Geçen sene yan toptan bi gol yedik (bjk maçı).Feldkamp ilk geldiği zaman defans güven veriyordu..Şimdi nerdeyse ortalama 2 yan top golü yiyoruz ki Galatasaray'ın bu sorunu milli takıma bile yansıdı..Üstelik öne geçtiğimiz her maçı kazanıyoduk sadece manisa maçı berabere bitmişti..Tüm bu olumsuz gelişmeler bana eric geretsin 2.sezonunu hatırlatıyor..Umarım bi anca bu hatalardan kurtuluruz yoksa sık son dakika golleri yememiz ve öne geçtiğimiz maçları kaybetmemiz an meselesi..
Baros ve kewell bu takıma çok faydalı olucak bunu gösterdi..Serkan kutulusta toparlanır umarım ilk izlenimlerim pek olumlu değil forvet oynayan e.şentürk bile onun kadar oynayabilirdi o bölgede..Kewell ın biraz kondisyon sorunu var zamanla geçer mi bilemiyorum çok maç eksiğide vardı..Bunu atlatırsa harika olur..
Lincolndede değinmek istiyorum..Bi insan bu kadarmı şanslı olurBu kaçıncı golü böyle..
Sonuç olarak memnun değilim takımdan 3-3 olunca yenilmesini ve elenmesini istedim açıkçası belki skibbe gider diyeTuru geçsekte geçen senkinden farklı bi noktaya gelemeyiz..

Bu kaçıncı golü böyle..