Tarih:21 Eylül 2008 Pazar
Saat:20:00
Stadyum:İzmir Atatürk Stadı
Hakem:Mustafa Öğretmenoğlu
Tarih:21 Eylül 2008 Pazar
Saat:20:00
Stadyum:İzmir Atatürk Stadı
Hakem:Mustafa Öğretmenoğlu
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Geçen hafta evinde aldığı farklı Giresunspor mağlubiyetinden sonra yönetim ve teknik heyet topluca istifaya davet edilmişti stadda.Taraftarlarla arası yok şu an için takımın.Ancak bu durumlarda alınacak bir ekstra galibiyet herşeyi bir anda düzene sokar.O yüzden Samsunspor'da bu maçı alarak geçen hafta yaşanan hezimeti unutturmak isteyecektir.
Karşılarında da geçen hafta Altay'a 3-0 mağlup olmuş bir takım var.Karşıyaka ilk 2 maçını almıştı fakat Altay mağlubiyeti moralleri biraz olsun bozsa da kendi evlerinde oynamanın da avantajıyla karşılaşmayı kazanacak güce sahip.
Çok çok zor maç olacağı kesin her iki takımda kazanmak isteyecektir ancak Karşıyaka bir adım önde.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Geçen haftaki Giresun mağlubiyetinden sonra inşl. deplasmandan puan veya puanlarla döner Samsun..
Bana büyük oranda beraberlik gibi geliyor ama İnşallah Samsun alır maçı...
zafer şakar ve furkan baştan kadrodışı bırakılmış, serkan aykut ise son antremanda sakatlanmış heralde o da 18 kişilik kadroda yok, sefa aksoyda malum cezalı, çok eksiğimiz var hayırlısı diyelim
Deplasmanda 1 puan iyidir. iyi mücadele ettik ama gol pasını verecek serkan aykut kadroda olmadığı için gol atamadık. defansımız çok iyidi bütün atakları karşıladık. özellikle takımımızda kaleci hasan, yeni transferler volkan ve murat, defanstada kenan ve gökhan çok iyidi