İlk gol Carlos seyrediyor, 2. gol Selçuk-Maldonado seyrediyor, 3. gol Lugano hediye ediyor ve Porto'nun her girdiği gol pozisyonunun başlangıcı bizim basit top kaybımız.

Çizgiye inmiş adama 20 metreden pas atamayan oyuncular var. Maldonado ve Selçuk ayaklarında top geldiğinde bir kere de dikine pas atın yahu.

Puan alırız diye düşünüyordum hatta bu oyuna bu kadar hataya rağmen alabilidik de puan ama olmadı.

Herşeyden önce Aragones bu takımı nasıl oynatacağına karar vermeli, bir mantelitemiz yok, sezon başından beri oyucuların pas hatası yapmalarını izleyip duruyoruz. Eksikler elbette büyük sorun ama Fenerbahçe oyuncusu 5 metre yanındaki adama pas atamaz mı yahu? Aragones geçmişe sünger çekip, kafasındaki taktiği takıma uygulatmak yerine takıma uygun bir taktik oluşturacak, böyle devam etmez.

Dün beni tek sevindiren o mücadelesini Güiza'nın golle süslemesiydi. Herşeyiyle mücadele ediyor ama geçen seneki hastalık ileride tek kalıyor. Mutlaka Semih ile beraber oynamalı. Güiza gerçekten çok önemli bir oyuncu ama diğerleri ona ayak uydurmuyor diye pes etmesinden korkuyorum...

Sakatlar yavaş yavaş takıma dönüyor, Kiev maçı çok önemli, burada kaybedilecek puan gruptan çıkma şansımızı bitirir. Arsenal maçında çoğu sakat eğer yenileri eklenmezse sahalara dönmüş olacak, Kiev'i geçersek ve Aragones nasıl oynatması gerektiğine karar verebilirse yine şansımız olabilir.