Hakemlere buradan bütün belalarımı iletiyorum, elle dokunulan top olsun, Lincoln'e çaldıkları ofsayt olsun maçı katlediyorlar. Avrupa'daki Türk düşmanlığı hat safhaya ulaşıyor ve ben artık takımımın bu oyunlara alet oluşunu görmek istemiyorum.
Hakemlere buradan bütün belalarımı iletiyorum, elle dokunulan top olsun, Lincoln'e çaldıkları ofsayt olsun maçı katlediyorlar. Avrupa'daki Türk düşmanlığı hat safhaya ulaşıyor ve ben artık takımımın bu oyunlara alet oluşunu görmek istemiyorum.
Bence hakemin yaptığı fazla birşey yok şimdilik. El pozisyonunda eline deymeden önce faul var. Lincoln ün pozisyonuda tartışmaya açık bir pozisyon.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Lincoln'ün pozisyonu çok bariz bir şekilde devam edecek bir pozisyon. Show TV yorumcuları çok pasif insanlar oldukları için biz gayet normal şeylermiş gibi izliyoruz bunları. Oysa biz de Star TVde yayınlanan Fenerbahçe maçlarında İlker Yasin'in yaptığı yorumlar gibi dinleseydik bireysel silahlanmamızı oluşturup İsviçre civarlarına doğru yolculuğumuzu başlatmış olurduk.
Ki elle dokunulan topta da elle temastan sonra adam düşüyor, ele zoom yaptıkları zaman bariz bir şekilde görünüyor olay.
Bellinzona 3-4 Galatasaray
Çok zevkli bir maçtı tebrikler Galatasaray
Baros çok top kaybı yaptı ama affettirdi kendisini
Nonda da çok top kaybı yaptı ve gollük pozisyonları değerlendiremedi.
Harry Kewell Herzamanki gibi süperdi
Lincoln Klasik golünü attı geneOnun şut çekmesi bile çok büyük bir gelişme artık
Santics Bire birde çok etkiliydi
Serkan İleride çok güzel bir futbolcu olucak ama bu maçda çok heycanlıydı
Hakem 2. yarıyı berbat yönetti. Rakip takımdaki türk futbolcuya gerçekten üzüldüm yahu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved