sonucu belirlenmiyor maalesef, golü atan maçı da alıyor...

Her ne olursa olsun 9 kişi bile kalsak 2. yarıda oynadığımız! oyun kesinlikle bu olmamalıydı. Sanki sahaya malübiyeti kabullenerek çıkmış bir Galatasaray vardı.

Gelelim işin teknik direktör boyutuna, Eric Gerets' e kimsenin laf söylemeye hakkı yok bence. Haa bu maçta hata yaptı mı oturup tartışılır, ama sonuçta her hafta takımdan parasını alamadığı için birinin ayrıldığı haberlerinin ortalıklarda dolaşmasına, oyuncuların idmanları boykot etmelerine, yöneticilerin oyuncuların emeklerinin karşılığını maddi veya manevi anlamda verememesine rağmen buralara kadar getiren bir teknik adam var ortada. Ligin bitimine 3 hafta kala zirvede averaj ile 2. sırada isek, en yakın rakibimize 25 puan fark atmışsak bu Gerets in ve futbolcuların başarısıdır.

Biz bu maç ile sadece 3 puan kaybettik, bundan sonra tüm maçlarımızı alıp fenerin puan kaybetmesini beklemek zorundayız ama bu 3 haftada neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Bence kimse şimdiden şampiyonluk havalarına girmesin yada şampiyon olamayacağız diye üzülmesin...

Son olarak da bu maçı şampiyonlukla nasıl değişirsiniz anlam veremiyorum, tamam Fenerbahçe - Galatasaray müsabakaları her daim sükse yaratmıştır, taraflar birbirlerine sağladıkları üstünlüklerle övünmüştür ama aramızda oynadığımız maçların yeri başka ligi birinci göğüslemek bambaşka...

Bundan sonra cimbomun kendini affettirmek için yapacağı tek şey var o da lig sonunda ipi göğüsleyen taraf olmak....