Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

22 44.00%
  • Galatasaray

24 48.00%
  • Berabere

4 8.00%
1 ile 30 arası toplam 312 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray Maç Kritiği

Hybrid View

Nesil
    2006

gerets trabzon maçındada durum 1-1 ken skoru lehine çevirmek için aydın ı oyuna aldı. herkes gençlere güven veriyor diye övgüler yağdırdı. şimdide gençleri oynattığı için eleştiriliyor. nickini hatırlamıyorum ama bir arkadaşın dediği gibi sadece skora bakılarak yorum yapılıyor ve bu çok yanlış. belki trabzon maçında eleştirilse bu tarihi maçta böyle bir risk almayacaktı. nolursa olsun oyuna bakılmalı yorum yapılırken. kesinliklede yarışın bittiğini düşünmüyorum. sonuçta haftaya iki takımında derbi maçı var. ve bu iki maçında sonucunu kestirmek zor. gelecek haftayıo lider kapatan takım bence ipi göğüsler.

Quote Originally Posted by MKS_82
    gerets trabzon maçındada durum 1-1 ken skoru lehine çevirmek için aydın ı oyuna aldı. herkes gençlere güven veriyor diye övgüler yağdırdı. şimdide gençleri oynattığı için eleştiriliyor. nickini hatırlamıyorum ama bir arkadaşın dediği gibi sadece skora bakılarak yorum yapılıyor ve bu çok yanlış. belki trabzon maçında eleştirilse bu tarihi maçta böyle bir risk almayacaktı. nolursa olsun oyuna bakılmalı yorum yapılırken. kesinliklede yarışın bittiğini düşünmüyorum. sonuçta haftaya iki takımında derbi maçı var. ve bu iki maçında sonucunu kestirmek zor. gelecek haftayıo lider kapatan takım bence ipi göğüsler.
    önceki sayfalarda skora göre yorum yapılıyor ben demiştim. Malesef türkiye de işler böuyle. ;GS kazansaydı bu maçı tüm medya + burada ki çoğu üye "helal olsun GERETS e gençlerin kondisyonundan faydalandı hemde onlara güven aşıladı. Galasatarayın sağ ve sol bek leri artık sağlam , gerets gençlere çok önem veriyor. " falan derlerdi ama şimdi yenilince hani biz ürkler illa bir suçlu ararız ya şimdide o işlemi yapıyoruz

Mesaj Yetkileri