1 ile 30 arası toplam 107 sonuç

Konu: AC Bellinzona - Galatasaray SK [Uefa Kupası 1. Tur İlk Maçı]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakemlere buradan bütün belalarımı iletiyorum, elle dokunulan top olsun, Lincoln'e çaldıkları ofsayt olsun maçı katlediyorlar. Avrupa'daki Türk düşmanlığı hat safhaya ulaşıyor ve ben artık takımımın bu oyunlara alet oluşunu görmek istemiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence hakemin yaptığı fazla birşey yok şimdilik. El pozisyonunda eline deymeden önce faul var. Lincoln ün pozisyonuda tartışmaya açık bir pozisyon.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bence hakemin yaptığı fazla birşey yok şimdilik. El pozisyonunda eline deymeden önce faul var. Lincoln ün pozisyonuda tartışmaya açık bir pozisyon.
    Lincoln'ün pozisyonu çok bariz bir şekilde devam edecek bir pozisyon. Show TV yorumcuları çok pasif insanlar oldukları için biz gayet normal şeylermiş gibi izliyoruz bunları. Oysa biz de Star TVde yayınlanan Fenerbahçe maçlarında İlker Yasin'in yaptığı yorumlar gibi dinleseydik bireysel silahlanmamızı oluşturup İsviçre civarlarına doğru yolculuğumuzu başlatmış olurduk.
    Ki elle dokunulan topta da elle temastan sonra adam düşüyor, ele zoom yaptıkları zaman bariz bir şekilde görünüyor olay.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bellinzona 3-4 Galatasaray

Çok zevkli bir maçtı tebrikler Galatasaray

Baros çok top kaybı yaptı ama affettirdi kendisini
    Nonda da çok top kaybı yaptı ve gollük pozisyonları değerlendiremedi.
    Harry Kewell Herzamanki gibi süperdi
    Lincoln Klasik golünü attı gene Onun şut çekmesi bile çok büyük bir gelişme artık
    Santics Bire birde çok etkiliydi
    Serkan İleride çok güzel bir futbolcu olucak ama bu maçda çok heycanlıydı

Hakem 2. yarıyı berbat yönetti. Rakip takımdaki türk futbolcuya gerçekten üzüldüm yahu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri